• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Degenen die deze week vanuit Toronto naar Curaçao hebben gereisd konden een Caribische sfeer proeven op Toronto Pearson International Airport. Een Sunquest Coach met het ontwerp van de handelskade van Curaçao vervoerde de passagiers naar de luchthaven.

 
Deze bus was eerder overgebracht naar Canada om propaganda te maken voor de vlucht van Canada naar Curaçao. De bus zal blijven rijden tussen het centrum van de Canadese stad en de luchthaven. De speciale bus is tot stand gekomen door een samenwerking tussen het Curaçao Tourist Board (CTB) en het bedrijf Thomas Cook/Sunquest Canada.

Year-round-flight
“Wij zijn blij om aan het begin te staan van de “year-round flight” van WestJet naar Curaçao, een luchtvaartmaatschappij met veel potentie voor ons eiland. De rechtstreekse vluchten van WestJet naar Curaçao betekenen een meer consistente stroom vanuit Canada en opent onze markt voor kwaliteitstoeristen”, aldus Ghatim Kabbara, directeur van CTB. De rechtstreekse vluchten naar ons eiland zijn zondag gestart. Iedere zondag is er een vlucht tussen Toronto Pearson International Airport en Hato, de vlucht duurt vijf uur.

6 reacties op “WestJet start met Year-round-Flights naar Curaçao”

 1. @ rietje wouters, 1000 dollar voor een retourtje Toronto/Curacao zouden ze daar misschien Canadese dollars mee bedoelen ?

 2. Bij het ritje met de bus bleef het, geen klein feestje hier voor de aankomst van de eerste vlucht.

 3. En de tickets zijn peperduur… ruim 1000 dollar (1800 gulden) voor een retourtje. American airlines vraagt iets meer dan de helft (600 dollar, bijna 1100 gulden).
  Dat wordt vast een succes! soms weer een mooie stoelgarantie afgesloten?

 4. vluchten van 1 x per week zijn euigenlijk heel onhandig.
  minimaal 2 x per week zouden de vluchten moeten gaan.

 5. Deze vlucht doet meerdere eilanden in het Caraibisch gebied aan.

  http://www.rttnews.com/1992316/westjet-airlines-launches-service-to-antigua-and-barbuda-cura%C3%A7ao-and-costa-rica.aspx?type=qf&utm_source=google&utm_campaign=sitemap

 6. Een bus overbrengen naar Canada ?????? Hoezo ?

  Mag toch aannemen dat je daar ook wel gewoon stickers kunt laten maken en een bus kunt laten bestickeren ?