CURAÇAO – De politie heeft gisteren rond 20.45 uur een melding gekregen over een schietpartij op de Avisweg. Bij aankomst trof de politie een grote hoeveelheid hulzen, van diverse kalibers, op het terrein waar ook een snackbar staat. Dichtbij de snackbar lagen twee levenloze lichamen.

Iets verderop stond een auto met een draaiende motor. Uit onderzoek is gebleken dat buurtbewoners iets eerder een grote hoeveelheid schoten hoorden en hierna twee lichamen op de grond zagen. De slachtoffers hadden verschillende schotwonden in hun lichaam en door het hoofd.

Wapen
De politie heeft een tas gevonden van één van de slachtoffers met daarin een pistool met twee volgeladen houders. Rond 22.15 uur heeft de politiearts de dood van de slachtoffers geconstateerd. De twee slachtoffers zijn geïdentificeerd als Darcy Girigorie Bernadina en Geronimo Miguel Roberto Janga. De lichamen zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. Het onderzoek is nog in volle gang.

Tip
De politie vraagt mensen, die informatie denken te hebben over deze moord, contact op te nemen met de politie via de recherche op telefoonnummers 866-6219/ 866-6221, 911 (24 uur) of het anonieme nummer 108.

19 reacties op “Dubbele moord”

 1. @ Loko Loko. Eindelijk iemand die een beetje nadenkt. Geweldig!

  Dit idee staat niet op zich en is absoluut niet nieuw voor wie regelmatig de reacties leest. Helaas voegt niemand daarbij een haalbaarheidsstudie, want we hebben niet voldoende geld en menskracht en bij de regering Schotte lagen de prioriteiten elders. We hebben simpelweg hulp van Nederland nodig en die kunnen we contractueel vragen. Overigens geen idee van mij, maar uit het programma van de PAR als enige partij.

 2. Rignald, wat een briljant idee!!!
  Eindelijk iemand die een beetje nadenkt. Geweldig!

 3. Misschien een idee om wat aan die wapens te doen op het eiland. Gewoon hele wijken uitkammen voor wapens. Er zijn veel te veel wapens op Curacao. Het tendens begint al te worden dat we eerst mensen doodschieten en dan pas beroven.

 4. @ broekema. Waar komt het toch vandaan ineens deze ellende?..

  Er is een duidelijke samenhang tussen jeugdwerkeloosheid en criminaliteit. De PAR had dit teruggebracht naar normale proporties van iets boven de 20%, maar ius nu weer boven de 50%.

 5. @anti, als je ziet op wie de kiezers hebben gekozen dan zal dit wel zo blijven..

 6. Curacao wordt eens wakker en doe iets!, gooi het roer om en ga deze ellende tegen.. Het wordt echt te gek zo op ons mooie happy eiland! STOP HET GEWELD!!!!.. Waar komt het toch vandaan ineens deze ellende?..

 7. Mensen wennen eraan het zal nooit goed komen met Curacrim.

 8. Erger vind ik de diversiteit aan reacties hier, sommigen zelfs diep sarcastisch. Als iemand denkt antwoord te hebben over de reden van het ontstaan van dit alles, hoor ik het graag. En voordat met gaat roepen dat de schuld de bij anderen ligt, denk eerst goed na over het verschil tussen nu en bijv 25 jaar geleden en eerder. Tip: De goede antwoord is voor de hand liggend…….. Hallo P… D H

 9. Dieptriest hoe enkele van jullie denkennte moeten reageren op zo iets triest. Vraag je eems af hoe het zou voelen als een van de slachtoffers je broer,zoon, neef of vader was … Beetje meer respect naar de nabestaanden ongeacht de toedracht zou wel sieren vind ik.

 10. en het gaat maar door en het gaat maar door

 11. Overheid wat zijn wij aan het doen in slaap sukkelen doe svp ietsssssss.

 12. Ai Sjors, blijf vooral lekker in de polder wonen. Ofwel: als je niets zinnigs over dit artikel hebt te zeggen, doe het dan niet hier.

 13. Worden die wapens in de supermarket verkocht? Kan politie en Justitie echt niet uitvinden wie de handelaars zijn?

 14. Het begint een beetje eentonig en slaapverwekkend te worden al die moorden en overvallen. Kunnen de heren criminelen niet eens iets ander verzinnen, zoals iets opblazen of zo. Is tenminste weer ‘s wat anders.

 15. Wat een veilig eiland toch!

 16. Nou, gelukkig liggen we nog steeds op schema, wat de overvallen en schietpartijen betreft (2 per 24 uur gemiddeld). Ik was al bang, dat Cur veiliger zou worden.

 17. Wat is er toch gaande op CRIMICAO? De ene afrekening na de andere?

 18. Een afrekening? hoop ik dan maar….

 19. Bijna orde aan de dag inmiddels, dit soort zware misdrijven :(!