CURAÇAO – Rapper Kempi is vandaag in de gevangenis in Dordrecht gearresteerd voor mensenhandel. Dit meldt de politie. De 26-jarige verdachte met Curaçaose roots zou twee jaar geleden een zestienjarig meisje uit Venlo als prostituee hebben laten werken op de tippelzone en in twee prostitutieclubs in Eindhoven.

Kempi zit in de gevangenis omdat hij begin deze maand is veroordeeld tot twee maanden celstraf voor mishandeling van zijn vriendin.

© ANP, alle rechten voorbehouden

9 reacties op “Kempi in cel gearresteerd voor mensenhandel”

 1. Wannabe gangstar rapper.

 2. Ben benieuwd hoeveel steun betuigingen hij nu weer gaat krijgen. Waarschijnlijk van zijn matties, die hem een held vinden dat hij een 16 jarig meisje in de prostitutie heeft gedwongen.

  Loser eerste klas. Opsluiten en sleutel weggooien…………………alhoewel……….hem nu de prostitutie in sturen zou wellicht een leukere straf zijn.

 3. Kempi was, is en blijft een kneus…

 4. En dan vraagt men zich hier nog af waarom Nederland van Curacao af wil.

 5. Terug sturen naar Curacao zodat hij een bewijs van goed gedrag kan ophalen.

 6. Is dit niet dat stuk onbenul die laatst de politie beschuldigde van mishandeling ? Heeft de politie jammer genoeg toch nog niet hard genoeg opgetreden, hopelijk is tegen de tijd dat hij vrijkomt de Rijkswet personenverkeer nog niet in werking getreden anders zitten wij hier met deze maloot opgescheept.

 7. Wie was die minkukel van een straathoekwerker ook alweer die dit stuk tuig heeft gevraagd om de bijbel in straattaal in te spreken?

 8. Die gozer moeten ze echt laten wegrotten. Hij heeft z’n kans gehad en niet gegrepen.
  Hij ging liever terug naar de straat dan succesvol zijn; dan mag alle media aandacht ook gewoon ophouden bij deze kansloze gozer.

 9. fijne gast, ga maar lekker die bijbel rappen. Dat past wel bij het misbruiken van minderjarigen