• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PistoolCURAÇAO – In Otrobanda is gisteren een automobilist beschoten door een voor hem onbekende man. Dat bevestigt politiewoordvoerder Reginald Huggins. Het slachtoffer reed in zijn auto toen hij werd verrast door verschillende schoten die op hem gericht waren. Eén van de kogels raakte hem in zijn arm.

De gewonde man reed vervolgens naar het politiebureau in Otrobanda voor hulp en is vervolgens voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.

11 reacties op “Man beschoten in Otrobanda”

 1. Gisteren ook 2 mannen doodgeschoten bij Isla.. gaat goed!

 2. Gemiddeld één wapen bij YdK en dan vergeten we nog maar even de belachelijke EX-minsiter met 5 wapenvergunningen. Natuurlijk wordt er met zulke LOOSERS als Jamaloodin als voorbeeld VEEL geschoten… is MACHO tog ….
  En dan is er nog steeds een relatief grote groep gekken die blindelings op de partij van Jamaloodin blijft stemmen (of z’n stem verkoopt) …… Pfffffffffffffffffffffff !!!

 3. @Kid Creaole,

  je hebt gelijk, het is de schuld van Nederland of de PAR
  Een Curacaoenaar doet zo iets nooit….

 4. @kid creole: of moet ik zeggen King Creole, whhahahahahah. What is dhat? Ik niet discrimineren hoor, ik niet haten hoor, mi stima Korsou y mi hende, hahaha, hou toch op man. Ik had het over een “Curacaose hobby” (namelijk twee per 24 uur) en niet over een “hobby van Curacaoenaars”. Het eerste zegt iets over het gebied, het tweede over de mensen. Pfff, moeilijk he, lezen. Misschien dat het Curacaose vierde-kans-onderwijs iets voor je is. . . ben Idina maar voor een afspraak, want met zijn olie hebben we hier binnenkort het beste onderwijs van de wereld en de minste criminaliteit.

  Tja, deze schutters zullen inderdaad wel “illegale buitenlanders” zijn, net als die misfits die dat Chineze echtpaar voor de ogen van hun kind hebben vermoord, toch, King Creole?

 5. Politie en Justitie weten niet waar al die pistolen vandaan komen. Alle andere idioten weten wel waar ze die kunnen kopen.

 6. @Kid Creool, Er lopen weinig Makambas rond op Curacao met pistolen die op iedereen schieten. Daarnaast heeft de gemiddelde YDK wel een pistool in zijn auto.

 7. 2, 3 keer in de week wordt er wel ergens op het eiland iemand beschoten.
  dit zijn zware misdrijven.
  ook al gebeurt dit meestal binnen het criminele millieu, de daders moeten gepakt worden.
  het tuig met wapens moeten in de gevangenis.
  de laatste 2 jaar is dit geweld heel erg toegenomen.
  op een eiland van 150.000 inwonders is dit extreem veel geweld.

 8. @Ongerust, Je weet het zeker dat dat dader Curacaoenaar is? Er lopen volgens mij genoeg andere legale en illegale sujetten rond die geschoten zouden kunnen hebben. Het verbaast me zo dat jij het altijd zo zeker weet!? Ook al ben je er niet bij geweest… Ben je god? of helderziend of zo? De haat die zich meester van jouw handelen heeft gemaakt zal je verzengen, dat zeg ik je voor eigen best hoor. Haat, is bekend, maakt je supersnel oud en lelijk. Waarschijnlijk ben je al zo oud en lelijk dat het je geen moer meer kan verdommen. De zeer waarschijnlijke oudheid en lelijkheid waarmee jij behept bent maakt van jouw de betweterige YDK-hater die je bent. 😆 😆 😆

 9. Natuurlijk, je wordt zomaar beschoten hhhmmmmm……

 10. De zoveelste afrekening op CRIMICAO (gelukkig deze met een goede afloop)?

 11. Dit is echt een soort Curacaose hobby aan het worden. . .