CURAÇAO – Een politiepatrouille is gisteren uitgerukt naar de Mega Pier aan de Baden Powellweg. Bij aankomst trof de politie het lichaam aan van de 27-jarige Paul A. de Waal uit Nederland. De Waal is tijdens het uitvoeren van werkzaamheden onder water, om het leven gekomen.

 
Het slachtoffer was werkzaam bij een bedrijf dat schoonmaakwerkzaamheden onder water uitvoert aan schepen die zijn aangemeerd bij de Mega Pier.

Incident
Samen met drie collega’s was De Waal aan het werk. Op een gegeven moment probeerde het slachtoffer contact te maken met zijn collega’s. Om nog onbekende reden verdronk de man. Eén van zijn collega dook direct onder water en trof De Waal aan op de bodem van de zee. Hij bracht het slachtoffer naar boven waar andere collega’s hem te hulp schoten en de drenkeling naar de kant haalden.

Onderzoek
Ambulancepersoneel heeft nog getracht het slachtoffer te reanimeren maar dat mocht niet meer baten. Om 15.50 uur constateerde de politiearts de dood van De Waal. Het Openbaar Ministerie heeft het lichaam van de 27-jarige Paul A. de Waal in beslag genomen voor nader onderzoek.

19 reacties op “Man verdronken bij Mega Pier”

 1. Niet te bevatten dit. Rust zacht lieve Paul. Bedankt voor de gezelligheid.

  Wens familie en vrienden heel erg veel sterkte toe met dit grote verlies.

 2. Wat hebben we gelachen…
  Je mooie lieve lach..
  Je Sprankelende ogen…
  Het is echt niet te geloven…
  Het gemis is groot…

  Rust zacht lieve Paul!

 3. Zeer triest. Rust zacht.

 4. weet nog hoe je in groep 8 Mgr Bekkerschool niet meer mee wilde doen met de avond vierdaagse en probeerde te “ontsnappen” bij Henk Grol achter op de fiets.
  wat een spirit wat een positieve uitdager.
  Veel te jong om te gaan.
  sterkte ook voor de Familie in Veendam

 5. Rest in Peace Paul het leven kan soms zo genadeloos zijn QPO M8

 6. Paul rust zacht en alle famillie en vrienden heel erg veel sterkte gewenst !

 7. De wereld is helaas hard en oneerlijk. Je was een geweldige kerel Paul! Rust zacht. Familie en vrienden veel sterkte met dit afschuwelijke verlies.

 8. rust zacht paul…familie en vrienden gecondoleerd met dit verlies..sterkte

 9. Net met heel veel ongeloof gehoord dat je niet meer bij ons bent. Ouwe klasgenoot en collega, rust zacht. En heel veel sterkte en medeleven voor Familie en Vrienden. Via deze weg.

 10. Rust zacht Paul en sterkte aan de Familie

 11. Paulus grote vriend geen dag meer het zelfde en geen duik zonder jou in me hoofd wat een hel moet jij hebben door staan we zullen je missen hier man ik zal je nooit vergeten Vriend rust zacht …

 12. rust aacht Paul

 13. rust zacht Paul

 14. lost a great friend and rugby player RIP my friend

 15. Je vrolijkheid zal gemist worden

 16. Hoe onwerkelijk, Ik stond op 100meter van je af te werken, heb de ambulancen zien komen en gaan, geen idee wat er gebeurd was. Later hoorde ik dat het foute boel was. Vanmorgen kom ik er pas achter dat jij het slachtoffer was. Rust zacht Paul,

 17. Paultje, ouwe knuffelkoning, je wordt gemist! Net even door je foto’s lopen browsen (facebook) wat het extra onwerkelijk maakt dat je er gewoon niet meer bent!!

  Veel sterkte aan je familie, vrienden en collega’s die je gaan missen….

 18. Ongelofelijk kan het niet bevatten rust zacht gappie…sterkte voor de nabestaanden,collega’s en vrienden.

 19. Vreselijk, Rust zacht