• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een smokkelaarster is na een reis naar Curaçao op het vliegveld van Düsseldorf wegens drugssmokkel aangehouden. Haar arrestatie was mede het gevolg van dat haar smokkelwaar, cocaïnepasta, tot verbazing van douanebeambten vrijwel uit haar beha bulkte. Dit meldde de Duitse douane vandaag.

Eerder deze maand stuitte de douane in Düsseldorf ook al op origineel verpakte smokkelwaar uit Curaçao toen een 36-jarige vrouw walnoten en pinda’s vol bleek te hebben gestopt met cocaïne. De vrouw met de overvolle drugsbeha was niet de enige drugssmokkelaar in het vliegtuig waarmee ze in Düsseldorf aankwam. Er werden nog twee smokkelaars aangehouden die cocaïne hadden ingeslikt of gewoon in de koffer hadden gestopt. In totaal ging het om 6,5 kilo ter waarde van ongeveer 450.000 euro.

© ANP, alle rechten voorbehouden

18 reacties op “Vrouw aangehouden met drugsbeha”

 1. @ Ongerust, schijnbaar is het onderwerp toch interessant genoeg voor jouw om je te verlagen ook je noncommentaar te geven !

 2. @wimpiri: zal ik het dan maar doen: Deutsche. Whahaha, wat een onderwerp. . .

 3. Wat hebben er hier ineens veel posters kennisen in Duitse gevangenissen. . . Nou begrijp ik waarom Abraham Mossel zo’n hoge pet van zijn naamgenoot Moskowitz op heeft (haha, geintje hoor Abraham 😉 ).

  Trouwens, ik maar denken dat de vrouwen hier gewoon “vlezig” waren, pfff, wat een desillusie. . .

 4. Met hoeveel gram drugs zou een gemiddelde beha naast de gebruikelijke inhoud bijgevuld kunnen worden zonder erg op te vallen wegens buitenproportionaliteit?

 5. @ Black Lion, jij spreekt/leest duits als een iemand die voor zijn duits op school gezakt is. Formeel is het, deutsche gründlichkeit, dus had je toch beter je best moeten doen. Oh ja als je nu gaat vallen over het gebruik van wel of geen hoofdletters laat ons eens lachen !

 6. Ach John als de gevangenissen overvol zijn met dat soort drugsdelicten, dan ben je noodgedwongen minder te controleren toch. Je moet toch ruimte houden in je gevangenis voor zwaardere delicten, toch. Op Curacao heeft dat spul haast geen waarde meer. Laten wij eerlijk zijn het is een verloren strijdt. Hiermee bedoel ik niet te zeggen dat je het probleem niet moet bestrijden dat moet je zeker wel blijven doen. Gelukkig ben ik niet afhankelijk van dat spul.

 7. @Wimpiri; In Nederland word door zowel de Marechaussee als douane gecontroleerd. De
  Marechaussee doet het al bij de gateway (geuniformeerd of in Burger), de douane controleerd net voor en bij de loopband (bij de loopband in burger, net als jij op zoek naar zijn/haar koffer, dus (undercover)) en bij de uitgang. Voor de loopband zie je ze niet.
  Tja het is maar een weetje.

  Daarnaast is het Die Deutche Grundlichheid. (Even recht zetten.)

 8. @ Evert, mijn reactie ging over de deutsche grundigkeit en verder zal het mij worst zijn wie de arrestatie verricht. Maar ja jij schijnt voorkeur te hebben, how come ?
  Maar even terzijde, toen ik een keer op Schiphol komend uit Curaçao door zo’n 100% controle moest, werd ik toch duidelijk door de Marechaussee gecontroleerd, weet je wel die mannen/vrouwen in donker blauwe uniformen en niet door mannen/vrouwen in donker groene uiniformen.
  Dat ik hier eigenlijk nog aandacht aan besteed komt door een stukje minachting voor domheid. Capice ?

 9. Over een jaar komt er geen Antilliaan meer via schiphol Nederland in, dan zijn ze verplicht naar Dusseldorf te vliegen en van daar eventueel illegaal de grens naar Nederland zien over te steken,het zal wel moeilijk worden voor al die MFK en Soberanosen met al die zwaar bewapende wachttorens.

 10. In Duitsland ga je voor een paar 100 gram laat staan een kilo al jaren (stuk of 4 a’ 8 ) de kerker in en geloof mij in Duitsland zitten is geen pretje,ben er een keer op bezoek geweest bij een vriend (Magdenburg) nu daar wil je nog geen maand zitten voor 100.000,00.

 11. @Kwame,

  nee alleen Nederlanders zijn racisten.

 12. @Wimpiri : De controle op Schiphol vindt plaats door de douane , en niet door de Marechaussee. Even bij de feiten blijven

 13. Drugshonden is niet de oplossing, die laat je op de bagage band snuffelen en in de handbagage. Gewoon zoals op schiphol iedereen door de bodyscanner. De vraag is alleen waar laat je de bolletjes slikkers? Gevangenis op Curacao is al overvol ….

 14. Straks ook 100 procent controle in Duitsland en dan zijn de Duitsers zeker ook racisten?

 15. rausgif word streng bestraft in Duitsland, wel even iets anders dan wat die macamba’doen

 16. Ja die deutsche grundigkeit is andere koek dan de Marechaussee op Schiphol, die willen nog wel eens de andere kant opkijken !

 17. hoe dom en naif kun je zijn. de straffen op drugsmokkel worden in duitsland zeer zwaar bestraft en btw de gevangenissen zijn er ook geen pretje volgens een kennis van mij.

 18. Zo, onze reputatie in Duitsland is ook verpest, waarom wordt de drugs niet al op Hato onderschept? Een paar goede honden kan wonderen doen lijkt mij!