• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – – De Italiaanse ex-premier Silvio Berlusconi, die gisteren tot vier jaar cel werd veroordeeld, heeft vandaag gezegd in de politiek te willen blijven. “Ik voel me verplicht in het veld te blijven om anderen te beschermen tegen juridische onrechtvaardigheden”, aldus de ex-premier op de Italiaanse televisie.
Eerder deze week zei Berlusconi nog dat hij niet meer meedoet aan de parlementsverkiezingen volgend jaar. Hij is nu nog parlementslid. Berlusconi werd veroordeeld wegens belastingfraude bij zijn bedrijf Mediaset. De rechter zei ook dat Berlusconi 5 jaar lang geen openbaar ambt meer mag bekleden. De oud-premier is ook nog verwikkeld in een strafzaak met de destijds minderjarige prostituee Ruby.

5 reacties op “Berlusconi zegt in politiek te blijven”

 1. @chopie: NL heeft met Italie diplomatieke banden onderhouden, net als de rest van de EU, that’s all, hij was nou eenmaal premier of we dat nou leuk vinden of niet en Italie is onderdeel van de EU, niet van NL of het Koninkrijk en dat is Cur nou eenmaal wel. Je vindt het toch ook niet “jammer” dat Cur geen onderdeel is van Congo of Soedan? Of wel soms?

 2. Jeetje, aan wie doet deze crimineel me nou toch denken????

 3. @ Chopie. Heeft Nederland niet altijd als zakenpartner van Italie met deze man te maken gehad??????

  Eerst je vraag beantwoorden en dan pas conclusies trekken. Welke Nederlander en welke zaken? Het zal wel weer 1 van je vele onzinnige leugens zijn.

 4. Heeft Nederland niet altijd als zakenpartner van Italie met deze man te maken gehad??????

  Dus dan valt hieruit te maken dat het Nederlandse politici met maffia praktijken te maken heeft en dat deze man ook nog eens veroordeeld is.

 5. één en een is twee ?