CURAÇAO – Pizzeria Il Forno aan de Caracasbaaiweg is gisteravond overvallen door een aantal mannen. Net voor sluitingstijd kreeg het restaurant bezoek van de overvallers die hen onder bedreiging van een vuurwapen dwongen geld en spullen af te geven.

De politie kreeg iets voor 23.00 uur een melding binnen van de overval, maar toen zij ter plaatse kwamen waren de overvallers al gevlucht. “Er zijn geen gewonden gevallen, maar ze hebben wel geld meegenomen en spullen van klanten zoals Blackberry’s”, laat politiewoordvoerder Alfred Suarez weten. “Er is nog niks bekend over de daders, het ‘atrako team’ is momenteel bezig met het opnemen van de aangiften van de slachtoffers.”

29 reacties op “Il Forno Caracasbaaiweg overvallen”

 1. Sorry een klein beetje laat met mn reactie maar als de politie hier snel op reageer dan hebben ze dat schorem snel te pakken want de BlackBerry zijn traceerbaar…geloof me binnen een week zijn deze hufters opgepakt.

 2. Il forno, volgende maand wel op tijd de pizzo betalen graag!

 3. als jiu di korsow ben ik zelf bang om met vak. naar mijn eigen land te gaan.
  danki nos jiu nan,masha danki.

 4. op curacao worden wij zeker allemaal sheik kamer honderd.

 5. Ik kom ( kwam vanaf heden) al heel lang jaarlijks naar Curaçao. Vond de sfeer de laatste keer intimiderend. Je wilt niet geloven hoe agressief sommige voornamelijk jongeren je aankijken. De angst slaat je om het hart! Onveilig gevoel kwam over ons gezin. Ook de vele overvallen boezemen ons vrees in.En Wiels gaat gewoon door met het stelletje criminelen en houdt zelf ook niet op de NL-ers te schofferen. Het gaat jullie goed op het vroeger zo mooie en aantrekkelijke eiland. Mij en mijn gezin zien jullie niet meer. ( ik vind het wel jammer want we kenden ook zoveel vriendelijke en vrolijke mensen . Die zal ik erg missen. Daar hoort uitschot Schotte overigens niet bij! Hij is een schande voor de Curaçaose geschiedenis! Herinner hem als zodanig alstublieft!).

 6. CRIMICAO!

 7. wiels heeft het al gezegd streng op treden, dus net zoals desi bouterse posten op de straten controle in de voertuigen enz.
  helemal bij die jonge gasten war en fatsoenlijke burger bijna de benzine niet kan betalen , riden die jonge gasten met hun baseball petjes overal rond , ra, ra hoe kan dat.
  dit is duidelijke een groep die preventief moet worden aangehouden.

 8. MFK en PS kreeg veel stemmen van Bon Futuro.. ra ra ra waarom

 9. Ik ben het helemaal eens met toerist. De laatste jaren heb ik mijn vakantie op Curacao doorgebracht. Ik hou van het eiland. De laatste keer ( afgelopen september) was de sfeer al iets grimmiger dan voorgaande jaren en het wordt alleen maar erger. Hoe erg ik het ook vind maar ik wil me tijdens mijn vakantie niet onveilig voelen of op moeten sluiten. Ik weet wel dat er overal wat kan gebeuren maar het loopt hier echt de spuigaten uit. Volgend jaar gaan ik mijn centjes dan ook uitgeven op een ander eiland.

 10. Helemaal l niets aan de hand ,we hebben de toeristen niet meer nodig.We zijn binnenkort allemaal oliesheiks

 11. Er zijn onzettend veel vuurwapens in omloop. Men moet hier toch heel snel iets aan gaan doen. Naar mijn weten is er geen ‘gun shop” op Curacao. Alleen de Venezolaanse barkjes schijnen een illegale toeleverancier te zijn. Maar dat is van horen zeggen.

 12. Kom op curacao, Gooi het roer om!!!!, Denk aan de economie en toeristen maar vooral voor jullie eigen veiligheid en vooral leefgezelligheid!… Doe iets met zijn allen!..

 13. Niemand vraagt zich af waar al die wapens vandaan komen. Elke kansloze (half debiele)jongeman weet waar hij een pistool kan kopen. Alleen politie en OM weten dat niet. Incompetent of bij de handel betrokken? Ik denk dat ze gewoon in hun broek schijten voor de verboden wapenhandelaars.
  Wordt er ooit een leverancier van die wapens opgepakt?

 14. Zijn er nog (toekomstige) toeristen die meelezen? Bij twijfel niet komen en een ander tropisch eiland uitkiezen! Wel even een bedankmailtje naar Schotte, Asjes en Wiels sturen voor het feit dat je toch maar niet naar Curaçao gaat in verband met de sterk toegenomen criminaliteit. En het is een feit: de politie hier is zwaar onderbezet. Aan den lijve ondervonden! Maar straks heeft elke horecagelegenheid bewaking (met pistool) en kan men weer veilig pastechi eten of pizza’s. Als je maar geen Blackberry op zak hebt 🙂

  @Nardy …. OM? Bestaat dat nog?

 15. Damn.. dat is bij ons om de hoek! Eerst Bijna Thuis nu Il Forno.. word lekker veilig daar aan de caracasbaaiweg

 16. inderdaad HOGE CRIMINALITEIT IS SLECHT VOOR DE ECONOMIE ik geef mijn euro’s wel op een ander eiland uit,dan op een eiland waar de kans groot is dat je er voor een appel en een ei beroofd wordt,met bruut geweld,,

 17. inderdaad toeristen lezen ook mee..geen haar op mijn hoofd die er nog over nadenkt om nog naar curacao op vakantie te gaan,,curacao is gewoon onveilig,,als het donker wordt om 19.00 al moet je als toerist zorgen ,dat je binnen de muren van het hotel blijft,,rijdt je toevallig nog in donker met je auto,dan moet je als toerist ramen en deuren gesloten houden,,geen gouden sieraden om doen tydens vakantie..wel sieraden kopen op curacao,maar niet omdoen….gezellig,gezellig.gezellig ..vakantie-plezier ,ho maar,,want voor een appel en een ei ,is de kans groot dat je er overvallen wordt ..bijna dagelijks een overval met bruut geweld,,veel overvallen op een klein eiland…en het gaat maar door,en het gaat maar door,,er worden haast geen overvallers opgepakt,,dus overvallen loont,de pakkans is klein…….de regering zal meer moeten investeren in het politie-apperaat,,want de HOGE CRIMINALITEIT IS SLECHT VOOR DE ECONOMIE en ik geef mijn euro.s wel op een ander eiland uit..,waar je wel veilig kan vertoeven,zonder 24-uur alert te zijn.

 18. De regering die wil toch al dat de makamba’s weg gaan uit Curaçao, nou dat gaat met dit wel lukken denk ik. De toeristen denken dan ook nog wel 2 keer voordat ze hier een vakantie naar toe gaan boeken, terwijl het zo’n fijn eiland is.

 19. volgens mij 2e keer in 1-2 maanden op deze plek, lokatie ligt wel zeer dichtbij Rooi Santu, maar geen excuus, slecht voor dit bedrijf daar hier zeer veel toeristen komen, ach het NL toerisme over Augustus was al met 11% gedaald, gaat zo verder naar beneden.

 20. Nos mes por ! De zaak naar de klote helpen ja !

 21. Waarschijnlijk hadden de overvallers een mfk tshirt aan. Ze moesten ook wel want hun beloofde loon is waarschijnlijk nooit betaald.

 22. Het boeit ze hier ook helemaal niet dat dit op langere termijn gevolgen gaat hebben voor iedereen hier. Potentiële toeristen en investeerders lezen mee hoor!

  En ik heb al vaker geroepen dat het heel verstandig is om juist ‘s nachts de politie meer zichtbaar aanwezig te laten zijn op straat. Laat ze daarbij ook willekeurig auto’s stilzetten en doorzoeken, dan vinden ze genoeg.

  Maar nee, lekker zo laten en niets doen.. Wachten tot er wat gebeurt en misschien later nog eens de daders aanhouden. Ondertussen hebben die toeristen al besloten hier nooit meer terug te keren.

 23. Dat is alvast een goede opsterker, amper een week na de verkiezingen.
  Op deze locatie zitten veel toeristen, komende van Jan Thiel. Laten zij dit verhaal maar lekker meenemen naar NL, dan komt er in ieder geval niemand meer deze kant op.
  Ik hoop dat het hele toerisme naar de verdoemenis gaat met dit nieuwe kabinet.
  Korsou, ga zo door!

 24. Het wordt steeds erger de laatste 2 jaar. Il Forno aan de Caracasbaaiweg is mijn favoriete restaurantje, vanwege haar heerlijke Il Forno salade en de onverbeterlijke Spinazie-lasagne, ik eet er wekelijks, overheerlijk & supergezellig.

  Helaas hebben Inmiddels zelfs de ‘gewone’ crooks ook door dat de politie onderbemand is, en het OM nog eens 10x opzij kijkt……. 🙁

 25. Dat is me wat zeg.
  Dat arme vriendelijke personeel, en wat een schrik voor de gasten.
  We zijn duidelijk door het oog vd naald gekropen, wij hebben hier gisterten gezeten met onze 2 gasten van 1800-2000u.
  Wat een boevenzooi is dit geworden. Dankzij de normen en waarden van de vorige regering.

 26. Tja hier heeft Curacao voor gekozen dus nu niet klagen!

 27. Goed te weten dat een van deze overvallers nog altijd Minister President kan worden, als Cooper zijn zin krijgt.

 28. Ja wat wil je ook met bepaalde ex-ministers die normloos zijn en het slechte voorbeeld geven !
  Zakken vullen ten koste van anderen! Slecht voorbeeld doet slecht volgen.
  Misschien zijn die ex-ministers ook ministers in spe ! Ook dat nog…
  Curacao gaat de afgrond in door 2 jaar Schotte en wat er nog komen gaat.
  Die Schotte is echt helemaal 1000% fout en toch gaat Wiels weer in zee met de MFK (incl. Schotte). Die Schotte was echt bezig vam Curacao een criminele staat te maken.
  Wiels toch, ondanks alles had ik je meer rechtschapen dan deze oplichters geacht. Ik had gehoopt dat jij Schotte en trawanten eruit zou smijten.Helaas.

 29. gezellig hier allemaal….
  Dit is echt iets van de laatste paar jaar.
  voorheen gebeurde dit soort dingen 4 x per jaar of zo.
  nu is het iedere week raak soms 2 a 3 x per week.
  met dank aan onze regering en het volk dat op maffia gaat stemmen.