CURAÇAO – De 283 Nederlanders die dagenlang vastzaten in de Mexicaanse badplaats Cancún vanwege technische problemen met het vliegtuig, zijn vandaag rond het middaguur (Nederlandse tijd) aangekomen op Schiphol.

De Boeing 767 zou oorspronkelijk in de nacht van woensdag op donderdag (plaatselijke tijd) vertrekken. Maar omdat er een lek van lucht was bij de motor kon het toestel niet opstijgen. Na een reparatie bleek het euvel niet verholpen en moesten de passagiers opnieuw terug naar de hotels, waar zij op kosten van hun reisorganisatie ArkeFly zijn ondergebracht.

© ANP, alle rechten voorbehouden

3 reacties op “Gestrande Nederlanders terug uit Mexico”

  1. @ toerist. Maak beter niemand blij met voorlopig een dode mus. Die 600 euro krijg je niet zonder meer alleen op basis van de vertraging.

  2. Klacht indienen en ticket goed bewaren, op schiphol en via internet is dat mogelijk kan je € 600 terugkrijgen van Arkefly, zijn ze verplicht vooral na de uitspraak afgelopen week door de EU. wel doorgaan want ze proberen je met een kluitje in het riet te sturen en niet te betalen.

  3. En zondag 28/10 : Arkefly vanuit Amsterdam naar Curaçao met een vertraging van maar liefst 7 uur. En terug naar Amsterdam min of meer ook (is nog maar te hopen). Niet echt om vrolijk van te worden!