• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – FOL-leider Anthony Godett vertelde vrijdagavond de handdoek in de ring te gooien en op te stappen als partijleider. Vandaag nam hij ook ontslag als parlementslid van de demissionaire interim regering. “Het was geen makkelijke beslissing, maar het was nodig voor het welzijn van mezelf en mijn familie.”

“Ik wens het volk van Curaçao het beste voor de toekomst in deze moeilijke sociale situatie en in het bijzonder de arme gemeenschap. Ik hoop dat zij beter worden gediend dan ik heb geprobeerd te doen.” Godett gaat zich nu wijden aan zaken die hij de laatste tijd heeft verwaarloosd.

Excuses
Godett maakte de laatste 25 jaar deel uit van politiek Curaçao, maar kon zijn partij vrijdag geen zetel bezorgen. “Als ik tijdens mijn carrière heb nagelaten de droom van het volk te realiseren, spijt mij dit. Als er een verschil van mening was tussen mij, derden en de pers, dan spijt mij dat ook. Ik heb veel gedaan om ons mooie eiland te helpen ontwikkelen en blijf hier wonen. Ik ga genieten van een welverdiend pensioen.”

24 reacties op “Godett wenst volk het beste”

 1. @ Ongerust. @zorro en ferd; gisteravond hoorde ik wel een interview met Leito ,waarin ze aangaf dat de PAR nodig ‘verjongd’ moet worden. Daaruit zou je kunnen concluderen dat de oudjes plaats gaan maken zodra er ‘jongelingen’ zijn gevonden. . .

  Ja, en?? Ik heb hetzelfde ruim een week geleden al gezegd daaraan toevoegend, dat ze eerder hadden moeten beginnen met zoeken.

 2. @ Ferd J. Vandaag staat er niks in..

  Dat klopt, als je een dag later komt aanzakken en vandaag derhalve gisteren is. Slimpie.

 3. Sorry, niet Leita, maar Leito.

 4. @zorro en ferd; gisteravond hoorde ik wel een interview met Leita ,waarin ze aangaf dat de par nodig ‘verjongd’ moet worden. Daaruit zou je kunnen concluderen dat de oudjes plaats gaan maken zodra er ‘jongelingen’ zijn gevonden. . .

 5. Ja bedankt voor alles je hebt je verdiende loon gekregen . Zo doen we met verraders

 6. @Zorro,

  Vandaag staat er niks in..

 7. Netjes opgestapt,,of beter gezegd,met staart tussen de benen afgedruipt!!! Dat was 1,nu de rest nog die niet deugen!!

  Wou tegerlijktijd even iets doorgeven of ter discussie brengen,gisteren avond vertelde dhr Wiels in zijn uitzending via internet,dat er Schotte in april al een aanvraag gedaan had voor een screeningswet??? Ja jullie horen het goed,een aanvraag voor een screeningswet!! En Wiels zie ook dat daar Nederland achter zat???? Waarom zou SChotte een screeningswet aan willen vragen terwijl hij daar NOOIT door heen zal komen?? Of het waar is wat Wiles zegt weet ik niet want ik ziie daar geen bewijzen van? Ik zelf geloof het niet maar alles wat Wiels zegt,geloven de aanhangers van Ps wel,ook al hebben ze geen bewijs !! En ik ben niet voor schotte of Mfk of Ps ,ik zit alleen wel tusen de Wiels aanhangers,helaas !

 8. Ja je bent 54 dus dan is het hoogste tijd om van je 7 pensioenen te gaan genieten…ik werk zelf even door tot mijn 65ste ok?

 9. Oh ja en laten we als klap op de vuurpijl niet Komproe vergeten.

  Victor, Hij ging ook vaak op dure dienstreizen en nam dan ook zijn bysides en familieleden mee.. ook is de overheid vol gestort met familieleden zonder kwaliteiten die de hele dag nietsdoen maar wel een flink salaris verdienen. deze mensen zitten er nog steeds!

 10. @victor,

  mee eens.
  dan kon hij ook nog eens met alle winden mee waaien.
  waar wat te verdienen was, dat was plots zijn politieke doel…
  hij was wat betreft echt schaamteloos.
  ik denk, dat zijn vader menigmaal zich in het graf heeft omgedraait.
  hoe heeft hij toch altijd weer stemmen weten te trekken bij de lagere klasse?
  wat is deze groep er mee voor uit gegaan?
  gelukkig is Curacao nu van hem verlost.

 11. Ik zal hem niet missen. En ben ook niet vergeten dat we onder hem net een circus hadden zoals met Schotte. Gelukkig had het OM toen wel ballen en hebben ze hem opgesloten.
  Maar kom op zijn zus als minpres. en dan die figuren als Constancia, Marchena, Salas en Monte. (helaas zitten we nog steeds opgescheept met Constancia en Schotte).

 12. Als ik Victor zo lees hebben politici in Curacao noch last van schaamte, noch van zelfkennis. (over een gebrek aan intelligentie heb ik het nog niet eens)
  Zou dat, teruggebracht naar de basis, het zijn waardoor het altijd 1 grote puinzooi is op het eiland?

 13. @Alonso, traha kara mahoso zou je bedoelen.
  En is die man al 60 jaar dan?

 14. Anthony neem emily en davelaar mee aus.

 15. @ Samuel,

  Rot was hij in ieder geval wel, niet voor niets tot een jaar cel veroordeeld.
  Dat hij daarna het lef had om terug te komen was nog een klapje lager dan wat Schotte heeft gepresteerd.
  Daarna is hij wederom in opspraak geraakt, maar helaas de dans ontsprongen.
  En dan hebben we het nog niet eens gehad over zijn maatjes Monte en Salas.
  Wat een club.
  Vraag me af of zijn vader echt trots op hem zou zijn geweest ?
  Vrees van niet.

 16. Toen Jacob Dekker zijn lodge bouwde in Westpunt werd openlijk op tv de vraag gesteld of Godett al betaald werd voor het afgeven van de bouwvergunning. Deze man, die zijn leven lang zeer opportunistisch zijn zakken wist te vullen, gaat nu genieten van “een welverdiend” pensioen. Helaas geldt dit niet voor de vele kiezers ,die ooit op hem stemden. Zij blijven achter in dezelfde armoede, waarin Godett geen verbetering wist te brengen. Als deze man model staat voor de gemiddelde politicus, gaat het mooie Curacao een harde tijd tegemoet.

 17. Anthony Godett heeft de maatschappij de afgelopen 25 jaar erg veel geld gekost. Niet gehinderd door enige opleiding heeft hij tientallen jaren een riant salaris en dito pensioen opgestreken. En in plaats van daarvoor te werken had dit rupsje nooitgenoeg wel wat beters te doen en hield hij zich bezig meg corruptie om zichzelf nog meer te verrijken. Gelukkig werd hij betrapt en ging een jaar de cel in waarbij hij Curacao nog belachelijker maakte door zijn zus Myrna, copieerapparaatbediende bij Selikor, als ministerpresident te laten optreden.

  Ook heeft Godett honderden dure diensreizen gemaakt en daarbij riante daggeldvergoedingen opgestreken. Een van de laatste was naar Suriname, zogenaamd om daar de investering van UTS te controleren. Godett, die het verschil niet weet tussen debet en credit en nog geen telefoon van een strijkijzer kan onderscheiden.

 18. @ YDK. De leeftijd doet er niet toe, maar hij is pensioengerechtigd. Volgens mij heeft hij heel wat jaren in de politiek gezeten met toen veel mooiere pensioenregelingen. Ik denk, dat hij 3 deelpensioenen heeft opgebouwd. Errol Cova kreeg na 4 jaar ministerschap het volle pensioen, maar dat kan niet meer.

 19. @ Ferd. Lees de Amigoe van vandaag maar.

 20. Godett si a traha!

 21. Niet de braafste van de klas.Maar hoe je het ook keert of wendt,hij was een ras-politicus en
  een “oude rot” in het vak.Het is te hopen dat hij bereid is zijn kennis aan anderen door te geven.

 22. pensioen?
  hoe oud ben je dan?
  of heb je zoveel geld weten te verdienen, dat je niet meer hoeft te werken?
  hoe is je dat gelukt|?
  in de politiek kan je dus snel veel geld verdienen…

  aan de andere kant wel wijze woorden van hem en dat hij spijt betuigd siert hem.

  veel geluk gewenst.

 23. Nu Emily nog…

 24. Mooi gebaar, Godett! het is je gegunt