CURAÇAO – De politie moest vannacht en vanochtend vroeg op verschillende plaatsen assistentie verlenen in verband met overlast van hevige regen buien en bliksem. Op de kruising van de Tomatiweg en de Carawaraweg was een grote boom omgevallen die op de weg was terechtgekomen.

Maar daar bleef het niet bij. Bij West Ronde Klip had een automobilist door de bliksem de macht over het stuur verloren en botste tegen een straatlantaarn. Er zijn geen gewonden gevallen.

Schade
In een woning in Noord Santa Rosa is een muur door blikseminslag ingestort. Het meerendeel van de elektrische bedrading in de woning is verbrand. Het erf van Politiebureau Montaña is ondergelopen met water. Alle geparkeerde auto’s moesten hierdoor verplaatst worden. Tot slot moest de politie bijspringen bij een bedrijf aan de Sportlaan omdat de kelder gedeeltelijk was ondergelopen.

5 reacties op “Onweer zorgt voor schade en wateroverlast”

 1. Is een beetje regen nu ook al politiek?

 2. Sampie loop niet zo gebogen
  Je weet toch dat we je niet mogen

  God zorgt niet voor overstromingen, maar voor regen en de mens zorgt ervoor, dat het water netjes via schone rooien wordt afgevoerd. De mens heeft ook het Deltaplan in Zeeland geregeld. Onzin en leugens schrijven doen alleen PS-sers zoals jij.

 3. De MAN zou overstromingen voorkomen door het allemaal aan te passen……hahahaha

 4. Zorro Cooper zou er toch voor zorgen, dat er geen overstromingen meer zouden zijn.

  dat is werk van GOD en Cooper kan weer niet beslissen, en jij zeker niet of ben je soms GOD
  i dont think

  blijf maar onzin schrijven.

 5. Cooper zou er toch voor zorgen, dat er geen overstromingen meer zouden zijn.