• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Hevige regenbuien domineren sinds vanmorgen ons eiland. De buien kunnen zorgen voor overstromingen op een aantal plaatsen.  De Meteorologische Dienst adviseert overstroomde wegen te vermijden tot de hevige buien zijn gestopt en het overtollige water is weggezakt.

In het geval van donder of bliksem dat dicht bij huizen wordt gehoord, is het verstandig om tijdelijk gevoelige elektronische apparatuur uit te schakelen. Dat geldt ook voor de telefoonlijn en de verbinding van een computer.

9 reacties op “Bakken met water vallen uit de lucht”

 1. Precies Jay. I
  k kan nu mijn voeten lekker wassen zonder aan de kosten van Aqualekt te denken. Geen fan aan, scheelt ook weer stroom. Allemaal winst voor papi.

 2. Inderdaad altijd de politiek! De rooien zijn toch mooi schoon en de afwatering is toch prima geregeld!! Cooper is er al 20 jaar mee bezig! Zie je de fotoos dan niet in de krant met pak en spade of met pak op een bulldozer. Laat deze man met rust!

 3. Nog een tip niet gaan zwemmen met onweer 🙂 trouwens het publiek op deze site weet iedere gebeurtenis weer in de politieke sfeer te trekken en dat is verdomd jammer. Geniet van de dag want de zon schijnt weer

 4. het water kan wel met bakken uit de hemel vallen, maar als er bakken met water uit de hemel vallen is er wel iets anders aan de hand…. de Here God is geen Kortijn IJs die het eerst verpakt voor Hij het uitdeelt…

 5. Chopi ta konose su kantika ITT? Pesei, i pa e situashon na NIgeria e tempu ei ku no a kambia, ma skohe e nomber Fela Kuti. No prekupa, mi ta konose mi klasikonan bon bon.

 6. @Fela Kuti
  Cielu ta jora pa nos pueblo!!!!Nan no sa kiko nan a hinka nan kurpa aden!!

 7. Fela Kuti ITT, papa Dios sa bon bon ki e ta hasie, ta su bendishon e ta manda pa Corsow,

  mi sa ku tin hende ku no por biba

  ku e realidad, PAR a bai kas

  i no ta bini mas, kwe A Godett , ela purba hopi, pero
  a lolagru a hala kita , pero uniko kos e no a kita
  ku su honestidad,, hopi onsportief.

  verwacht di Emely tambe ku un bes aki ta benta su faha den ring

  ayo PAR i su sequasnan.

 8. @Fela Kuti bo ta yama bo mes???????????????
  Anto esaki ta bo reakshon?

  Berguensa

  Bai wak ken ta Fela Kuti pa bo sa

 9. Papa Dios ta jora. Nan no a kompronde kiko nan a hasi.