CURAÇAO – Een politiepatrouille is vanmiddag om 12.50 uur uitgerukt naar de F.D. Rooseveltweg wegens een auto-ongeluk. Bij aankomst trof de politie een auto aan die op zijn kop lag. Onder de auto lag een vrouw die geen teken van leven gaf. Het gaat om de 44-jarige Rosa Maria Wilmans.

Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat de wagen via de F.D. Rooseveltweg richting de luchthaven reed. Om nog onbekende reden is de vrouw van de weg af geraakt en dreigde de afgrond in de rijden.

Ongeval
Waarschijnlijk probeerde de bestuurder weer op de weg te komen en raakte hierdoor de controle over het stuur kwijt. De auto sloeg over de kop en kwam terecht op de het linker wegdek. Het slachtoffer viel hierdoor gedeeltelijk uit de auto en kwam daardoor onder het voertuig terecht. De bestuurder overleed ter plekke. Om 14.10 uur constateerde de arts de dood van Wilmans. De afdeling Verkeer zet het onderzoek voort. Rosa Maria Wilmans is de tiende verkeersdode van dit jaar.

8 reacties op “Verkeersongeluk eist leven”

 1. Ik ben in shock , shock ik hoorde het gisteren en kon het niet geloven dat jij er niet meer bent. Altijd als ik je zag maakten we een praatje en vroeg je hoe het met ons ging. Ik hoorde dat je bent geemigreerd naar korsow en nu hoor ik ineens dit damn, God really needed his angel back thats the only thing I can make of it…… Angel Malisha.

  Rust in vrede

 2. Een nogal schokkend bericht. Wie had dit ooit kunnen zien aankomen. Een bruisend leven dat plots ten einde komt. Ons medeleven en sterkte richting alle nabestaanden
  Signard

 3. Namens mij en mijn familie veel sterkte aan de nabestaanden Malicha rust in vrede

 4. Drumi dushi Ruman! Te despues “Marlisha” Hopi forsa pa bo Yunan

 5. he mona wat erg ,wens jou je zoontje en familie sterkte komende tyd .

  grt fam rosalia en van frederici

 6. Zeer triestige geval! Veel sterkte voor de familie en vrienden..

  Draag aub een gordel!

 7. Marlisia, ooh wat triest, rust in vrede. wat een groot verlies!

 8. Wat triest.