• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Dienst Communicatie en Informatie maakt namens het ministerie van Jusitie bekend dat de politieke partijen hun propaganda, zoals in de wet vastgelegd van openbare ruimtes, moeten verwijderen. Dit houdt in dat volgende week zaterdag alle openbare ruimtes vrij van politieke propaganda moeten zijn.

Tijdens de verkiezingscampagne hebben de politieke partijen propagandamateriaal gebruikt om de aandacht van de kiezer te trekken. “Elke politieke partij en zijn exponenten moeten ervoor zorgen dat al het propagandamateriaal is verwijderd”, aldus de dienst.

Volgens de regels
De verordening die de handhaving van de openbare orde (E.B.O.O.B.G.) regelt zegt in artikel 12 dat al het propagandamateriaal op of langs de openbare wegen uiterlijk acht dagen na de verkiezingen verwijderd moet zijn. Dezelfde verordening geeft aan in artikel 71, dat de minister van Justitie het propagandamateriaal kan laten verwijderen op kosten van degenen die zich niet aan de verordening hebben gehouden.

15 reacties op “Verkiezingen voorbij geldt ook voor propaganda”

 1. Big babySampie; ik respecteer een ieder, maar niet diegenen die constant met een zooi flauwekul komt, lekker hoog en droog daar in macamba land. Zo dat moest me even van het hart.

  Je schreef om 16:16: [quote] op ons kan niemand wijzen, dus geen vingers op de P.S> en z’n aanhangers.[/quote]
  Op jullie kan niemand wijzen???? Sorry maar je vergat een aantal zaken.
  Was het niet je grote lijder Wiels die zei “als ze geen papiamentu spreken ROTTEN ZE MAAR OP. Anders zonodig in bodybacks.
  Was het je grote lijder Wiels niet de dag bij het Forti die een ieder liep op te ruien. Het moment van actie (hoofdzakelijk PS-ers stond meneer van een afstand toe te kijken. En zijn knechtje Wilsoe vanaf het bordes.
  Was het je grote lijder niet die via een sto mannetje de brief voor de on afhankelijkheid aan de Koningin probeerde te overhandigen.

  Heb je je die zaken wel eens goed bekeken??? Ik denk het niet.
  Dus kom me niet met gelul van “op ons kan niemand wijzen”. Feiten spreken voor zich.

  Nee tuurlijk niet, alle PS-ers zijn heilige boontjes die NOOIT wat doen, het is altijd DIE ANDER.
  Heb je jezelf wel eens afgevraagt waarom zijn kijnderen in het o zo gehate Nederland op school gaan, Waarom zijn Nederlandse vrouw hem een schop heeft gegeven en terug ging naar haar geboorte grond.Waarom gaat je grote lijder naar een land dat hij haat om lekker vakantie te vieren, daarbij nog even daar de boel met z’n gezwets op te ruien.
  Is het niet je grote lijder die beweerd dat nederland de olie die onder Curacao zit wil hebben? ( akls het er al zit, en niet de PDVSA of Isla olietroep) Terwijl nederland al hoog en breed duidelijk heeft gemmakt dat de olie (indien aanwezig en gevonden) van Curacao is en blijft. Ook dat wist je grote lijder.Maar dar rept hij niet over. Hij liep het zelfs in nederland te verkondigen en wapperde met een stapel tje papier (waren helaas wel programma blaadjes).
  En zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Dus kom me niet met “op ons PS-ers kan niemand wijzen”.

  Heb je je die zaken wel eens goed bekeken??? Ik denk het niet.
  Dus kom me niet met gelul van “op ons kan niemand wijzen”. Feiten spreken voor zich.

 2. @ Nardy. MFK is geen nobele optie, zelfs niet voor PS.

  Maar het is wel absoluut de ENIGE optie voor PS. Wiels moet wel en dat zal niet zonder “bloedvergieten” gaan.

 3. Interessant is om te kijken naar wie de voorkeurstemmen zijn gegaan. Een aardig voorbeeld is Jasjes in de achterhoede met slechts ruim 800 stemmen.

 4. @ Big SAM. Blijf vooral doorgaan met je nonsens en leugens, waarin niemand is geinteresseerd. Wij blijven doorgaan met de waarheid, waarin iedereen in is geinteresseerd, en daar kan je lekker niet tegen. Dat je dom bent is geen gebrek aan respect, maar iemand respectvol de waarheid zeggen. Je vraagt er om en moet je niet gaan janken als je het ook krijgt. Dat je PS heeft gewonnen verandert niets aan de feiten. Heb je niet genoeg gebeden?Waarom hebben jullie nooit gehoord van het speciaal voor jullie gemaakte spreekwoord “een EZEL stoot zich NOOIT TWEE maal aan dezelfde steen”? Hoe heet die man van PS ook al weer? Ziels heeft namen genoemd van corrupte mensen en daar zat niemand bij van PAR, PAIS, PNP maar wel van MFK en MAN. Trouwens als hij namen zou weten van mensen van PAR, PAIS, PNP had hij al lang een klacht bij het OM ingediend, maar dat durft de lafaard natuurlijk niet van zijn corrupte vriendjes bij MFK en MAN. Snappie het eindelijk? Zie je, dat je echt helemaal niets over Curacao weet. Wij komen steeds met bewezen feiten en jij komt steeds met leugens. Ken je het verschil daartussen?

 5. maar PS-ers zijn teminste tegen corruptie, hadden geen ongelimiteerde fondsen van dubieuze zakenlieden en deden ook niet aan omkoperij. en dat blijven wij ook

  wij zijn niet als PAR ,PAIS, EN veel .
  op ons kan niemand wijzen, dus geen vingers op de P.S> en z’n aanhangers.

 6. Sampie loop niet zo gebogen
  Je weet toch dat we je niet mogen.

  Blijf vooral doorgaan met je nonsens en leugens, waarin niemand is geinteresseerd. Wij blijven doorgaan met de waarheid, waarin iedereen in is geinteresseerd, en daar kan je lekker niet tegen. Dat je dom bent is geen gebrek aan respect, maar iemand respectvol de waarheid zeggen. Je vraagt er om en moet je niet gaan janken als je het ook krijgt. Dat je PS heeft gewonnen verandert niets aan de feiten. Heb je niet genoeg gebeden?

 7. @Big Daddy, ik respecteer iedereen, niet als je mijn volk racisten en domme volk noemt, en wat zeg jij ook
  van banaanen republiek, vind jij die meningen soms goed , dus niet allen mijn meningen en comentaar beoordelen sorry hoor “RESPECT and you will be RESPECTED”, en ik zeg en schrijf wat ik wil maar zodra je mijn volk beledigd dan hoor je mij wel.

 8. Een beetje geschiedenis kan geen kwaad mijne slimme curacaoenaren:

  http://www.youtube.com/watch?v=mfnRbFTklBI&feature=relmfu

  http://www.youtube.com/watch?v=A-MsITL5Ljs&feature=relmfu

  Suriname 37 jaar na de onafhankelijkheid:

  http://www.youtube.com/watch?v=7ITos6RHTYI

  Nog steeds in de diepe sh/thole.

  Hup curacao op weg naar de volledige onafhankelijk, op weg naar de volledige verdoemenis a la Haiti II.

  Broodje rots, dat staat jullie te wachten.

  Adieu.

 9. Ok Big SAM ze hebben niet gewonnen. PS heeft duidelijk gewonnen.

 10. Nee….”big” sam…..Wiels is de winnaar. En mfk bloivt copleet corrupt! Ha! Maar dat kan de stomme mens niet weten!

 11. @Big SAM: Niet alleen Joshua is tegen MFK….

  MFK = te corrupt voor woorden: intimidaties, omkoperij, dubieuze agenda’s (in ieder geval niet Curacao). Iedereen zou samenwerking met MFK moeten mijden: met criminelen (en aanhangers) moet je niet WILLEN samenwerken! MFK is geen nobele optie, zelfs niet voor PS. Beide hebben gewonnen dankzij volksverlakkerij, maar PS-ers zijn teminste iets tegen corruptie, hadden geen ongelimiteerde fondsen van dubieuze zakenlieden en deden ook niet aan omkoperij. MFK mag niet meer kapot maken dan ze nu al hebben gedaan: nunca mas Ramboloodin, Hakim, Jacintha en Schotte….. or other “puppets-on-a-string” like Pikas, Garmes, Koeijers, Osepa’s etc.

  Betaal jullie aanhangers voor hun ‘werk’ en ruim op jullie rommel!

 12. @ Big SAM. Vrij naar Ramses Shaffy: Sampie loop niet zo gebogen; je weet toch dat we je niet mogen.
  Waarschijnlijk zit je de hele dag op je togus in je volksflat te wachten, totdat de soos weer wat op je bankrekening stort en meer dan waarschijnlijk heb je geen fdlauwe notie heb je flauwe notie wat hier aan de hand is.

 13. @Big Sam; probeer eens fatsoendelijk Nederlands te schrijven.
  Vanuit het Macambaland (door jullie zo gehaat) is het makkelijk praten.
  Ieder heeft zijn eigen mening die door een ieder ander gerespecteerd dient te worden.

  Veel van je posten heb ik inmiddels gezien en gelezen, uit al je posten (commentaren) geef je constant op iedereen, die anders denkt dan U, af.
  Stop met je mening op te dringen.
  Respect is wat een ieder vraagt en dient te krijgen.
  Ik respecteer Uw mening dus verlang het ook van de ander.
  Dus gewoon heel simpel: respecteerd de mening van de ander.

 14. @Joshua jij bent copleet tegen MFK, maar ze zijn en bloiven de winners nog een keer,

  opzouten stomme mens

 15. Extra (betaal) werk voor MFK aanhangers. Er hangt nogal wat materiaal overal.