• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

15 reacties op “Godett stapt uit FOL”

 1. Neem aub ook Emily en Omayra mee.Ik was gisteren in de manguza en politiek hoorde ik overal om me heen.1 dame kon haar woede bijna niet meer in houden,Emily met haar geleuter over 10-10 en OMAYRA die als betweter echt geen punten scoort tijd dat die 2 vervangen gaan worden en ik ben het daar helemaal mee eens.Deze 2 dames zijn voor mij 1 van de redenen dat ik niet op PAR heb gestemd.Voor het eerst in jarenwas er alleen maar enorm veel ergernis naar PAR en zijn mensen.U vertrekt en neemt mee…?Emily en Omayra!

 2. Het valt niet mee deze uitslag maar een ding maakt mij toch heel blij met deze verkiezingen en dat is dat het blad “A Godett “aan de boom die alle windrichtingen mee waaide er eindelijk af is gevallen.

 3. Dag Antony, wie gaat je opvolgen als vice president van de Staten. Ik heb een plan, laat jou maatje Eugen cleofa je tijdelijk opvolgen. Dan hebben we 2 boeven, een als Voorzitter, en de ander als vice voorzitter.

 4. Het werd tijd, genoeg van je baantje als loopjongen van de PAR en zijn Friends en Family?
  Godett dit heb je aan je eigen te danken en om te gaan samenwerken met de PAR. Je was gewaarschuwd, maar je wou niet luisteren wie niet wil horen moet voelen. Einde Commentaar

 5. @wil, tuurlijk wel, hij heeft een NL paspoort dus kan gaan en staan waar hij wil.

 6. De eerste verrader is al weg , wie volgt. @Sander je hebt volkomen gelijk.( goede actie, zou Emily ook moeten doen ) Ik vond het een zielig persoon, ik had het gisteren te doen met die grappenmaker. @Ekster in Nederland is hij niet welkom, hij heeft zich laten gebruiken. Wat een domoor.

 7. Athony heeft al een goede opvolger in dat zusje van Adriaanse. In Nederland heb je veel meer troosteloze politici dan hij. Momentel zijn er twee vqn VVD uit hun ambt gezet voor fraude. Zo slecht heeft Anthony het niet gedaan. Anthony een toffe besluit. Respect.

 8. Godett heeft de nodige deelpensioenen en zal een veel beter leven hebben dan de vele armoedzaaiers van MFK/PS/MAN. Waarom hij van het eiland af zou moeten is me een raadsel.

 9. Godett please neem Emily en Davelaar mee.

 10. Nu nog Curaçao uit….

  Soberano forever

 11. Wat een goede nieuws. Hij had nog deputado kunnen zijn als hij niet als een judas zijn eigen volk verraden had.
  Adios, op naar Santo Domingo? Hihihiiii
  Hij is nu echt alleen gebleven zoals voorspeld.

 12. Veel plezier in Nederland!

 13. Troosteloze crimineel die vent, met een flinke berg boter op z’n hoofd.

 14. goede actie, zou Emily ook moeten doen.

 15. gelukkig niet om laten kopen,,,respect!!!!