• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Leider van de blauwe partij Charles Cooper diende zojuist zijn stem in. Cooper kijkt tevreden terug op de laatste twee jaar en ziet een tweede coalitie met MFK en Pueblo Soberano zeker zitten. Een samenwerking met PAR of PAIS weigert hij.

Rick Hart van Radio Hoyer in gesprek met Cooper

9 reacties op “MAN wil niet werken met PAR of PAIS”

 1. De PS,Pais en PAR kunnen ook veel stenen verzetten naar de onafhankelijkheid door hun ervaring,maar dat wil Wiels niet. MAN zal belanden in de oppositie denk ik. Een regering van Wiels en Schotte zal teveel stoffen doen oplaaien door dat Schotte de screening niet zal halen. Met andere woorden kan men geen regering vormen zonder Wiels. Anders wordt het PS.MFK en weer MAN. Maar doordat er veel onenigheid is tussen die partijen onderling zal het heel moeilijk worden een regering te vormen maar niks is uitgesloten. Dit is mijn bescheiden visie.

 2. doem scenario;

  MFK 10 zetels, PS 5, MAN, 1 = 2/3e meerderheid in Staten, screening is adios, we gaan de klif af…

 3. andersom ook niet.

 4. Hoeft ook niet … trouwens, Ghostship MAN komt sowieso toch niet meer terug met hun dikke nul zetel!

 5. Sterker nog, hij hoeft met niemand samen te werken, ze halen GEEN zetel!! ha ha ha.

 6. Kijk eens aan: een splinterpartij met een eigen wil! Thuis heb ik totaal geen moeite met overbodige insecten. Beetje spuiten en weg ermee. Ben toch benieuwd wat er vanavond nog overblijft van de sterke stelling van ster Cooper..

 7. Als je geen zetels hebt kan je met niemand werken. Deze fantast leeft in zijn eigen wereld. Heel erg zielig, de MAN heeft deze man de hele partij naar de knoppen laten helpen.

  Bye bye MAN zie je over 4 jaar weer.

 8. Blij dat dat duidelijk is, no more Charles Cooper 🙂

 9. Tuurlijk, kan hij weer lekker verder stelen en roven!