• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Onder leiding van een brassband en een dansende menigte liep Schotte naar de Albert Sweitzer VSBO om zijn stem uit te brengen. Voorop de parade liep Monique Koeyers-Felida met een MFK-vlag en zei dat elke stem die vandaag wordt uitgebracht voor MFK ‘een zegen voor de partij is’.

“We zullen veel stemmen krijgen want de bevolking weet wat zij moeten doen en weet dat zij kunnen rekenen op de MFK”, aldus Koeyers-Felida.

Een overwinning
“Vandaag voelt al als een overwinning”, zei ex-minister van Financiën George Jamaloodin. “Het volk weet wat ze moeten doen. Aan het eind van de avond zullen we de grootste partij zijn. Ik zit vol vertrouwen in het volk, ze weten op wie ze moeten stemmen en dat is de MFK.” Jamaloodin gaf aan dat de partij denkt twaalf zetels te behalen.

Respect
MFK-leider Gerrit Schotte zegt dat de democratie gerespecteerd wordt. “Dat was op het moment dat ik op 3 augustus besloot dat vandaag de verkiezingen zouden plaatsvinden. In geen enkel land, waar een politieke crisis gaande is, bemoeit de gouverneur of een ander een land zich met de democratie van het land. Tijdens een politieke crisis moet het volk beslissen”, aldus Schotte terwijl hij naar het stembureau liep.

11 reacties op “MFK verwacht twaalf zetels te behalen”

 1. Schotte in wonderland.

 2. Gerritje ging stemmen in optocht naar verkiezingsbureau. Alle leiders lopen voorop ikke zoeken voorin geen gerritje loopt hij minden in de optocht. Hij gebruikt nu zijn aanhang als bodyguard te zielig voor woorden. Circa 50 auto’s waaronder veel ps aanhang. Ikke schat circa 400 mensen. Ergernis ja kruispunten werden onnodig lang afgesloten om de optocht langer te laten lijken.

 3. MFK heeft geld genoeg….
  iedereen krijgt geld of spullen als ze op hem stemmen.
  meer als de helft van zijn stemmen zijn gekocht door de Maffia bende.
  Schande dat dit binnen het koninkrijk mogelijk is.

 4. Wakker worden!!!

 5. Waarschijnlijk had Jamaarlooding al die wapenvergunningen nodig om afvallige MFK-leden onder schot naar de verkiezingen te dwingen !!!!!
  Die KOE’ers weet ook echt niet wat ze doet/wil, wat een dweil die zich zo laat naaien door MFK-macho’s ……….

 6. Jeetje, duimen maar dat al deze ‘aanhangers’ nu wel op tijd worden betaald 🙂

 7. Ik kan me nog herinneren dat Schotte stellig wist te beweren dat de verkiezingen zouden worden uitgesteld door de interim regering.
  Maar daar horen we hem niet meer over.

  Ook wist hij te melden dat de interim regering veel langer aan zou blijven dan dat was aangegeven door de gouverneur…………………maar ja, Betrian heeft vandaag het ontslag al ingediend. Is nog in beraad, maar ook dat verhaal van Schotte was weer een loze beschuldiging.

  Heeft die man ooit wel eens iets gezegd wat wel op waarheid berustte ?

 8. Walgelijk deze partij inclusief haar volgelingen!

 9. Sinterklaas is vroeg aangekomen dit jaar!

 10. Arm Curacao als deze club weer invloed krijgt, na twee jaar staan we op de rand van de afgrond, hoeveel tijd zouden ze nodig hebben om het af te maken??

 11. Bai kana baka