• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De koe die vanmorgen in Saliña voor het partijgebouw van PAR stond te grazen, is daar niet door de PAR neergezet. Dit meldt campagneleider van de partij Lyndon Comenencia. “We betreuren ten zeerste dat een dier tegen zijn wil gebruikt wordt voor politieke doeleinden.”

Volgens de campagneleider is zijn partij juist de partij die bezig is met het welzijn van dieren. “Wij zijn de enige partij die in het partijprogramma heeft aangekondigd met een wetsvoorstel te komen om het dierenwelzijn op het eiland te verbeteren. Het is door deze dieronvriendelijke politieke stunt duidelijk dat andere partijen de dieren en de PAR dit goede voornemen niet gunnen.”

15 reacties op “PAR betreurt koe-actie”

 1. Proloog voor een overwinningsbarbecue?

 2. Mensen toch … alsjeblieft lees eerst even de geschreven reactie voordat jullie deze ‘posten’ … Negen van de tien hebben schrijf of taalfouten en ach … die koe heeft volgens mij genoeg gras te eten daar ;))

 3. Partij van de dieren is zeer geschokt hierover.

 4. De PAR koe zegt boe boe, het zijn allemaal boeven. De koe is net als de PAR ze eten alleen groene gras. Groene Biljetten de belastinggeld van Curaçao.

 5. Vanavond BBQ bij het PAR gebouw? Beter een scharrelkoe dan een kistkalfje 🙂

 6. Slaat natuurlijk op de tekst “Steunend op eigen kracht doch met de wil elkander bij te staan”. Bai ganja baka!

 7. Ludieke actie. Punt uit. Waarom wordt er zo’n drama van gemaakt. Als je wil opkomen voor de dieren, begin met de straathonden, geplette yuanas en vastgebonden ezels, onhygiënische varkenshouderijen in sabana hundu.

 8. Deze koe is in zijn leven een stuk minder vaak voor de gek gehouden dan de gemiddelde Yiu Korsou….

 9. Dit geeft maar weer eens het niveau van de politiek op Curaçao aan.

  Het zou een stuk beter zijn als men zich eens met regeren bezig ging houden.

 10. Hoezo tegen zijn wil en dieronvriendelijk? Ze stond toch vrij en kon lekker grazen?
  Ik denk dat de meeste koeien in Nederland jaloers zouden zijn.

 11. Dierenwelzijn. Het beest heeft nog nooit zo veel gras gezien en kunnen eten en het zal ook wel tegen zijn wil t.z.t. worden opgepeuzeld. Het was een leuke actie, maar was apert bij de verkeerde partij geplaatst.

 12. Het is niet alleen een vorm van dieren mishandeling,het is zelfs een strafbaar feit om een koei zonder omheining zomaar aan een stuk touw vast te zetten het beest kan schrikken en los breken waarna de gevolgen niet te zijn overzien,ik neem aan de de eigenaar zijn koe zal terug vorderen,en met de smoes komt dat hij was gestolen ha ha.een veroordeling zou hier op zijn plaats zijn,word vervolgt.

 13. kom op, PAR, waar is jullie gevoel voor humor?

 14. Jaja, Nee PAR jullie zijn nu wel te ver gegaan. Heb respect voor de dieren. tenniste.

 15. is inderdaad zielig voor die koe …….