• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een koe siert sinds vanmorgen vroeg het monument aan de Fokkerweg in Saliña. Wie de koe daar heeft neergezet is niet duidelijk. Menig verkeer stopt om een foto te nemen van het grazende beest en linkt de koe met het sinds kort populaire zinnetje: ‘Bai Gaña Baka’.

 
De koe staat schuin tegenover het kantoor van de PAR waardoor men kan denken dat de stunt van de PAR is. PAR-lid Dennis Jackson zegt niet te weten wie de koe daar heeft neergezet. “Ik kwam hier vanmorgen aan en zag het beest daar staan. Dit is geen stunt van ons.” Jackson droeg wel een t-shirt met de tekst ‘bai gaña baka’. Hierop zei het PAR-lid dat hij het shirt draagt omdat hij tegen het verspreiden van leugens is.

Verlost
De koe is inmiddels verwijderd door de politie.

27 reacties op “Koe gespot in Saliña”

 1. liever die koe dan die toeterende wiels in forti

 2. Nee, die koe was bedoeld voor SCARLET, die zijn klanten b.v. TOT 2mB bij een abonnement toezegd, maar vervolgens zéér regelmatig minder dan 0.5 mB levert, meer dan honderd onderbrekingen van het internetsignaal per uur, refresh of regelmatig helemaal geen internet. Maar het is toch ook TOT wordt er dan gezegd, grrrr. Bai gana vaca!

 3. arme Jeroen die niet door heeft dat de koe/stier daar heus niet door PAR zal zijn neergezet maar door zijn leugenachtige vriendjes. Denk eens aan die honden die door GS vergiftigd zijn zodat hij daarna kon schermen dat anderen dat gedaan zouden hebben. Met recht, bai gaña baka!

 4. leuke actie

  @jeroen maak je geen zorgen de zon is in geen velden of wegen te bekennen en er komt water genoeg uit de lucht. deze stier staat beter dan de meeste koeien/stieren op het eiland, rij een keer binnendoor van rancho sabana etundu (sun valley) naar sint jacobs links van de weg lopen de koeien/stieren op een autokerkhof zonder 1 grassprietje.

 5. Wat een grap dat mensen die dieren mishandeling vinden. Volgens mij zijn deze mensen nog nooit op de noordkant geweest, waar de koeien de hele dag in de felle zon liggen. (overigens regent het al de hele dag) Deze koe heeft voor een keertje heerlijk verse gras mogen eten. Ludieke actie!!!!

 6. @ Big SAM. Je hebt blijkbaar niet begrepen, dat dit een actie was van MFK tegen PAR dus had je Schotte moeten noemen en niet Jackson.

  Jeroen. Voor jou geldt hetzelfde en hopelijk zou de MFK het dier niet de hele dag in de zon hebben laten staan. Eten en drinken was goed verzorgd. Dus stem niet op de MFK, de partij van de dierenbeulen.

 7. @Jeroen

  Ben je al buiten geweest vandaag? Fel zonlicht? Die koe doet z’n kop omhoog en hij krijgt genoeg te drinken.

  Eerder sneu dat hij de hele dag in de zeik regen moet staan.

 8. All the posted comments, How sad…you know what is sad? People making a scene out of something out of the ordinary whilst they drive by chained dogs on a daily basis and don’t do anything about it!! Not even look anymore…So what is worse?
  Bai gaña baka hom !

 9. Wat nou dierenmishandeling? Vandaag is het een koele mooie regendag. In Nederalnd staan de koeien ook de hele dag in de regen te grazen. Trouwens de koe is al opgehaald valt uit het artikel te lezen.

 10. Beste Jeroen,

  Welke felle zonlicht…….?? woon je in Nederland ofzo? Het is hartstikke bewolkt regenachtig en donker vandaag. In andere woorden perfect weer om een koe in de OCHTEND buiten te hebben. het is nog geen 12 uur en de koe is al verwijderd.

 11. Dierenmishandeling? Er is helemaal geen zon, water valt met bakken uit de lucht en heb je gezien hoeveel gras de koe heeft om te eten? Die heeft de dag van zijn leven……. boeeeee 🙂

 12. Of je nu op de ene plek je gras eet of de andere. Beetje erg overtrokken reacties.

 13. Geweldige actie, je kan echt wel aannemen dat de koe binnen een uur verwijderd is.
  Geen dierenleed want zij had zo maar hapje vers gras, iets wat ze op de vlakte van San Pedro bijna niet tegen komt. Applaus

 14. Jeroen: wat kan jij slap praten! het is de hele dag al bewolkt…. jij woont zeker in Nederland!

 15. Dit is dierenmishandeling. Die koe moet ook eten en drinken en een beschutte rustplaats hebben, dat beest kan niet de hele dag in felle zonlicht blijven staan.

  Des te mee een reden om niet op de PARtij van dierenbeulen te stemmen.

 16. NAAST DIE KOE, MOETEN ZIJ OOK D JACKSON VAN PAR OP HET GRAS LATEN ETEN,

  HIJ MAG ER OOK ZIJN BOE BOE BOEEEEEEEEE

 17. Goed bedacht die actie…alleen waarom moet daar weer een dier de dupe van zijn!!!

 18. Heeel orginele & ludieke grap :)!!

 19. In ieder geval had de koe iets te grazen.

 20. Hahahahaha, hopi leuk !! Met een boodschap…….

 21. Is dat die koe met de intelegente blik in de ogen? Die stond vorige week nog tussen Gerrit & Wiels in. Vandaar dat die blik in de koe zn ogen mij opviel.!!!

 22. Het is maar goed dat die aan de lijn is vastgemaakt, anders zou zij zich direct aansluiten bij de kudde van het MFK iets verderop.

 23. Strakke actie van een fatsoenlijk niveau.

 24. Volgens mij is het nog een stier ook.

 25. Wel humor, maar zielig voor de koe….

 26. Genius!

 27. Hoop dat ze wel een goed onderkomen hebben voor de koe???