CURAÇAO – Het politiekorps heeft, in verband met de verkiezingen van vandaag, een telefoonlijn geopend voor vragen die met de verkiezingen te maken hebben. Het commandocentrum van het politiekorps is bereikbaar via 866-6231. In noodgevallen is de politiecentrale gewoon via 911 te bereiken.

Zoals altijd is het ook mogelijk om voor noodgevallen naar het politiebureau in een specifieke wijk te bellen. De nummers van de verschillende politiebureau’s zijn:
Politiebureau Otrabanda:  866-6400,
Politiebureau Punda: 866-6450,
Politiebureau Brievengat: 866-6750,
Politiebureau Rio Canario: 866-6114,
Politiebureau Montaña:  866-6700,
Politiebureau Barber/Tera Kòrá: 866-6500,
Politiebureau Mahuma/Seru Fortuna: 888-2290.

6 reacties op “Hulplijn voor vragen over verkiezingen”

 1. @ Domboklad. Wiels (PS) heeft 17 miljoen van RdK gestolen om aan rijke en zeer rijke mensen te kopen om schoolboeken te betalen.

 2. Ik lees net bij het commentaar : politieke onrust:

  Yvonne, op 19-10-2012 om 10:40 schreef:

  Net terug van Montanja om mijn stem uit te brengen.
  Wat schetst mijn ultieme verbazing dat subject Schotte daar gewoon ronddartelt, niet binnen maar wel langs de rijen.
  De man is werkelijk hondsbrutaal.
  Verder is mij opgevallen dat er aan het begin van het stemlokaal, achter een tafeltje, 2 MFK dames zaten, met een MFK T shirt.
  Ik begrijp niet dat dit mag en kan.

 3. TUR TUR KU SP !!

 4. Beste mensen, volgens mij wonen jullie in Nederland. Kijk je kunt wel iets willen, maar dan moet je het ook nog doen! Dan moet je regelen, actie ondernemen. Dat kan de Curaçao de overheids toch niet. Kijk rond op dit mooie eiland. Zeg eerlijk waar zijn de mooiste plekken en plaatsjes? Waar zijn de restauarants , hotels , cruise schepen etc etc. En van wie zijn die dingen. Juist.
  Of nu Schotte aan de macht komt of Anthony Godett of een andere pannenkoek . Het maakt niet uit. Immers als je regeert moet je regelen, implementeren , doen, actie .
  Daar worden we hier moe van.

 5. in montagna ook niemand die de achterzijde van de stemhokjes in de gaten hield, eenmaal in het hokje kan je alles doen wat je wilt, volgens mij zou zelfs een flitser niet opvalen.

 6. in Julianadorp was er geen controle op fototoestellen.
  iedereen kon zo een foto maken als hij dat zou willen.

  ik had echt gehoopt op een controle hierop.