CURAÇAO – Het wikken en wegen komt vandaag eindelijk tot een eind. De dag om te stemmen breekt aan en het Nederlandstalige radiostation Radio Hoyer 2 (105.1 FM) zendt de spannende strijd de hele dag uit.Overdag doen zij verslag op straat en in de stemlokalen, ‘s avonds volgen zij de telling en het proces bij Kranshi.

Gedurende de dag zijn de verslaggevers op straat om de sfeer te proeven, stemlokalen te bezoeken en de verschillende partijleiders te vergezellen op weg naar de stembus. Hierna is het tijd om de stemmen te tellen, maar hoe gaat dat in z’n werk? Radio Hoyer 2 volgt het vandaag op de voet door het tellen bij één van de stemlokalen bij te wonen. Na de telling wordt er live vanuit Kranshi verslag gedaan van het verdere proces.

In de studio
Professor Valdemar Marcha en Gilbert Cijntje geven vandaag in de studio hun visie op de uitslagen. Marcha bekleedde jarenlang als bijzonder hoogleraar de leerstoel Sociale Cohesie en Multiculturaliteit aan de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht, met als specialisatie de sociaal-culturele processen op Curaçao. Cijntje is politiek analist en opiniepeiler. Na het bekendworden van de uitslagen zal het Hoyer 2-team de verschillende ‘sedes’ bezoeken.

Meedoen
Luisteraars kunnen op deze belangrijke dag ook hun bijdrage leveren door bijvoorbeeld te bellen of mailen met de studio. Dat kan op telefoonnummer 4611739 en e-mailadres hoyer2@radiohoyer.com . Door de Facebookpagina van Radio Hoyer 2 te ‘liken’ blijft men nog beter op de hoogte.

4 reacties op “Volg de verkiezingen live op Radio Hoyer”

  1. @ Domboklad. De PS heeft 17 miljoen van de RdK gestolen om aan rijke en zeer rijke mensen te geven om schoolboeken te kunnen betalen.

  2. @ Road runner. Het is onverstandig gebleken om voor de verkiezingen en op de verkiezingsdag iets met Schotte e.d. te doen. Ik denk trouwens, dat de beerput nog niet helemaal onderzocht is.

  3. @ bOMBOKLAD

    Ik dach dat Wiels en Asjes hadden gezegd, geroepen, geschreeuwd dat de verkiezingen NIET zouden doorgaan — Alweer een leugen van de PS!!! Waar blijft trouwens de aangifte tegen Schotte? De bekendmakingen over de MAN. Allemaal leugens!!! Wie houdt wie nu voor de gek?

  4. TUR TUR KU PS !!