• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het botert niet helemaal tussen politieke partij MAN en Fundashon Bon Intenshon. De partij zou zich negatief hebben uitgelaten over de vernieuwingen die de stichting aanbracht aan het strand van Parasasa. Partijleider Charles Cooper laat in een persbericht weten dat men modder aan het gooien is richting zijn partij.

Cooper heeft onlangs namens de regering van Curaçao een beheersovereenkomst getekend met handelaar de Stefano, eigenaar van Clarion Hotel in Piscadera. De overeenkomst houdt in dat De Stefano gaat werken aan eenm betere infrastructuur van het strand. Het strand moet echter wel gratis blijven voor bezoekers.

Werken aan NSJ
“Dat de Stefano een bank of ander instelling heeft gekozen, in dit geval blijkbaar Fundashon Bon Intenshon, voor de financiering van het project, is zijn goed recht. Dit is een beslissing waar de regering niets mee van doen had”, laat MAN weten in een persbericht. “Dat is de waarheid en het enige dat Cooper naar voren heeft gebracht over dit onderwerp. De MAN is er klaar voor om te blijven werken ook voor het Curaçao North Sea Jazz.”

13 reacties op “Verklaring MAN over Parasasa”

 1. Wat heeft Curaçao zielig mensen die hun hersens zo hard zijn als een steen. Hoe kan een land voorruit gaan met zulke nonsens. Iedereen wil een goeie leven, maar ze willen niet voor werken. Ai Yui Curaçao gaat alleen achter,, het is iedereen voor zich. Is een wild wild west.

 2. Comrade Napoleon oftewel Blooper nummer één op de lijst van ghostship MAN heeft maar twee talenten: manipulatie en zakkenvullerij!!

 3. Zakkenvuller Cooper kleunt weer mis!

 4. @Zeepie

  Inderdaad. Herinnert iedereen zich Gerrit nog bij de windmolens?

 5. Hoe zou het toch komen, dat de woorden van de heer Elias geloofwaardiger overkomen dan dit slijmerige verhaaltje van de MAN?

 6. Modder gooien naar de MAN is vergelijkbaar met water naar de zee dragen. Hoe kun je nu modder gooien naar een modderpartij ?

 7. Wanneer zien we cooper de voetgangersbrug over de schottegatweg bij de goisco openen. De laatse keer dat daar iemand aangereden werd heeft ie meteen de dsg daarop het zebraad aten verwijderen…

 8. Cooper Bai KAS

 9. Tja, had Cooper maar moeten bedenken VOORDAT hij met de veren van Fundashon Bon Intenshon ging pronken.
  Hij dacht met goedkoop politiek gewin weg te komen…………….helaas.

 10. Pronken met andermans veren noemen we dit. Zijn onze politici toch nog ergens goed in…

 11. Cooper is een zielig figuurtje……

 12. @ De MAN is er klaar voor om te blijven werken ook voor het Curaçao North Sea Jazz.”

  De MAN krijgt zelfs van Don Martina geen kans meer om te blijven werken, want die stemt voor Cleopa van PAIS, omdat hij als enige nog de principes van de MAN aanhangt, toen de MAN werd opgericht. Cooper heeft de MAN de nek omgedraaid.

 13. “Charles Cooper laat in een persbericht weten dat men modder aan het gooien is richting zijn partij”. Nou daar is niks mis mee, want dat is het enige wat die partij nog verdiend na het ondersteuenen van dit misdadig regime wat Curacao in twee jaar tijd op de rand van de afgrond heeft gezet. De MAN is voorbij/over/weg/op/kaba.