CURAÇAO – Een automobilist die gisteren gevaarlijk rijgedrag vertoonde achter de dienstauto van interim-premier Stanley Betrian, is door de politie aangehouden. Dit bevestigt politiewoordvoerder Reginald Huggins. Tijdens de aanhouding bedreigde en beledigde de man de agenten.

Daarnaast had hij ook geen geldig legitimatiebewijs op zak. De bestuurder reed gisterochtend over de Jan Noordduynweg, ter hoogte van de Esperamos Supermarket, achter de auto van Betrian aan. Hij probeerde de auto meerdere keren op een gevaarlijke manier in te halen. De politie kwam direct in actie toen zij dit rijgedrag opmerkte.

5 reacties op “Automobilist rijdt gevaarlijk achter Betrian”

  1. RaRa wie zit hier achter,ja ik weet het de eerste letter begint met een S

  2. Ik ken een andere MFK-er die nog veel gevaarlijker, en zelfs dodelijk, rijgedrag vertoond heeft en niet is aangehouden.

  3. elke dag rijden er gevaarlijke automobilisten voor, achter, naast mij deze worden niet van de geplukt door de poitie. ikke denk dus, dat er wel iets meer aan de hand is geweest dan gevaarlijk rijden.

  4. Een aanhanger van ??? Meteen de rijbevoegdheid voor 10 jaar afnemen en een flinke boete wegens gevaarlijk en onverantwoord rijgedrag.

  5. Rare vent.