CURAÇAO – Een politiepatrouille is gisteren uitgerukt naar een winkel aan de F.D. Rooseveltweg wegens een poging tot overval. Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat twee gewapende mannen de zaak binnenliepen. Eenmaal binnen greep één van de overvallers een man bij de keel en dwong hem op de grond te gaan liggen.

Een automobilist die van buiten zag wat er in de winkel gaande was, begon te claxonneren. De overvallers renden hierdoor de zaak uit en lieten hun wapens achter. Achteraf bleken dit speelgoedwapens te zijn. De politie heeft de speelgoedwapens in beslag genomen voor onderzoek.

Aanhouding
De politie zette het onderzoek voort in de omgeving van Seru Fortuna en kwam een man tegen die voldeed aan de beschrijving van één van de verdachten van de mislukte overval. Om 16.50 uur wist de politie de negentienjarige verdachte aan te houden toen hij uit de bosjes kwam bij Seru Fortuna Ariba.

6 reacties op “Poging overval mislukt”

 1. Edward, Kukko, YDK, Crimcao, zakhaas
  Doen een van jullie er ook wat aan om de armoede een beertje te bestrijden?
  Of gaat alles wat jullie hier op dit eiland verdienen allemaal alleen in jullie eigen zak???
  Prive school voor jullie kinderen en de rest maar stikken????
  En maar bekritiseren.
  Niemand is blij met de criminaliteit. Maar om zo te reageren……is net zo schandalig.
  Kijk om je heen welk arm kindje je met iets kan helpen.

 2. Gevonden in de bosjes, dat is waar de meeste MFK aanhangers vandaan komen.

 3. een pluim voor de alerte automobilist,en politie heeft ook goed werk verricht…en het onkruid kan een paar jaar de bajes in,waar ze thuis horen..risico van het vak,opsluiten dat onkruid,die het voor de burgers verpesten,en het eiland een slechte naam bezorgen..

 4. Weer zo een gevalletje van een junky moeder en een gokverslaafde vader.
  kan ook andersom zijn, weet ik niet.
  De jeugd zorg op curacao heeft weer eens gefaalt.
  sommige ouders horen geen kinderen te krijgen.
  Deze jongeren vergooien niet alleen hun eigen leven.
  De slachtoffers blijven met een trauma achter.
  ANGST is voor veel mensen hiet op curacao levens verwoestend.

 5. CRIMICAO. Nu hopen dat vingerafdrukken matchen! Wat zijn sommige mensen toch crimineel en primitief. Maar ja, van het eiland af met dat spul kan niet, geen land wil dit gespuis hebben.

 6. Eerst even chemisch castreren, zodat we in ieder geval geen nazaten van dit gespuis kunnen verwachten. Daarna gaan we wel kijken voor een toepasselijke straf.