• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Telecombedrijf UTS is niet te spreken over een e-mail waarin de indruk wordt gewekt dat UTS-directeur Paul de Geus samenzweert met enkele partijleiders om MFK-leider Gerrit Schotte te saboteren tijdens het debat op TeleCuraçao. UTS heeft aangifte gedaan bij het Openbaar Ministerie (OM).

Het was de bedoeling dat ex-premier Schotte gisteravond lastige vragen zou krijgen, die van te voren opgesteld waren door UTS, Humprey Davelaar (PNP), Alex Rosaria (PAIS), Emily de Jongh-Elhage (PAR) en de website Curaçao Chronicle. De Geus ontkent dat de e-mail van hem afkomstig is en onderneemt stappen via het OM. “Voor de directie van UTS is dit een ernstige zaak, aangezien de directie wordt neergezet als frauduleus. UTS heeft om deze reden aangifte gedaan bij het Openbaar Ministerie”, aldus UTS-woordvoerder Fayna Haseth.

De e-mail is rondgestuurd door curacaoelekshon2012@gmail.com en heeft als onderwerp ‘Paul de Geus Korupto’ (Engelstalig):

[scribd id=110318470 key=key-2cndsttj4ysjzu8gvmsf mode=scroll]

8 reacties op “UTS doet aangifte na fraudeleuze mail”

 1. Met een beetje moeite is door het OM te achterhalen vanaf welke locatie de mail is gestuurd. Met de laatste uitspraak van het OM over het dodelijk verkeersongeluk heb ik er weing vertrouwen in dat het OM Schotte aan durft/wil/kan/mag aanpakken.

 2. Zo! Deze verkiezingsperiode worden we wel veel beziggehouden met allerlei soorten rare, ongebruikelijk “nieuwtjes”. Wat er allemaal wordt uitgevoerd om elkander zwart (of wit!) te maken, zelfs financieel te raken. Mi tin gana di sa ta kiko mas nos por spera…
  Dios, yuda nos Dushi Korsou i e hendenan ku ta biba ariba.

 3. Mocht er echt een samenzwering zijn.. dan ga je dit echt niet via je persoonlijke email versturen..

 4. duidelijk een fake mail.
  zo stom kan de baas van UTS niet zijn….
  hij heeft namelijk wel een goede opleiding genoten.
  Wat voor school had Gerrit ook al weer doorlopen?

 5. Dat was wel een hele slechte fake email zeg..

 6. Het riekt weer aardig richting streken van de genenen die altijd de schuld vraag bij een ander neer legt dus weten wij uit welke hoek wij moeten denken,dit is alleen gedaan omzo de vragen die al verwacht werden door schotte en co nu niet meer konden worden gevraagt,en die Loman stapte radikaal in een de hoop strond die voor haar klaar gelecht was.wat een stelletje ongeregeld laten zich inponeren door een valse e-mail.Blijven een stelletje stakkers eerste klas.Het debat was een aanfluiting op een kleuterschool hadden de kleuters het nog beter gedaan,tjonge tjong wat een ramp verhaal werd daar als toneelstuk opgevoerd om misselijk van te worden.

 7. Wat een land leven we in….
  Het OM schijnt niet veel te doen en laat het allemaal gebeuren.
  ik ben voor een screening van bepaalde zaken die bij het OM liggen.
  De rechterlijke macht moet maar eens goed doorgelicht worden.
  Of deze mail echt is moet toch zo te onderzoeken zijn.
  een beetje slimme jongen moet toch deze mail en IP adres kunen achterhalen.

 8. Whaha die brief is zo duidelijk fake:
  “did you see, we hit him hard with that video last night. It doesn’t matter that the facts are not right”
  net alsof een hoogopgeleid iemand dat zo op papier zou zetten. En als je zo’n video al gefabriceerd zou hebben met dit groepje, ga je dit niet nogmaals zo expliciet op papier zetten.
  Achtelijk al sje dat gelooft

  Bovendien zitten er net zoveel taalfouten in zijn engels als in die brieven van Wilsoe aan VS en schotte aan Italie. Dat ruikt naar MFK!