CURAÇAO – Het onderzoek naar de aangifte van verkrachting tegen een medewerker van de Koninklijke Marechaussee met standplaats Bonaire, is afgelopen donderdag afgerond. Het Openbaar Ministerie (OM) op Bonaire heeft alle stukken bestudeerd en oordeelde dat er onvoldoende bewijs is.

Door het gebrek aan bewijs kan het OM niet tot vervolging overgaan. De zaak is daarom geseponeerd.

Laster en smaad
De betrokken medewerker van de Koninklijke Marechaussee heeft ook aangifte gedaan tegen de vrouw die hem aangaf, wegens laster, smaad en het doen van een valse aangifte. Deze aangifte is onderzocht en ook hier werd onvoldoende wettig bewijs gevonden. Deze zaak is daarom eveneens geseponeerd.

1 reactie op “Zaak rondom verkrachting geseponeerd”

  1. Ja ja had niet anders verwacht. Het is weer de Nederlander tegen de Boneriaan, ala Zuid Afrika? Als het omgekeerd was dan was nu zelfs de FBI op Bonaire om onderzoek te doen. Hopelijk halen jullie het niet in je hoofd om dit soort gedragingen op Curacao te vertonen. Curacaoenaars zullen dit niet accepteren. Om dit soort rotzooi te stoppen moeten wij ervoor zorgen dat wij onze eigen gezagdragers en rechters krijgen en de rasistische rechters die hun eigen mensen altijd, wat zij ook flikken, beschermen terug sturen naar hun Moederland.