• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Dolfijn FM LogoCURAÇAO – Ambieer jij een carrière als populaire radiopresentator? Kan je niet wachten om jouw prachtige stemgeluid door de boxen te laten schellen? De radioschool van Dolfijn FM die 31 maart van start gaat, maakt van jou een topradiomaker. 

Presenteren, interviewen, nieuws lezen, schrijven en de technische snufjes van het radiovak zijn zaken die Dolfijn FM zijn cursisten gaat voorschotelen. Hoe lang de opleiding duurt, is afhankelijk van de leerling. “Je doet stemtesten en krijgt een theoretische basiscursus”, legt initiatiefnemer Maarten Schakel uit. “Als wij denken dat je er klaar voor bent, mag je een proefprogramma maken dat wordt uitgezonden.”

Talent
Presentatoren van Dolfijn FM kwamen de laatste tijd meestal uit Nederland en stationmanager Egon Sybrandy vindt een radioschool daarom een logische stap. “We doen dit uit liefde voor het vak en hopen in de toekomst Dolfijn FM te kunnen aanvullen met onze eigen kweek. We hebben veel plezier met de Nederlandse DJ’s, maar ik ben overtuigd dat er op Curaçao ook veel talent rondloopt.”

Beperkt plaats
Iedereen, met of zonder ervaring, kan zich via de website van Dolfijn FM inschrijven voor de radioschool. Wanneer je de school met succes afrondt, krijg je een wekelijks radioprogramma op de zender. De school is gratis, maar er zijn helaas maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

www.versgeperst.com