• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een politiepatrouille is zaterdag uitgerukt naar Lagun bij de afslag richting Playa Jeremi wegens een ongeluk. Bij aankomst troffen politieagenten een volledig uitgebrande pick-up aan. Vermoedelijk reed de pick-up met een hoge snelheid waardoor de bestuurder de macht over het stuur verloor.

De bestuurder raakte hierdoor van de weg en knalde tegen een lantaarnpaal waarna de auto in brand vloog. Tegenover de politie verklaarde de bestuurder dat hij een pick-up op hem af zag komen rijden. Volgens de bestuurder raakte de pick-up van de weg en reed recht op hem af en waardoor hij moest uitwijken.

Achtervolging
De bestuurder van de uitgebrande pick-up was niet alleen, achter hem reed een familielid in een personenauto. Met deze auto is de bestuurder samen met het familielid achter de veroorzaker van het ongeluk gereden. Ter hoogte van Landhuis Kenepa slaagden zij erin om het voertuig te stoppen waarna zij de bestuurder bedreigden en hem uit de pick-up haalden. Vervolgens stapten de achtervolgers in de pick-up, reden terug naar de plek van het ongeluk, haalden benzine en staken de auto van de tegenligger in brand.

Arrestaties
De bestuurder van pick-up twee verklaarde tegenover de politie dat hij zag hoe zijn tegenligger en een ontwijkende beweging maakte maar dat hij niet had gezien dat de tegenligger tegen een lantaarnpaal was gebotst. De politie heeft in totaal vier mannen aangehouden.
– de 25-jarige bestuurder van de pick-up die tegen de lantaarnpaal was gebotst en de andere pick-up in brand heeft gestoken
– een 23-jarige inzittende van de uitgebrande pick-up, die moest vervoerd worden naar het Sehos wegens een gebroken enkel
– een twintigjarige familielid die later achter de andere pick-up ging
– en een zeventienjarige inzittende van eveneens de uitgebrande pick-up, die had benzine over de andere pick-up gegoten
Alle vier zijn voorgeleid voor de rechter-commissaris die heeft bepaald dat de vier in hechtenis moeten blijven gedurende het onderzoek.

4 reacties op “Auto-ongeluk eindigt in wilde achtervolging”

 1. Had ook anders kunnen aflopen.

 2. Als ze vast zitten in de politiecel lijken me dit 4 MFK stemmen minder.

  Elk nadeel hep zijn voordeel.

 3. Wilden zijn het.

 4. Totaal gestoord gedrag! ENG om met dit soort volk op een eiland te moeten leven!