CURAÇAO – Een koffer vol met munitie en magazijnen is vrijdagavond gevonden op vliegveld Hato. De koffer kwam naar boven tijdens een routinecontrole door de beveiliging en is in beslag genomen. De 31-jarige Venezolaanse eigenaar is in de boeien geslagen.

De verdachte was vanuit Miami onderweg naar Venezuela en maakte een tussenstop op Curaçao. In zijn koffer zaten behalve kogels en magazijnen, ook andere illegale spullen waarmee de wapenwet wordt overtreden.

12 reacties op “Koffer met munitie aangetroffen op Hato”

 1. Begrijp de commotie niet. Deze meneer heeft in Miami uitgelegd, dat dit een reguliere zending betreft voor de statenleden en ministers van Curacao, voor na de verkiezingen van vrijdag. “Loop dan maar door” was ongetwijfeld het antwoord. Tja, we zijn waarschijnlijk nog steeds het enige ‘wannabe’ landje in de wereld waar statenleden en ministers als welkomstgeschenk een wapenvergunning en een Baretta krijgen, dus who cares. . .

 2. Ik vraag me ook in Godsnaam hoe dit mogelijk is door de douane in Miami zo te onglippen. Ik ben benieuwd hoe deze man dit heeft kunnen lukken. Alhoewel geen enkel systeem waterdicht is om alles te kunnen onderscheppen. Misschien een in en outside-job op de vliegveld van Miami. Ik ben benieuwd naar zijn verhaal. Het is afwachten.

 3. Venezuela also started like this with the FARC
  arming a group if idiots…one suitcase at a time

 4. Wie geeft mij de garantie dat deze crim op door reis was??

 5. Goede controle op Miami, dus. Maar Schotte zal nu wel met een spannend verhaal komen 🙂

 6. Ook toevallig vlak voor de verkiezing.

 7. Hoe is die koffer in hemelsnaam door de beveiliging in Miami gekomen ?????
  Dat is dan al de 2e keer in korte tijd dat de beveiliging op Amerikaanse vliegvelden in hun hemd worden gezet.

 8. Good job United States of the America… you are the best!! NOT!!!!

 9. wow hoe is die via miami op het vliegtuig gestapt.
  daar checken ze zelfs je luizen.

 10. Maffia bevoorrading????

 11. Geweldig de controle in Miami, u weet wel waar je zo ongeveer als een supercrimineel wordt behandelt omdat je wilt reizen……Ergens wat fout gegaan zeker..

 12. Vast en zeker een lid van de PAR op weg naar de sede van MFK.