• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een bewaker van het kantoor van de partij MFK is vannacht tijdens een inbraak mishandeld. Dit meldt ex-premier Gerrit Schotte op zijn facebookpagina. In het kantoor aan de Caracasbaai is vorige week ook ingebroken. De inbrekers namen toen tien computers mee.

Op foto’s die Schotte heeft geplaatst op de social media site, zijn bloedspetters en gebroken ramen te zien. De partij heeft gelijk een persconferentie ingelast, waarin Schotte vertelde dat de inbrekers het hoofd van de bewaker tegen het glas van het kantoor hebben geramd. Volgens de MFK-leider zijn er geen spullen meegenomen en onderzoekt de politie de inbraak. De bewaker mocht na een bezoek aan het ziekenhuis naar huis.

47 reacties op “Bewaker MFK-kantoor mishandeld”

 1. Dit overschrijdt alle grenzen.

  Het gevoel voor een mede mens, wie het ook is, is hier ver beneden peil.

  SHAME SHAME SHAME

  Ik zal het maar hierbij laten.

  UNBELIEVABLE

 2. @Big Sam, jij als bewaker ? Zelfs je grappen zijn niet leuk.

 3. Liegen, liegen, liegen en liegen.

  http://www.curacaochronicle.com/politics/de-jongh-elhage-cries-about-natural-resources-are-to-convince-the-people-for-independence/

 4. @JJJasjes

  Bedankt voor de linkjes.

 5. Ik geloof er allemaal niks van! Volgens mij zijn alle recente gebeurtenissen in scene gezet door de partij zelf om medelijden op te wekken en zo stemmen te vergaren….het zaakje stinkt langs alle kanten…..

 6. @ zorro, niemand geloof meer in Schotte, hij heeft zijn eigen honden vergift gegeven. Bij die auto ongeluk heeft hij ook niks gedaan, heel cool blijven, het deed hem niks, hij heeft geen gevoelens, zou mij niet verbazen dat hij iemand heeft gestuurd om die arme bewaker in elkaar te slaan. SCHOTTE BAI GANJA BAKA.

 7. Zoveelste knullige “set up” van CALIMERO.
  Gewoon negeren deze publiciteitstruccendoos.
  @Looser SCOTTI ………. CIAO CAPO !!!!!!

 8. Heeft de politie een dokters attest laten opstellen over de verwonding van die bewaker ? Of heeft Gerritje in overleg met zijn bewaker maar weer besloten om geen aangifte te doen want ja de waarheid zou eens boven water kunnen komen en dan staat hij weer in z’n hemd. Dat Spies hem van de week in z’n hemd zette is één keer teveel voor onze pathalogische leugenaar.

 9. Hoofdwonden bloeden altijd erg. Een sneetje op je hoofd en bloed gutst eruit. Dus wond hechten en weer naar huis.

 10. Sponsored by Heinz

 11. Had schotte maar meer geld moeten investeren om de criminaliteit ,op het eiland terug te dringen,,inbraken met mishandelingen gebeuren wekelijks..dus de bewaker is helaas de klos ,van het slechte investerings-klimaat vd afgelopen regeringsperiode,om de criminaliteit niet terug te dringen…koekje van eigen deeg

 12. Een grote jokkebrok die Gerrit de Raaf,geen voet stap te zien onder/bij het hek waar de bewaker zich zou moeten aan vast gehouden,te zien aan de bloed sporen op het hek,de twee voetstappen de we zien gaan richting stoep/straat je ziet geen voetstappen meer de de tegenovergesteld gaan,veel bloed onder het hek meer niet.Gerrit je toch echt een betere adviseur in de misdaad moeten contracteren.Krijg inderdaad de indruk dat je vrienden/sponser je een beetje aan het zat zijn worden met al je beloftes die jij hebt gedaan om ze nog rijker en meer macht te geven,maar alles mislukt en dat accepteren deze heetjes niet,zou je koffers maar pakken en je geld wat je bij elkaar hebt gestolen van de gemeenschap en maken dat je weg komt voor dat het te laat is, anders kan de gemeenscahp ook nog eens een keer voor je begrafenis opdraaien.

 13. Wat zou er toch aan de hand zijn bij MFK? Het is natuurlijk ook ingewikkeld, even nagaan waar Schotte’s vrienden zitten, Mafia, VDC? Wie heeft hij nog meer boos gemaakt? Robbie dos Santos, omdat het niet lukte,..of.. zijn schoonvader? Kon toch wel eens een lange lijst worden.

  Veel mensen zijn teleurgesteld en hebben van hem geleerd hoe ze daarmee om moeten gaan…

  Het kan natuurlijk ook zijn dat dit de hulp is die Monk en Schotte hebben gevraagd aan landen in de regio.. Nu zijn ze er eindelijk, begrijpen ze net goed niet wat de bedoeling is.. Jammer toch?

 14. laten we kakalaka vragen.

 15. Hoe ‘t ook zij en wie ook wat gedaan heeft, als er echt iemand gewond is geraakt, dan is dat een slechte zaak. Ik denk wel dat inderdaad zijn eigen mafia-vriendjes hier achte zitten!

 16. domme mensen die hun reactie schrijven, als het een familie van jou was dan denk je anders.
  als ik als bewaker werkt dan ga ik nooit akoord voor een inside job,en voor de politiek zeker niet.

  denk na voor jullie een domme reactie schrijven foeiiii foeiiii hoor.
  dit had ik niet verwacht.

 17. Zal wel een waarschuwing zijn van de maffia vriendjes van Schotte. Heeft hij mazzel dat ze geen paardenkop in zijn bed leggen

 18. http://www.caribbeannewsnow.com/topstory-Letter%3A-Facebook-and-Twitter-against-Gerrit-Schotte-13003.html

  Gevonden in Caribbean News Now in Houston

 19. http://www.youtube.com/watch?v=lmqzDvp6hCk

  Frente Sivil

 20. @ grapevine. En Schotte maar denken, dat iedereen dom is en we geen Sherlock Holmes in huis hebben. Weer verkeerd gerekend.

 21. Als je met het gevoel van mensen speeld dat krijg je dit als resultaat.Het getij zal zich naar jou toe keren. Nou snappen wij allemaal waaron hij zich toen bedreigd voelde en waarom hij in geblindeerde wagens moet rijden. Waarschijnlijk zijn de maffia en drugsbaronnen op zoek naar hem. Straks zal hij moeten vluchten samen met monk.Live bij the sword die bij the sword.

 22. Sangre di un baka ?

 23. Tomatenketchup, mmmmmm 🙂

 24. Ik heb nogal wat ervaring (aanvaringen gehad) met dit soort deuren. Nog nooit het “glas” zien breken door een menselijk hoofd, een moekel ok, no way een hoofd. Zoals anderen al aangaven, als dat ECHT met het hoofd van die arme man gebeurd zou zijn, NO WAY dat hij zo snel naar huis was gestuurd. Niet dat ik zelf in sterfhuis SEHOS opgenomen zou willen worden, maar na zo’n enorm trauma MOET je gewoon opgenomen worden vanwege de kans voor een zware hersenschudding en erger. Men heeft geen enkele poging gedaan het gebouw binnen te gaan, een poel bloed direct op de plek waar de bewaker (like in the movies) ineen zakte en waar zijn hoofd moet hebben gelegen. Ze moeten hem dus overeind hebben getrokken (doet het pijn meneer, even naar de wond kijken…), om hem heen gelopen om in de poel bloed te staan, hoe verklaar je anders de bloedige voetstappen? Als hij zelf op stond, stond hij op met zijn bovenlichaam en zeker zijn onderlichaam WEG van de poel bloed, zou dus niet zelf in zijn eigen bloed een dansje maken. En bloedstappen en vegen zowel op de trappen als op de handrailing…Bai Ganja Baka!

 25. Z’n eigen honden vergiftigd. Inbraak uitbraak. “Ongeluk” bij Van Engelen. Nah … Bai ganja baka!!!

 26. Misschien waren het wel “supporters” van de heer Schotte die nog niet betaald waren. Hij kan tenslotte de landskas niet meer plunderen voor eigen gebruik!

 27. @ Waarheid. Komop gozer. Iemand is gewond geraakt.

  Heel juist gezien en dat noem ik geluk hebben met een figuur, die over lijken gaat.

 28. Misschien is het de maffia zelf wel geweest die Schotte wil waarschuwen…..
  Ik zou niet in de schoenen van Gerrit willen staan.
  heeft hij zijn bodyguards nog wel.
  nu zou hij ze wel nodig kunnen hebben?
  De Maffia zal niet blij met hem zijn….

 29. Misschien iemand die boos en beledigd is omdat hij na 2 jaar armoede nu een voedselpakket krijgt (terwijl de ex MP aldoor op reis was of niet te zien in zijn gepantserde auto en geen oog had voor de armoede op het eiland ) en dan nu ook de belofte dat als Schotte weer MP gaat worden arme mensen een jaar lang (elke week of elke maand ?) een voedselpakket zullen krijgen. Want ja als Schotte weer aan de macht komt heeft hij echt geen tijd hoor om de armoede te gaan aanpakken dan heeft hij het weer te druk om bv. naar Italie te reizen om geld in te zamelen voor die voedselpaketten , want het land is al leegegeroofd , daar is niets meer te halen.

 30. waarom geloof ik dit weer niet!?

 31. Twee jaar lang was er niets aan de hand. Nu heeft Schotte elk week weer last van vandalisme. Dit kan geen toeval zijn.
  Zoals ze in het papiaments tegenwoordig zeggen: ‘Bai ganja baka’

 32. Humm? niets mee genomen, Hummm en zie ook geen gebroken glas op deze foto,Humm,lijkt een beetje op maffia streken,hoe maak je verdeeldheid,en hoe maak je de mensen bang en afhankelijk,doen ze in de maffia dorpen in Italia ook maar dan met kogels,maar wees niet bang mensen je kan erop wachten dat er aankomende week word geshoten om politieke redenen,wapens genoeg op dit kleine eilandje wat oh zo mooi kan zijn ,alleen op dit moment niet,jammer heel jammer,

 33. @ Zorro

  Komop gozer. Iemand is gewond geraakt.

 34. Van mij mogen ze het tot de grond toe afbreken! Hebben ze tenslotte met dit eiland ook gedaan!

 35. wat er ook gebeurt : ons simpele, want laag opgeleid en lage intelligentie, crimineeltje Schotte komt niet meer door de screening. Als hij fout wil…..dan wordt er door het buitenland ingegrepen. Don’t worry !

 36. Oh,echt waar,Schotte?

 37. Alweerrr. Toch wel frapant dat steeds mfk de pineut is. Begint steeds ongeloofwaardiger Te worden……

 38. Er gebeuren altijd rare dingen in de buurt van van het MFK.

  Zogenaamd zijn de honden van schotte vergiftigd.
  Inbraak wat meer op een uitbraak wees.
  En nu is er weer een inbraak maar er is niks meegenomen. Iemand gaat ergens inbreken om alleen de bewaker te mishandelen.

 39. Sorry maar Pinokkio Schotte zit nu al zijn hele leven te liegen. zelfs als het waar zou zijn geloof ik hem niet meer

 40. Ongelofelijk wat die mensen allemaal verzinnen om media aandacht te krijgen.
  Bij de 2010 verkiezingen net zo. Gestolen laptops, gedode honden enz.
  Daarna 2 jaar lang NIETS
  Dan zijn er weer verkiezingen en ja hoor daar zijn ze weer die sprookjes.

  Media masters dat zijn het zeker 🙁

 41. @zorro,

  sorry hoor, maar dit hoort niet te gebeuren…
  dit lijkt toch echt een overval van een crimineel?
  triest voor de bewaker….heel veel sterkte…..

 42. ALS het waar is dan is het triest voor de bewaker, en voor de MFK, wat ze hebben gezaaid oogsten ze dus nu.

 43. Denk dat Schotte nu de hete adem van de maffia begintte voelen. Geld aannemen en niks waarmaken slikken ze niet in Italie.

  Maar als de top politici dat ie is weet hij het weer om te draaien om stemmen te winnnen!

 44. Zoveel bloed uit je hoofd en dan na een ziekenhuisbezoek gelijk weer naar huis????????? En dat bloed op de railing?

 45. Koekje van eigen deeg

 46. Zoveel bloed en dan mag je na een ziekenhuisbezoek naar huis? Kom nou. Opzichtig opzetje van Schotte. Check of het bloed bij het MFK -kantoor overeenkomt met de bloedgroep van het vermeende slachtoffer en ……,alles wordt duidelijk !

 47. Weer een inside job? Heeft Schotte toch hulp nodig om zijn partij naar de eeuwige jachtvelden te helpen, maar 2 jaar was niet genoeg.