CURAÇAO – Ivar Asjes heeft Statenvoorzitter Dean Rozier gisteren een brief gestuurd dat de vergadering van 10 september waarin Rozier en Godett benoemd werden tot (vice) Statenvoorzitter onwettig was. “De vergadering was in tegenspraak met de Staatsregeling van Curaçao en het Orde reglement van het parlement.”

Asjes benadrukt wel dat hij zich bewust is dat de Groep van Twaalf uit een meerderheid bestaat. “Ik wil nogmaals duidelijk maken dat ik in de afgelopen twee jaar nooit heb geweigerd een vergadering uit te roepen”, schrijft hij in de brief. “De Groep van Twaalf kan de intelligentie van het volk blijven onderschatten maar de meerderheid van het volk heeft heel goed begrepen dat er een staatsgreep is gepleegd.” Volgens Asjes is de Staatsgreep georganiseerd en zijn er parlementsleden omgekocht. Hij doelt hiermee op Rozier en Eugene Cleopa.

Beschikking
Rozier vertelde vanmorgen tijdens een persconferentie dat hij en Godett officieel benoemd zijn. Een beschikking, ondertekend door substituut griffier Frank Hanze, bevestigt de vergadering van 10 september door de Groep van Twaalf. “De benoeming van de leden Rozier en Godett tot onderscheidenlijk Voorzitter en Ondervoorzitter van de Staten van Curaçao, gedaan in de vergadering van 10 september 2012, wordt hierbij, voor zover nodig, bekrachtigd”, aldus de beschikking.

[scribd id=109740528 key=key-hya5x57apn96t8aiths mode=scroll]

26 reacties op “Asjes: ‘Benoeming Rozier en Godett onwettig’”

 1. heeft hij trouwens die 100.000 NAF aan Selikor terug betaald???

 2. Jamaloodin heeft ook de afgelopen 2 jaar flink gefeest en gereisd op onze kosten.. nee wachten op de big bang! die van Schotte!

 3. alleen leugenaars van zijn kaliber blijven geloven in hun eigen waarheid.
  hij heeft een grote betonnen plaat voor zijn iets te dikke hoofd.
  geen mens met verstand kan hem bereiken.

  zijn leugen is zijn waarheid.

 4. ‘Is me nogal wat als jeje credit/bankcard nog niet hebt ingelevert en deze zijn door de overheid nu geblokkeerd. Complrete treurige afgang.
  Dan zojuist gelezen over het extreme declaraiegedrag van de van afkomst Hindoestaanse Jamoloodin. Dat is me nogal wat. En natuurlijk zijn hoge betalingsachterstanden. Dus i stel vor, maar dat zal deze interim regering vast wel doen, dat al dat boeventuig nu wordt aamgepakt, en alles terugbetalen.
  Het is te gek voor woorden dat de bevolking straks de klos is en moeten bezuinigen, verantwoord daar ben ik van overtuigd, en dat deze krimi’s\wegkomen met alles.
  Ik stel dan ook voor dat de declaraties van Schotte en cab Rijn worden bekeken.
  Uiteraard gelijk met de rest van de ex-ministers.
  Maar en nu komt het daar hoort statenlid Eisden bij, Wiels, Thode en de rest. Allemaal dienen ze aangepakt te worden.
  Laat roeptoeter Wiels uitleggen waarom hij iedere mnd Businss Cl. naar Ned., Venezuela, Miami vertrekt(trok).

 5. Heb zijn ondemocratische wandaden gemeld aan zijn familie archief op www.asjes.com. onder het tabje archief kun je Ivar Asjes zoeken en dan zien we waar de stamboom trots op was…
  Stel voor dat hij nu het eiland verlaat en onbezoldigd vuurwachter wordt op Klein Curacao. Kan hij daar de baas spelen.

 6. Als ik even mijn vidoe geheugen chip omdraai zie ik een aantal zaken die ook omgedraait zijn Jasje.

  Ja U riep altijd een staten vergadering op; Daar heeft U gelijk in, echter U vergeet 1 ding “U voerde het woord en bleef constant door zeikenn over hoe volgens U de staats regeling en de wetten in elkaar zaten” Ach we hadden onze BB en twitterde er gezellig op los, Je lulde toch maar wat.

  Toen kwam de grote dag; Je merkte dat de Groep van 12 ( de meerderheid) van plan waren om via een staten vergadering U en dat hele maffe zooitje af te zetten.
  He dacht U, dat moeten we niet hebben. Dus U cancelde de hele vergaderin abdrupt. Zo dacht U dat is opgelost. Jasje blij als een kleuter die een lollie kreeg, Wielsje blij als een puber die voor het eerst wat mocht en Todje helemaal klaar voor de frontale aanval.. Wat men vergat is dat het niet uit maakt waar men vergaderd zolang er maar een beedigde griffier aanwezig was. Cijntje liet het afweten, die huppelde achter zijn brood aan. De boter zat nog op zijn hoofd. Dus de groep van 12 nam Hanze. Perfect, allemaal wettig en volgens de regels van de democratie. Het spel van Jasje, Schotteisweg, Roeptoeter, Todje en Cijnje was over en uit.
  Nu komt onze kleuter Jasje weer netjes naar zijn boxje en brabbeld er vrolijk op los, denkt nog steeds dat hij een grote jonge is. Vergeet alleen even dat hij net een paar oor vijgen heeft gehad. Ach ja geleerd van Schtteisweg; KOP IN HET ZAND zie en hoor ik lekker niets. Koppie op Jasje je mag weer brabbelen, en je roept een staten vergadering op van staen leden ie er niet meer zijn. Ach net als een verdoofde Junk brabbel je even wat tegen de lege stoelen en sluit de stille vergadering. Ja echt stil he al die lege stoelen.

  Jasje heb je nu nog steeds niet door dat je je zelf incl. Schotteisweg en roeptoeter compleet voor gek hebt gezet, of kan dat niet meer in die urker oliebol van je.???

  De wereld media ligt al weken krom van het lachen om die stomme zogenaamde politicus op die klip dat Curacao heet. Druk persen draaien over uren, en de leesgrage lezer gierd het uit.

  Jij en je Roeptoeter en die opgeblazen kikker Schotteisweg hebben van Curacao een complete ballentent gemaakt waar op deze aardbol nog lang over gepraat zal worden in een negative zin. Jullie en Jij Jasje in het bijzonder hebben Curacao wereldwijd ten schande gebracht. Niemand geloofd nog dat er nog goede mensen zijn op die klip, men denkt dat er alleen Urker Oliebollen rond lopen.

  Sukkels zij jullie. Jullie zakken zijn over de rug van de bevolking gevuld. Nu komt de afrekening. 19 oktober is de dag des oordeels. Zorg dat jullie ogen in jullie achterhoofd hebben. Je weet nooit wie er achter je loop. Misschien jullie Worst Nightmare wel.

 7. Bai ganja BAKA is hem op het lijf geschreven. Hij heeft zelfs de kop van die BAKA.

 8. Vroeger zou deze man gestenigd worden, misschien weer eens gaan invoeren?

 9. “Ik wil nogmaals duidelijk maken dat ik in de afgelopen twee jaar nooit heb geweigerd een vergadering uit te roepen”
  Niet alleen praat dikkop asjes flauwekul maar heeft hij blijkbaar geen geheugen https://www.versgeperst.com/nieuws/168854/asjes-schort-alle-parlementaire-vergaderingen-op.html
  Mede dankzij hem is het nu zo een puinhoop geworden.

 10. Hallo!!!! Dit is toch valsheid in geschrifte! Hij geeft zich uit als “presidente di parlamento”.
  Wanneer doen ze hier nou eens iets aan.
  Wat een klucht.

 11. En Asjes maar vol blijven houden dat hij alleen werkt ‘in het belang van de bevolking’. Hij vertelt er alleen niet bij welke bevolking dat is, want in mijn belang werkt hij echt niet.
  Zal zichzelf wel als volk beschouwen en werkt derhalve in eigen belang.

 12. http://www.knipselkrantcuracao.com/2012/10/asjes-ontruimt-statenkantoor/

  Dienstauto ingeleverd. Dus pech voor Wiels, want die reed er graag in. Meerdere malen gezien bij zijn stam ‘kroeg’ Coshel.

 13. Opvallend dat fatty nog steeds aan briefpapier kan komen.
  Die had er toch allang uitgeflikkerd moeten zijn.

 14. Heer Asjes, bent u vergeten dat u nooit een openbare vergadering wilde voortzetten omdat u wist dat u afgezet zou worden?. Nu dat u niet meer de voorzitter bent, nu gaat u wel vergaderigen oproepen?. De chaos op Curacao is te danken aan u en aan u dictatoriale trekjes.

  U bent niets meer dan een marionet van kabouter Wiels. Die heeft trouwens niets nuttigs uitgespookt tijdens deze 2 jaren status aparte.

  Verder denken velen dat u het IQ van een oliebol heeft. En dat kan ik me heel goed voorstellen. U lijkt ook op een.

  Is het volk van Curacao al vergeten hoe zijn vrouw even een leuke baan werdt aangeboden zonder daar geschikt voor te zijn?.
  YWN

 15. Hardleers is zomaar een woord dat bij mij opkomt als ik de stellingname van de heer drs. Ivar Asjes tot mij neem. Ik raad hem de juridische analyses op mijn weblog aan: http://www.curacao-law.com/naar-mijn-mening/

 16. Blijf maar janken Asjes, in Cuba zou je allang achter de tralies zitten.

 17. buhbye Asjes

 18. De man spoort echt niet.

 19. Asjes bai skop blekie anto pura!!!!

 20. Die man is toch zelf een staatsgrap 🙂
  Is hij nu ontslagen?

  Langzamerhand gaan we weer helemaal de goede kant uit.
  Curacao: congrats 🙂 !!

 21. Deze roeptoeter toetert niet anders dan alles anders dan wat hij zegt en doet niet legaal is volgens de regels. Zo werkt democratie niet. Dan is de wil van de meerderheid wet en ondergeschikt aan de regeltjes. Hoe lang blijft deze burger nog door gaan met denken dat hij nog invloed heeft en dat er iemand naar hem luistert….

 22. En waarom is Asjes zo dictoriaal om geen statenvergadering te hervatten?

 23. Daar hebben we hem weer………. angry bird….. met zijn lange brieven om iedereen te overtuigen dat zijn interpretatie van staatsrecht en regelement van orde juist is. Beter word hij schrijver. Ik hoop echt dat we zo snel mogelijk van hem af zijn.

 24. Zucht! Is ie nog steeds bezig?! Het is hopen dat zijn salaris als statenvoorzitter is stopgezet.

 25. We hebben enkele maanden gelachen om clown Asjes, maar ik denk dat het nu tijd is om weer aan het werk te gaan.

  En dat betekent Asjes met de sterke arm uit het Statengebouw verwijderen zolang hij daar de voorzitter blijft spelen, net zoals je dat met een choller ook zou doen.

 26. Lijkt me handig dat het OM Asjes gaat ondervragen omdat hij meer weet over de omkoping van de twee statenleden. Asjes: waarom heb je een statenvergadering geschorst en daarna geen nieuwe vergadering uitgeroepen met de agendapunten van de PAR? Asjes begint nu echt keihard te liegen! Het is gewoon een zielige vertoning!