CURAÇAO – Het interim-kabinet wil met de samenleving om de tafel zitten om gezamelijk oplossingen te bedenken voor problemen die zich op ons eiland afspelen. In dit kader vindt morgen het eerste dialoog plaats tussen de overheid en de gemeenschap genaamd ‘Diálogo Nashonal Nos Kòrsou’.

Het platform creëert draagvlak om van gedachten ideëen te wisselen over nationale problemen en uitdagingen. Volgens het interim-kabinet is er behoefte aan meer transparantie en uitwisseling wat betreft het beleid van ons land.

Financiële situatie
Tijdens het eerste Diálogo Nashonal Nos Kòrsou komt de financiële situatie ter sprake. Deelnemers van het platform krijgen een uitgebreide toelichting over de huidige situatie en de mogelijke gevolgen die dit met zich mee kunnen brengen.

Dialoog
Interim-premier Stanley Betrian en de interim-ministers José Jardim, Cornelis Smits en Stanley Bodok zijn morgen aanwezig om in gesprek te gaan met de gemeenschap. Het dialoog gaat om 10.00 uur van start in het World Trade Center.

9 reacties op “Om de tafel met het interim-kabinet”

 1. Hoe durft deze man zich nog te laten zien?Gisteravond was het daadwerkelijk een vertoning van lik-me-vessie, de aandacht die door teleschotte aan deze man schenkt. En nu dan weer Luppe, hij heeft zijn zielige verhaal klaar, de interim regering liegt, ik word nu aangevallen etc.etc. Deze “little boy” veroorzaakt braakneigingen!!!!! en gelooft in zijn eigen leugens, zo langzamerhand is hij nog de enige!

 2. Morgenavond om 7 uur is Gerrit Schotte te gast bij Lupe Reyes.

 3. kan het live uitgezonden worden op de radio??
  Geef dan ook meteen een email-adres voor reactie’s en/of ideëen, er zijn mensen die werken!!

 4. waarom op een doordeweekse dag? meerendeel moet gewoon werken volgens mij

 5. dat met name de financiele toestand bij de mensen is van cruciale aard voor de verkiezingen, vertel aan een ieder dat het een zeer trieste toestand is, dan worden ze allemaal wakker

 6. @Nardy;, ik zou ook graag gaan, maar de tank is bijna leeg.

 7. DAT is nog eens leuk initiatief !!
  Ik ga er zekerzeker heen 🙂 !!

 8. en waar willen ze over praten? hoeveel ik moet dokken omdat anderen schotte en co heeft geholpen aan de macht zodat ze de kas leeg roofden? en geloof me dat gepeupel heeft geen behoorlijk inkomen en raad wie zal moeten dokken.

 9. Wellicht kunnen Jamaloodin en Schotte ook aanschuiven en uitleggen hoe deze slechte financiele situatie is ontstaan!