• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Duitse douane heeft op de luchthaven van Düsseldorf een 36-jarige vrouw uit Curaçao aangehouden die cocaïne in walnoten en pinda’s had verstopt. De douane meldde vandaag vanuit Essen dat de vondst vorige maand is gedaan.

 
Er zaten zoveel walnoten en pinda’s in een tas van de vrouw dat een beambte besloot de etenswaar aan een nader onderzoek te onderwerpen. De noten en pinda’s bleken in totaal 3,4 kilo cocaïne te bevatten. De Duitse douane laat weten dat de cocaïne met erg veel moeite en zorg in de noten was verstopt en naar schatting 200.000 euro waard was.

© ANP, alle rechten voorbehouden

4 reacties op “Cocaïnesmokkel met pinda’s en walnoten”

 1. @henkie, zal ook wel kolonialisme en slavernij zijn.

 2. In Duitsland zijn de straffen voor cocainesmokkel een stuk zwaarder dan in Nederland.

  Nu kan de Duitse belastingbetaler voor de kosten daarvan opdraaien. Maar goed ook, want iedere Nederlander betaalt maandelijks al 97 euro belastingen ten behoeve van de detinering van Curacaose drugssmokkelaars.

  In plaats van dat Curacao zijn criminelen op Hato weet tegen te houden zadelen zij de hele wereld met hun rotzooi op.

 3. Curacaoenaars hebben in Nederland al een bar slechte naam, en hoe meer buitenlandse bestemmingen vanuit Curacao bereikbaar worden hoe slechter de reputatie van Curacao in het buitenland wordt. In Dusseldorf zien ze de Air Berlin vluchten uit Willemstad liever vandaag dan morgen eindigen.

 4. ja Duitsland krijgen nu echt een goed beeld van ons

  krijgen we daar straks ook een 100% controle, kijken wat Wiels daar op heeft te zeggen