• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Advocaat Maximo Altez ontkent te hebben bevestigd dat de Peruaanse vriendin van Joran van der Sloot drie maanden zwanger is. De Telegraaf schreef gisteren op basis van Van der Sloot en de advocaat dat Leidy Figueroa Uceda zwanger is.

 
“Ik heb alleen tegen de krant gezegd dat ik daar niets van afweet”, laat Altez weten. Hij bevestigt wel dat de vrouw Van der Sloot regelmatig bezoekt.

‘Nu echt’
De 25-jarige Van der Sloot zei gisteren volgens de krant dat het deze keer ‘echt waar’ is. Hij zou de vrouw bij een gevangenisbezoek zonder toezicht zwanger hebben gemaakt. De zwangerschap zou geen bewuste keuze zijn geweest. “Leidy zei dat ze de pil was vergeten. Ze wil om haar katholieke geloof geen abortus.”

Peruaanse nationaliteit
Als Van der Sloot vader wordt en met Leidy trouwt, kan hij de Peruaanse nationaliteit aannemen en dan zou hij moeilijk nog kunnen worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Peru levert geen eigen onderdanen uit. Justitie in de VS wil hem vervolgen voor het afpersen van de moeder van de in 2005 op Aruba verdwenen tiener Natalee Holloway. Van der Sloot zit in de zwaarbewaakte Piedras-gevangenis in Lima een celstraf van 28 jaar uit voor de moord op de Peruaanse Stephany Flores in mei 2010.

© Novum

2 reacties op “Advocaat ontkent uitspraken vaderschap Joran”

 1. Zij zou de pil een hebben vergeten in te nemen. Ze is katholiek en begint niet aan een abrtus. Als hij met haar trouwt krijgt hij de nationaliteit van Peru. En dit land levert geen Peruaan uit aan de USA. Tenzij de president het wil. Zo las ik in een bericht.
  Daarnaast doet hij een beroep op hoge rechtsinstanties, omdat Chili rechtmatige fouten maakte enzovoort.
  En uit goede bron vernomen: Natalee is niet dood, maar houdt zich angstvallig schuil. Dit vanwege de dreiging en verschikkingen vanuit Alabama. Daarom laat ook bijna niemand iets los. Vandaag leef je en morgen kun je dood zijn.

 2. Waar ter wereld krijg je een ander nationaliteit als jij een moordenaar bent. Zeker niet in Peru en zeker niet als je van buitenlandse afkomst bent, dan wordt de wet in dit soort landen anders geinterpreteerd. Huwen is geen exitbrief dat hij niet aan America zal worden geleverd.Deze jongen is ziekelijk en ook dat meisje als dat verhaal natuurlijk waar is.