CURAÇAO – Het Ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening is morgen in verband met de nationale feestdag van 10-10 gesloten. Dit geldt ook voor het kantoor van de Kiesraad in Kranshi. Donderdag zijn alle kantoren van het ministerie en het kantoor van de Kiesraad weer geopend.

8 reacties op “Overheidsinstanties vieren feest 10-10”

 1. LS! Van harte gefeliciteerd met uw tweede nationale feestdag. Ik heb nu uren op de pc gezocht naar een programma van de herdenkingsfeestelijkheden, toespraken, aubades, onderscheidingen, mooie speciale tentoonstellingen, TV programma’s, kinderspelen, concerten, en wat al niet en ik heb NIETS kunnen vinden. Ik ben toerist en zou graag van iemand willen vernemen waar en hoe wij aan uw feest zouden kunnen deelnemen en wanneer en hoelaat er iets op de TV zal zijn en op welke zender. Bij voorbaat dank. Ook voor uw gastvrijheid op dit prachtige eiland.

 2. @ Rignald. de Soberanos zullen altijd een reden zoeken om de slachtoffer rol te kunnen blijven spelen. Dan hoefen niks te doen behalve de schuld geven aan anderen.

  Hoe meer feestdagen hoe beter. is tach weer een dagje minder werken!
  Denk dat die Soberano’s de eerste zijn de hun flessen whisky op de vrijrdag opentrekken en aan de zuip gaan. Maar toch denken ze dat het kolonialisme en onderdrukking met zih mee heeft gebracht.

  Gewoon vieren. Ik heb wel een feestje verdiend na al die ellende de afgelopen 2 jaar!
  beetje bij beetje komt Curacao er wel, als er maar fatsoenlijke mensen aan het roer zijn.

 3. @ras, volgens de soberanos is er na 10-10 weer slavernij en kolonialisme dus beter maar niet vieren en gewoon naar je werk gaan!

 4. @Sandar: Ja, jammer he??? Ken por a kere e kos aki??

 5. Men moet niet vergeten dat het verkijgen van een AUtonome status niks te maken heeft met kabinet schotte. Dat kabinet was gewoon het eerste dat aan de macht is gekomen. Het moet wel gevierd worden gezien we nu kunnen laten zien dat we het zelf kunnen.

  En het ligt ook aan het volk om op de juiste kandidaten te stemmen en zo een goede regering te hebben. Dat het zo kut is gegaan lig aan de stemgerechtigden die op MFK / PS / MAN hebben gestemd.

  Staat helemaal los van wat er in het statuut veranderd is.

 6. sorry, hoor maar het is geen dag van feest, maar een dag van algehele schaamte.

 7. dancing in the mash

 8. Feest? Men kan beter de vlag de vlag halfstok hangen. Feestend ten onder.