• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Joran van der Sloot wordt vader. Dit meldt de Telegraaf. Joran bevestigde dit gisteren in een telefonisch gesprek met de krant. “Een test heeft het uitgewezen”, beweert Van der Sloot. Volgens de advocaat van Van der sloot, Maximo Altez, is zijn Peruaanse vriendin ruim drie maanden in verwachting.

Volgens de voor moord tot 28 jaar gevangenisstraf veroordeelde Nederlander, is zijn vriendin Leidi zwanger geraakt tijdens een gevangenisbezoek zonder toezicht. In juni vorig jaar ging ook het gerucht de ronde dat Van der Sloot vader zou worden. Hij zou toen een werknemer van het casino waar hij zijn vermeende slachtoffer Stephany Flores ontmoette, hebben bezwangerd.

7 reacties op “Joran van der Sloot wordt vader”

 1. Zou me niks verbazen als ook dit artikel door Idi Amin Wiels en Kerriet Skot de wereld in is geholpen, om te laten zien dat ook (Arubaanse) macamba’s niet deugen LOL 🙂

 2. Just for the record. I checked this false announcement, made by John van den Heuvel in Telegraaf this morning: ma 08 okt 2012, 05:30| door John van den Heuvel:
  LIMA – Joran van der Sloot wordt vader. Zijn Peruaanse vriendin is volgens zijn advocaat Maximo Altez al langer dan drie maanden in verwachting.”

  Official reaction by mr Maximo Altez that this is gossip and NOT true.

  Once more all the media, that followed the article by John van den Heuvel, did not check the truth before publishing.

 3. Nette en criminele hollander he, die JORAN VAN DER SLOOT.

 4. Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid.

  Zucht…!

 5. Kan dit bericht geen poging zijn om in het nieuws te blijven? Maar wees gerust: het is practisch onmogelijk om Joran te vergeten.

 6. Nu hoopt Joran omdat hij vader is van een Peruaans kind (gat vast ook nog trouwen) dat hij niet meer uitgeleverd word aan Amerika,maar dat kan hij wel vergeten.Frans Meijer de Heineke ontvoerder dacht het zelfde spel te spelen.Maar daar zit nog een verschil in deze was in derdaad getrouwd met een Paraguayse en had 4 kinderen maar toch uitgeleverd en heeft zijn 12 jaar gevangenis straf alsnog uit gezeten er ging wel zoals gewoonlijk een derde vanaf.

 7. Zulke mensen mogen helemaal geen nageslacht voortbrengen.