• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een politiepatrouille op Sint Maarten is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt naar een getuige van een bedreiging en ontvoering. Bij aankomst aan de LB Scot Road bij de ingang van de wijk Sint Peter, verklaarde de getuige dat zij met een vriendin bij een bushalte stond toen een auto bij hen stopte.

De ex-partner van haar vriendin sprong uit de auto, greep zijn ex vast en zette een mes op haar keel. De man dwong het slachtoffer in de auto te gaan zitten en reed vervolgens weg in de richting van Zuid-Reward.

Arrestatie
De politie zette direct een zoekactie op touwen en na een uur werd de auto gelokaliseerd bij een woning in de omgeving van Sint Peters. De man en de vrouw zaten nog in de auto. De verdachte is in de boeien geslagen en in hechtenis genomen. Het mes en de auto zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. De politie onderzoekt de zaak.

3 reacties op “Politie St. Maarten maakt einde aan ontvoering”

  1. @ Richy. Na 10 keer lezen zie ik nog steeds niet, dat non grata heeft beweerd, dat de ontvoering op Curacao heeft plaatsgevonden. Hij noemt slechts hoe op Curacao in zo’n geval gestraft zou worden.

  2. @Non grata,

    Mischien de volgende keer beter lezen, Dit is gebeurt op St Maarten.

  3. Wat weer een fijn gevoelig mens ……….. Was dat mes toevallig geen machete? Maar ja, mishandeling (!) is zonder meer toch maar een werkstrafje waard, ja toch? Tenminste op Curaçao.