CURAÇAO – De 26-jarige rapper Kempi moet twee maanden de cel in. De rechter oordeelde woensdag dat de rapper, die regelmating in aanraking komt met justitie, de bak in moet wegens gebruik van huiselijk geweld tegen zijn vriendin.

 
“Ik had de b*tch dood moeten slaan voor roekeloos neuken met rappers”, reageert Kempi, die geweld gebruikte tegen de moeder van zijn kinderen, op Twitter op de veroordeling. “Maar goed, het leven gaat door.” Kempi had zijn vriendin onder meer geduwd en geslagen en een riem om haar nek getrokken. De rapper, die niet aanwezig was bij de zitting, wordt volgens een woordvoerder van het Openbaar Ministerie binnenkort aangehouden.

© Novum

3 reacties op “Kempi twee maanden de bak in”

  1. @ ai no, wat moet er met de kinderen van zo iemand gebeuren ? Nou er gebeurd niets mee, ze groeien, zoals het gezegde gaat, op voor galg en rad en dan wordt er later gezegd , ja de appel valt niet ver van de boom. In dit geval dus precies onder de boom. En die good for nothing wannabe artiest was niets is niets en wordt nooit iets. De enige volgelingen zijn die good for nothings die hetzelfde iq (geschreven met kleine letters)hebben, zeer laag dus als ik Aboutaleb mag geloven.

  2. Deze jongen krijgt veel meer aandacht dan goed voor hem is. Lekker terug naar de ghetto en geen aandacht meer aan besteden.

    Hij heeft goede kansen gekregen, was (is) bekend in Nederland en was in diverse TV programma’s. Maar hij kies er voor om ‘gangster’ te zijn. Lekker ‘gangster’ laten zijn in de bak en geen media aandacht aan schenken.

  3. fijn rolmodel die kempi en over twee maanden staat hij weer buiten om weer in herhaling te vallen met zijn volgende schatje. wat moet er van deze mensen (en kinderen met zo’n vader) worden?