CURAÇAO – De politie moest gisteren uitrukken naar een huis in de Elmesstraat, waar een 72-jarige vrouw was overvallen. De vrouw werd in haar huis verrast door drie mannen en toen zij begon te schreeuwen, stopte één van de mannen een stuk stof in haar mond.

 
Eén van de overvallers nam de vrouw mee naar een kamer, gooide haar op de grond en begon haar te wurgen. Op gegeven moment slaagde de vrouw erin om één van de mannen in zijn hand te bijten, waarop alle drie mannen het huis uit renden. Het is niet bekend wat de mannen hebben meegenomen uit het huis. Een ambulance heeft de vrouw ter plaatse behandeld. Het overvalteam heeft de zaak in onderzoek.

Tips
De politie vraagt iedereen die enige informatie over deze zaak heeft, te bellen naar: 8666-140/ 8666-192 (kantoortijden) of 911 (24 uur per dag) of via het anonieme nummer 108.

8 reacties op “Vrouw (72) overvallen”

 1. hopi tristu, hopi tristu nu al zoveel atrackos en wij zijn nog niet eens de feestmaanden december, januari en februari hopi tristu.

 2. Waar kan men zich op CRIMICAO nog veilig voelen? Als deze lafbekken gepakt worden, zijn ze nog trots op hun veroordeling ook. Misschien voor dit primitief volk, primitieve straffen herinvoeren, lees lijfstraffen.

 3. Dat zijn de echte mannen!

 4. Daar gaan we weer…

  de imbecielen waren weer op pad.

  triest stelletje tuig…

 5. Laffaards, ik zou wel weten wat ik met ze zou doen als ik ze in mn handen krijg. Helaas verlaag je je dan tot hun niveau, dus pleit ik voor veel hardere straffen, hoop dat de nieuwe regering de criminaliteitbestrijding als pre heeft.

 6. PFFFFFFFFFFFFF Oppakken en levenslang opsluiten!!

 7. Als deze vrouw in het bezit was van een vuurwapen, dan kon zij zich goed verdedigen. Helaas is het verboden en hebben alleen de schurken het alleenrecht op wapens.

  Het is hoogtijd voor vrij wapenbezit waardoor de schurken het bedreigde ras worden ipv de gewone burger. Vrij wapenbezit werkt al tientallen jaren perfect in Israel, VS en Zwitserland. Alleen een bewapend volk is werkelijk een vrij volk.

 8. Schuld van NL, schuld van PAR, schuld van de makamba’s.
  En er is niets aan de hand want dit soort dingen heb je overal.

  Ajó mi Korsou stimá, mi tin miedu ku m’a perdebu pa semper……