Curacao Nieuws - UNACURAÇAO – De opleidingen Bachelor of Science in Accounting & Controlling, Bachelor of Science in Business & Economics en Master of Science in Accounting van de UNA zijn positief beoordeeld door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). De opleidingen vallen onder Sociale en Economische Wetenschappen.

Het team van deze faculteit, onder leiding van de toenmalige waarnemend decaan Rudsel Sophia CPA MBA en de kwaliteitsmanager drs. Sharine Isabella, is sinds vorig jaar begonnen met de voorbereidingen voor de visitatie.

Voldoende
Tijdens de visitatie zijn gesprekken gevoerd met het instellingsbestuur,het opleidingsmanagement, de docenten, vertegenwoordigers vanuit het werkveld en de studenten. De visitatiecommissie heeft geoordeeld dat de condities voor de continuïteit en kwaliteit van deze opleiding voldoende zijn.

Trots
De waarnemend Rector Magnificus Francis de Lanoy geeft aan dat de lokale universiteit met deze mijlpaal bereikt heeft dat, behalve twee opleidingen die nog het eindresultaat van de visitatie moeten ontvangen en drie nieuwe opleidingen die dit academisch jaar zijn opgestart, alle overige opleidingen van alle vijf faculteiten voldoen aan internationaal erkende kwaliteitsnormen. De Universiteit is trots op dit resultaat, en zoals de waarnemend Rector het heeft geformuleerd: “Samenwerken naar een gemeenschappelijk doel is de sleutel voor succes.”

3 reacties op “UNA behaalt positieve beoordeling NVAO”

  1. Pabien, ga zo door dames en heren!!

  2. “Samenwerken naar een gemeenschappelijk doel is de sleutel voor succes.”

    Wijze woorden. Laat het Wiels en co. niet horen. Of juist wel, misschien beter.

  3. De Universiteit van Curaçao (officieel: University of Curaçao mr. dr. Moises Frumencio da Costa Gomez) heette VOORHEEN de Universiteit van de Nederlandse Antillen (UNA) …….
    Maar gelukkig dús nog steeds UNA in de volksmond (overal) zodat iedereen weet wat er bedoeld wordt 🙂