CURAÇAO – De technische politie is bezig met een onderzoek naar een mogelijke brandstichting bij Kortijn Ijs, waar Statenvoorzitter Dean Rozier de eigenaar van is. Dit bevestigt politiewoordvoerder Reginald Huggins. Een truck van Kortijn Ijs is vannacht in Otrobanda volledig afgebrand.

“Het gaat waarschijnlijk om brandstichting, maar de politie heeft dit nog in onderzoek”, aldus Huggins. Een voertuig is volledig afgebrand en een truck ernaast heeft schade opgelopen.

37 reacties op “Onderzoek naar brand truck Kortijn Ijs”

 1. MENSEN, BOYCOT ALLE LOVERS ICE EN LOVERS PRODUKTEN. CURALEAKS, HET WORDT TIJD DAT “WIJ” OOK EEN LIJSTJE MAKEN, NIET OM “AF TE REKENEN” MET WIE DAN OOK, MAAR WIE ZIJN BILLEN BRAND MOET OP DE BLAREN ZITTEN.

  BEGIN EEN LIJST OP TE STELLEN VAN ALLE BEDRIJVEN DIE DE MFK, PS EN MAN MISDADIGERS BEZITTEN ZODAT WIJ ZE KUNNEN BOYCOTTEN.

  LOVERS ICE EN AL DIE SAPJES, OPTICA HAKIM, ALLE VANDDIS BENZINE POMPEN OM TE BEGINNEN.

  IDEE?

 2. @ black lion. is het ijs wel ineens orenje/geel geworden.

  Dat is mango-ijs.

 3. {quote] Nardy, op 08-10-2012 om 07:46 schreef:

  @wil: ” een zet van PAR-FOL-PNP-Pais ….. Zal mij niet verbazen”

  Grappig, behalve bij jou komt dat in niemand op….[/quote]

  Ik was er nog niet op gekomen, maar nu je het zegt is het ijs wel ineens orenje/geel geworden.

 4. Mochten er nog Nederlanders zijn die overwegen een (vakantie-)huisje te kopen op dit eiland : eventjes een paar jaar wachten, daarna zijn de huizen hier voor een appel en een ei te koop. Of je gezien de omstandigheden dan nog hier wilt wonen is natuurlijk de grote vraag. Jammer maar helaas. Curacao :van Paradijs op aarde naar Hel op Aarde.

 5. Onderzoek is simpel:
  Bel ff met Gerritje hij heeft een lijst met TO do’s voor de komende week:
  1) banners bij Frente Sivil vernietigen
  2) vlaggen van alle partijen (behalve compadres in crime PS en MAN) weghalen
  3) alle “tegenstanders” van MFK ( en compadres in crime PS en MAN) intimideren en molesteren
  4) eigendommen van politieke tegenstanders vernietigen en in brand steken
  5) omkopen alle randdebielen tussen 14 en 20 jaar om rotzooi te schoppen

  KOBARDE Gerritje neemt zelf de “heldentaak” op zich om zoveel mogelijk als huilebalk en slachtoffer op de TV en Radio te verschijnen !!!
  ENOUGH = ENOUGH deze CREEP moet gestopt worden in algemeen belang van Kòrsou !!!

 6. Sorry Sidney, los van het feit dat je onzin uitkraamt, is het ook nog eens een keer taalkundig gewoon niet te volgen. Misschien kun he voortaan beter in het Papiaments reageren. Met “groep 8” bedoel je “de groep van 12” neem ik aan en niet het door Schotte behaalde onderwijs-niveau??

 7. @Nardy
  Alles wat je een ander aandoet komt op de een of andere manier weer op jezelf terug. What comes around goes around.
  Heb je trouwens het liedje “Bai Ganja Baka” van Enmeris al gehoord?

 8. Laten we niet op de zaken vooruit lopen. Wie zegt dat dit niet een uit de hand gelopen streek is van straatjongens. Het is zo makkelijk om gelijk met een vinger te wijzen.

 9. het is allemaal heel duidelijk. met wie heeft Dean problemen? met mfk leden toch dus conclusie is dat mfk hier achter zit. OM doe er iets aan, opschieten met al die aangiftes en achtervolg deze tuig snel. Dit is de enige oplossing.

 10. @wil: ” een zet van PAR-FOL-PNP-Pais ….. Zal mij niet verbazen”

  Grappig, behalve bij jou komt dat in niemand op….

 11. @Hardy

  quote
  “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.”
  unquote

  Wat een vergelijking. Laten we ook de praktijken van de NSB’ers achterwege.
  Wie waren de NSB’ers eigenlijk?

 12. Reisburo’s in Nederland raden het inmiddels zeer sterk af om de komende maanden een vakantie op crimi-Curacao te boeken. Deze schade is onherstelbaar. Schotte, Wiels en Asjes hebben de economie van het eiland in recordtijd reeds volledig ten gronde gericht, alle kippen met gouden eieren geslacht of van het eiland verjaagd. Hun eigen zakken zijn tot de rand toe gevuld met wat vroeger spiegeltjes en kraaltjes heette om hun achterban te paaien en aan te zetten tot straatterreur. De sukkels in hun achterban hebben niet in de gaten dat ze net als in de koloniale tijd hiermee als dom stemvee voor een karretje worden gespannen. Hoe onvoorstelbaar dom kan je zijn… En nog zijn er zelfs op dit forum nog onbenullen die op deze lui willen gaan stemmen ?

 13. He, he, is weer eens wat anders dan iedere dag die overvallen, want dat begint ook te vervelen. Nou dit weer. Misschien een tip voor de pyromanen, kijk eens of je heel Forti in de hens krijgt. Halen we weer CNN.
  Kunnen we daarna voor goed het licht it doen.

 14. @ wil. Hoe kan je zo dom zijn. Alleen jouw schoffies willen de verkiezingen uitstellen en het liefst helemaal geen verkiezingen. De PAR wil dolgraag verkiezingen en als het kan sneller maar beslist niet later. De Gouverneur is alleen maar proi Curacao en pro democratie en dat kunnen MFK/PS/MAN niet zeggen. Je zal 19 oktober echt vrij moeten houden om te stemmen.

 15. Kan ook een zet van PAR-FOL-PNP-Pais zijn, om dan te zeggen dat de verkiezingen uitgesteld moeten worden. Zal mij niet verbazen. Ze zullen van alles en nog wat proberen, maar het zal niet lukken. Maar met de gouverneur aan hun zijde moeten we wel uitkijken. Ik heb begrepen dat de gouverneur ook aan hun zijde zijn. Of niet soms?

 16. Groep 8?

 17. Eerst de bewijzen natuurlijk. Maar ook zonder dit feit maakt Crimicao zich wereldwijd al volledig belachelijk HELAAS!

 18. Wie is de concurrent, die al marktaandeel heeft verloren aan Kortijn en aan wie is deze concurrent gelinkt? Lovers Ice en Carlos Monk. Kan geen toeval zijn.

 19. @ Wimpiri. Zelfs vertaald in het papiaments zal dit door de volgelingen van PS en MFK niet begrepen worden.

  Had je ook maar enige hoop, dat die lui ook maar een sikkepit in welke taal dan ook zouden begrijpen?

 20. Nog vergeten te melden de Nieuwe PAR vlag staat weer in de tuin en hij wappert fier , maar wel met een waarschuwingsbordje ” gevaarlijk gebied Hoogspaning”,sucses voor de volgen dieven verzekerdt.?

 21. Mensen maak gebruik van je stemrecht en ga stemmen.Curacao is een land van vrede en liefde en zo moet het blijven ook. Stem voor vrede en niet van bloedvergiet.. laat je stem horen.

 22. Je moet wel een betonnen plaats voor je kop hebben om niet te weten uit welke hoek dit komt.
  Kom op zeg, @Sidney.

 23. Ik pak even mijn post van FB er bij.:

  Ik schreef: 07-10-2012 : 02:30

  Na dit alles te hebben gelezen even een kop koffie om de info te laten bezinken.
  Hier zie en lees je de voor en tegenstanders van PAR. Niemand hoor ik zeggen; “was het PAR alleen die regeerde, waren er geen anderen bij”. Nu komt dan de vraag voor velen. Wat na 16 jaar PAR en 2 jaar Schotte/Asjes/Wiels/Cooper en Constancia. Waar zijn we terecht gekomen? Ja mensen de 16 jaar waarin ook PAR MEE-regeerde hebben ons niet alleen windeieren gelegd maar ook wat gouden eieren. Ik kan Omayra vragen eens een lijst te maken wat de voor en tegens waren. Hadden we in die tijd zo vaak stroom uitval? Was de economie toen zo beroerd?, Werd er niet gewerkt aan de werkeloosheid? Zomaar even snel wat kleine dingen.
  Kom op mensen, als we blijven schoppen, schoppen we ons zelf in die afgrond. Daar weer uit te komen kost ons weer 2 generaties, als het niet meer is. We moeten nu stanvast staan en de juite partij kiezen. PAIS, PAR, PNP. Momenteel laten zowel de PS als de MFK zien waar ze voor staan. Intimidatie, bedreiging, Angst gevoel, Omkoping, Chantage, Leugens. Oftewel een 2e Cuba (Diktatuur) Is dat wat we willen??? Stem dan op MFK en PS. Willen we eruit komen stam dan juist en op de goede zijde.

  KOOP ALLEN NU KORTIJS “KORTIJS HOUD HET EILAND KOEL”.

  STEM JUIST EN MET OVERGAVE.
  MFK/PS/MAN : zijn de weg naar de ondergang en DICTATUUR
  PAIS/PNP/PAR : Is de weg naar DEMOCRATIE

 24. hallo mensen…. weet je wat ik nou zo erg vindt… Op deze Babies moeten we straks gaan stemmen…. dit is geen politiek.

 25. Die meneer Sidney die zo slecht Nederlands schrijft, was je erbij? Hoe weet jij nou zo goed dat Schotte, Wiels en Cooper er niet bij waren, ik weet het niet, jij ook niet dus waarom zeg je dat dan? Natuurlijk zal Schotte, Wiels en Cooper niet persoonlijk brand gaan stichten zo gek of dom zijn ze nog niet geworden. Ik beschuldig niemand omdat ik het niet zou weten, als ik het wist zou ik gelijk aangifte hebben gedaan en niet zo uit het niets staan gillen.

 26. http://www.youtube.com/watch?v=dZi83JlHyY4

 27. Ik had een beetje de hoop dat onze volksmenners in de personen van Wiels en Schotte nog een fractie compassie met ons eiland hadden. Jammer, maar niet dus ,alles moet wijken voor hun ego. De volgende stap is hun aanhang echt vol te gieten met drank en de resultaten daarvan zijn ons bekend. Voor de mensen die geheugenstoornis hebben noem ik even Mei 1969 en recentelijker de Nieuwstraat. Daarvoor nog de davidsterren bij het WTC.

 28. @ Nardy,
  “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.”

  Zelfs vertaald in het papiaments zal dit door de volgelingen van PS en MFK niet begrepen worden.

 29. schotte en wiels en kooper heef niks te maken met brandstichting en de aanhangers ook niet.dean rozier moet gewoon niet luister naar groep 8. dean zelf heef veel spijt.alles wat gebeur nu is gewoon groep 8.curacao zit gewoon in drama van groep 8 niemand kunnen geloven wat deze mensen heef gedan[groep 8 ] dit is de drama wat groep 8 laat curacao derin.iedereen denk na 10-10-2010 curacao was gezon begin.curacao is wel gezon begin met een schuld van 2.6 mijaar.

 30. Totale waanzin!! Tuurlijk zijn Schotte en WIels ophitsers, maar het zijn anderen die uitvoeren…

  Op het Weteringplantsoen in Amsterdam, tijdens de oorlog een fusilladeplaats waar op 12 maart 1945 dertig verzetsstrijders werden geëxecuteerd, is een monument opgericht gesierd met de dichtregels van Henk Van Randwijk:

  “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.”

  Mijn boodschap: RUSTIG blijven, en nimmer zwichten voor angst!

  ……….. en vooral gaan/blijven kopen: Kortijn Ijs 🙂 🙂 🙂 !!!!!!!!

 31. Wie was er ook al weer bezig om ijsjes te gaan verkopen op Haiti? En welke persoon die ook ijsjes verkoopt op Curacao is uit de partij gestapt? Dit is echt maffia stijl. Kan maar 1 persoon/groepering achter zitten. Misschien was er een tracking/afluister device stiekem ingebouwd door tegenstanders en is er kortsluiting ontstaan. Het begint langzamerhand een scenario van een bond film te worden …

 32. What’s next, riots in punda and otrobanda and burning those down, again??

 33. Puur toeval, want wij zijn gentlemen en dushi hende…

 34. seriously…tis echt tijd om schotte en zijn domme aanhangers tot personna non gratta van t eiland te maken

 35. Waar gaan wij naartoe met dit soort mensen!!! MFK PS MAN sera koroto den BON FUTURO

 36. wat een tuig.
  tijd voor arrestaties…..
  Schotte en Wiels zijn de grote ophisers

 37. Tja, zal wel geen toeval zijn. . . Het wordt steeds grimmiger.