• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De partij van Gerrit Schotte, MFK, heeft volgens de ex-premier afluisterapparatuur aangetroffen in kantoren van de partij. Volgens Schotte gaat het om apparatuur van hoog technologisch niveau, die alleen door ‘bepaalde groepen’ gebruikt worden. Dat vertelde de MFK-leider vandaag tijdens persconferentie.

Er is ook ingebroken in het tijdelijke partijgebouw van MFK aan de Caracasbaaiweg. De glazen voordeur is aan diggelen geslagen. Het gaat volgens de ex-premier om een ‘inside job’, want de gestolen computers waren  precies die, waar gegevens van de enquêteurs van de partij opstond. Amerigo Thodé benadrukte dat de informatie niet verloren is gegaan en dat MFK overal back-ups van heeft. Deze computers waren ook uitgerust met de ‘tracking devices’ en zijn dus traceerbaar.

Aangifte
De partij is al drie dagen op de hoogte van de spionage, die zich volgens Schotte niet alleen beperkt tot de MFK maar ook bij hem thuis en in zijn auto. “We kunnen alles traceren, wij weten wie verantwoordelijk is voor de spionage en sabotage en we bewaren de apparatuur als bewijs”, aldus Schotte. Terwijl de apparatuur wordt bewaard als bewijs, is de partij niet van plan om aangifte te doen. “Dat heeft geen zin meer na de staatsgreep van afgelopen weekend”, zei Schotte.

Sabotage
Tijdens de persconferentie was een klein groepje MFK-aanhangers aanwezig die regelmatig applaudisseerden en de ex-premier toejuichten, onder meer toen Schotte de pers uitdaagde om ‘de waarheid naar buiten te brengen’. De waarheid houdt volgens Schotte in dat er een sabotagecampagne tegen zijn partij aan de gang is, waar sommige media ook aan meedoen. De ex-premier haalde daarbij ook de ‘moord’ op zijn honden aan, die hij in 2010 dood aantrof op zijn erf. “Het is nog steeds niet duidelijk wie dat heeft gedaan”, aldus Schotte.

Eén van de tracking devices die bij MFK gevonden zou zijn

83 reacties op “Schotte: ‘Afluisterapparatuur bij MFK ontdekt’”

 1. Bij programmeren van de “OMKOOP-BlackBerry’s” heeft Gerritje een paar BB’s per vergissing op “memocorder” laten staan gna, gna gna gna ….
  Over MEMO gesproken lees allemaal nog eens goed het bericht na van de DOODSLAG op Anna Rossi met Gerritje Schotte aan het stuur (DRONKEN of GEDRGEERD ????) die met 116km onverzekerd/zonder rijbewijs een onschuldige de dood injoeg en daarna alles deed (met hulp van schoonpa en vriendjes) om dit in de doofpot te krijgen. Waar zijn de spullen die secretly vlak na het ongeluk uit de kofferbak werden gehaald en verstopt ???
  WIE kan bij deze gegevens zodat de waarheid hierover ook bekend wordt !!!!

 2. Volgens mij is deze man gewoon GEK

 3. Volgens mij is deze man gewwon gek

 4. BAI GANJA BAKA!!!

 5. Na deze reacties gelezen te hebben ben ik blij verrast dat men nu uiteindelijk inziet waar deze regering al die tijd mee bezig is geweest. Ik hoop dat de komende verkiezingen ook duidelijk laten zien waar wij voor staan. Geen mafiosi die ons land regeren maar integere mensen. Wat ik wel mis in deze hele ontwikkeling is de rol van Dhr. Goedgedrag. Hij heeft duidelijk bijgedragen aan het ontstaan van deze situatie en zal zijn conlcusies moeten trekken. Het is een zwakke en niet integre persoonlijkheid die niet op de juiste plek zit. Zijn postie, zal als het aan mij ligt na de verkiezingen ter discussie gesteld dienen te worden.

 6. Het was de Venezolaanse inlichtingendienst; ze willen hun leugens terug.

 7. Schotte praat over “de ‘moord’ op zijn honden”, maar niet de moord van en mens.

 8. Laat me niet lachten! Net5 zo’n inbraak als destijds in zijn woning aan de Mecaniciiensweg of zo? Lees het Fatum verslag maar eens na. Hij is kort van memorie maar wij niet. en de afluisterapparatuur? even geleend van Jamaloodin en consorten of meegenomen uit Forti. Bai fliet!

 9. zijn het dezelfde computers die al eerder gestolen zijn uit de wagen.
  1 keer kopen( als ze betaald zijn) 3 keer laten uitbetalen.

  geen aangifte maar wel de politie roepen?

  knap van gerrit dat hij de kennis heeft van afluister apparatuur.

  trouwens waar is zijn kogelvrij vest.

 10. 73 reacties, en allemaal negatief over Schotte.

  Laten we 19 oktober ook zo eensgezind met Schotte afrekenen zodat het land Curacao na de 2 jaar wanbeleid van het criminele kabinet Schotte eindelijk echt van start kan gaan.

  En wel met een regering met ministers met fatsoen, geen gerechtelijke veroordelingen en die net als ons hun belastingen en Aqualektrarekeningen betalen. Die niet belastinggeld verkwisten aan zinloze vakantiereisjes en kolderieke zaken als prive fotograven en bodyguards.

  En als dit interim kabinet vol beschaafde ministers het goed doet, waarom laten we hen niet doorgaan na 19 oktober? Ze zijn niet politiek gekleurd, dus dat voorkomt al veel kinderachtig geruzie waar de MFK en PS patent op lijken te hebben.

 11. het ziet er naar uit dat hij met zijn pinokkio neus tegen de deur is aangelopen…..

 12. Overigens ligt wel degelijk de hele ruit uit de deur, maar dit terzijde, zal wel weer een gevalletje “inside-out” zijn, –> foutje, bedank!

 13. Wat Kan kan, Kan Schotte ook.
  Deze man wilt aandacht en van war haalt hij de aandacht vandaan bij chaves niemand aanders. de colombiaanse vrienden houdt hij achter de hand ingeval hij ze nodig heeft.
  Mijn vraag is waarom heeft hij zich opgesloten op Forty, heeft hij nodig om zijn eigen afluister apparatuur weg te halen en al zijn vuile werk op te ruimen.
  Als je de bevolking tevreden met hem was dan heeft hij zijn 4 jaar afgemaakt.
  Als je demisionair bent kun je geen beslissing meer nemen maar alleen afhandelen.
  Maar Schotte had geen enkel idee dat hij demi.

 14. Heb net de foto’s in de vigilante(sponser van deze coalitie) gezien,elke burger met een mavo 1 verstand ziet dat hier een dommerik eerste klas van de MFK zelf aan het werk is geweest.Ik kom op de volgende conclusie en de reden om dit te verklaren zijn.

  1) 99 % van de inbrekers gaan als volgt te werk.
  2) zo snel mogelijk en met zo min mogelijk lawaai te werk gaan,dus geen twee inbraak pogingen raam, deur,raam is niet door heen te komen,deur is links onder waarschijnlijk met één klap er uit geslagen aangezien het glas bijna nog heel is en er geen glas in de sponing is blijven zitten( zie raam zelfde contruktie),ondanks dat het geheel met een geweldige klap neer moet zijn gekomen?????. en niet vier computers “zo te zien aan de lege tafel vier “op je gemaakt demonteren om de trackings devices te verwijderen en je neemt ook geen monitor’s mee alleen de pc dommerikken!
  3) Ook is er in Shotten zijn huis en auto belastend materiaal gevonden???
  4) Wij weten wie de daders zijn,maar wij doen geen aangifte???????????
  5)Wij bewaren de apparatuur als bewijs (als je geen aangifte doet heb je ook geen bewijs nodig)
  6) Spionage en sabotage en een staatsgreep is gepleegd??.
  7) De PAR krijgt de schuld.
  CONCLUSIE EEN GROOT LUL VERHAAL.

 15. Elk nadeel heb zijn voordeel, heeft er tenminste iemand naar hem geluisterd…

 16. Die neus is nu van dermate grootte dat ze een uitsparing moesten maken in het raam.

 17. Zak hooi, een kat maakt rare sprongen in het nauw.
  BTW. als het daadwerkelijk zo is, zal er ook een reden voor zijn.

 18. Ja wij staan in het wereldnieuws, iedere dag een andere topic, vandaag is het onze eigen Caracasbaaiweggate. Of moet ik zeggen Schottegate ? En de leugens, onwaarheden, verzinsels etc. van deze payaso zijn zo langzamerhand wereldkundig en waarschijnlijk al niet meer geloofwaardig het is alleen jammer dat iedereen op dit eiland onder dezelfde noemer valt. De disgraciado !

 19. Als dat tuig inderdaad wordt afgeluisterd, vind ik het alleen maar goed nieuws. . .

 20. Dat Schotte cs wordt afgeluisterd wil ik zelfs nog wel geloven. Maar wat mij het meest verbaast, is dat hij kennelijk dagelijks checkt of er al nieuwe apparatuur is. Waarom heb ik nu zelf niet de neiging om thuis alles te gaan controleren? Kennelijk zegt en doet Schotte dingen die voor anderen interessant zijn, hoe kan dat nu met zo`n gewone volksjongen? Die was toch een van ons? Trouwens als je tracking regelt voor je computers is het lichtelijk stupide omdat in de pers te melden. Dat van die honden..tja..er worden ook wel eens MENSEN doodgereden waarvan de dader zich nooit meldt… Remember…Schotte!
  Ik denk dat iemand over hem een vloek heeft uitgesproken…Hij kan maar een ding doen om daaraan te ontkomen…van het eiland af.

 21. Onze dorpsjoker showt ons een paar electronica componenten en probeert ons wijs te maken dat dat afluister-apparatuur is. Nou dacht ik, in al mijn naïviteit, dat afluister microfoontjes de grote hadden van een éénduims spijkertkopje (weten jullie nog wel die cabaretopvoering in de statenzaal van ene Jasje). Als dit al iets met afluisterapparatuur te maken zou hebben komt het uit een dumpshop of uit overtollige spullen van één of andere spionagedienst van een bevriende mogendheid en welke zou dat nou kunnen zijn ?
  En dan ons aller Thodé met: ik ben een beetje fel zoiets kan toch niet gebeuren in een geciviliseerde gemeenschap. Nou ben ik dat helemaal met hem eens, maar vraag mij tegelijkertijd toch af, wat hij dan denkt over drugssmokkel.
  Hoop dat het onderzoek of de bewijzen snel bovenwater komen en als overduidelijk blijkt dat dit een setup van binnen de MFK blijkt te zijn, dat dan de verantwoordelijken voor altid aan de schanpaal genageld worden.

 22. Henk van westbroek: Ben het helemaal met je eens. Schotte is finaal de weg kwijt en vindt de weg ook nooit meer terug.hij is veel te ver gegaan!

 23. Wat een verhaal weer, ook goed dat tracking device, verward word met afluister apparatuur (op de foto). Overigens heeft de tracking devices, op de computer weinig zin als men ze niet meer aansluit op Internet. Zoiets melden is al helemaal dom, want dan kan met rekening houden dat het er is (dus waarschijnlijk broodje aap verhaal)

 24. ik zou tegen Gerrit willen zeggen:

  je kan niemand meer vertrouwen, ook je eigen mensen niet meer.

  Als veroordeeld fraudeur,
  iemand dood gereden te hebben met 120km/uur met drank op zonder verzekering/zonder rijbewijs en geen vervolging vanwege schoonvadertje lief…,
  800.000 NAF aan MOTmeldingen waar je nog nooit uitleg over hebt gegeven,
  ook nog allelerlei andere oplichterspraktijken geprobeerd te hebben.

  is het je gelukt om MP te worden, zonder screening, gewoon mensen ontslaan, niet er aan
  denken dat deze eerlijke hardwerkende mensen daar door gedupeerd zijn.
  alles in het belang van Schotte : ikke en de rest kan stikke (VOC) mentaliteit.
  Dan denk je dat je daar je leven lang mee weg kunt komen………
  zelfs/juist op een dorp als Curacao, gaat dat je niet lukken….
  het einde is in zicht….
  geen normaal mens zal nog iets van je geloven…..

 25. Heeft Ramsey deze foto’s gemaakt? 🙂

 26. ach,er gebeurd wel vaker dat er een overval of een inbraak plaats vind op het eiland,toch niets vreemds aan,,waarom daar niet en elders wel????????

 27. Wij hebben mooi praten met zijn allen op deze site. Maar het ongeletterde merendeel van de Curacaose bevolking, waar dit theater voor bedoelt is, trapt er vol in. (Wat wil je als je de hele dag Novella’s ligt te kijken.) En zij slijpen de messen. Zover ik weet is het aanzetten tot haat ook strafbaar.

 28. Dit zijn de acties van een aandachtszieke kat in het nauw……..Het ergste is dat er ongetwijfeld van die types zijn (betaald of niet) die achter deze nonsens aanlopen. DAT is het grote gevaar dat de toekomst van dit eiland bedreigt. Geen democratie zonder een gedegen basisopleiding icm genoeg eten. De “opkomst” van zijn (betaalde) volgelingen bij Forti is zodanig tegengevallen dat hij naar dit soort acties moet grijpen. Wat een loser toch……..

 29. @vito,

  dat dacht ik ook je kunt nooit door die deur naar binnen met dat kleine gaatje?
  ook vreemd dat hij geen aagifte doet???
  heel verdacht allemaal…

 30. Natuurlijk lag er afluisterapperatuur in het kantoor van MFK, waarschijnlijk in een kast in het magazijn. Ga je zoeken in de administratie, dan vindt je waarschijnlijk ook nog een paar aanmaningen om te betalen voor de levering van deze apperatuur. Ik geloof niet dat er een organisatie zo dom is om eerst in te breken en dan afluisterapperatuur te plaatsen, omdat je na een inbraak zeker weet dat er een grondig onderzoek gaat komen. Zijn er echt mensen die zo dom zijn dat ze hier in trappen. Natuurlijk zal de schade van de “inbraak” bij de verzekering geclamd worden. Fraude??? ja zeker. Strafbaar! ja. Slim om geen aangifte te doen. dan kan je ook niet vervolgd worden voor valse aangifte.

 31. Het zijn de resten van de afluisterapparatuur die Schotte in de laatste uren van zijn kraakactie uit Forti heeft weggehaald. Hij kon ze nergens weggooien, heeft ze meegenomen naar de sede van MFK en gaat volgende week vertellen dat ze door de PAR, PAIS en andere partijen geplaatst zijn.

  Mensen, wakker worden. Het gaat hier om een verkiezingsstunt met Schotte in de slachtofferrol.

 32. Ha, kijk Schotte eens het verontwaardigde jongetje spelen dat zijn speeltje is afgepakt.

  Nu maakt hij ophef over een diefstal, maar hij zwijgt erover dat hij het volk 2 jaar lang voor miljoenen bestolen heeft met zijn 10 bodyguards, peperdure zwarte mafia auto’s, belachelijke privefotoslaaf, tientallen vakantiereisjes waarop hij zich er zelf niet voor schaamde zijn louche schoonvader mee te nemen en ga zo maar door.

  En dan durt dit heerschap te beweren mas serka di bo te zijn.

 33. Nog even doordouwen met Schotte. Hij komt er wel en dan bedoel ik de long stay natuurlijk. Misschien kan hij dan meteen die schlemiel Jamoloodin meenemen, Moest gisteren bij Wimco zijn en zat die gek in een witte SUV behangen met vlaggen en fotomateriaal. Dan zit je lkkr later even op het terrasje aan de kade uit te waaieren en kijk je tegen het grijzende hoofd van el Sjiekh aan.Braak, braak. Er is echt iets niet helemaal goed.

 34. lijkt me toch raar hoor,
  als ik een dergelijk afluister ding zou gaan plaatsen, zou ik zowie niet willen dat het naar mij of naar wie dan ook is terug te traceren, dus zou het maken of laten maken, van elektronica waar geen type en serie nummers opstaan, waarom zie ik op die zogenoemde afluisterapparatuur dan stickers staan met streepjes code’s,

  Raar heel raar, lijkt mij eerder weer een broodje aap verhaal, van ons klein liegbeestje

 35. @Henk van Westenbroek, op 06-10-2012 om 07:30 schreef:

  Jeetje man!!! zo te lezen zit je niet lekker in je vel. Ora no a jega om terug te keren naar je geboorteland (Nederland). Toon wat respect!!!! Als het niet gaat mag je vertrekken.

  RESPECT VOOR WAT EN VOOR WIE ?

 36. Ik geloof je niet. Elk normaal denkend mens zou aangifte doen.

 37. Herinneren jullie de valse aangifte van Schotte nog? Toen probeerde hij de verzekering op te lichten voor een fors bedrag na een zogenaamde inbraak bij hem thuis. De verzekering heeft dat onderzocht en ontdekte toen dat het geen echte inbraak was. Schotte heeft nu net als toen de ‘inbraak’ zelf uitgevoerd. Daarom doet hij ook geen aangifte. Bovendien keert de verzekeraar niet uit zolang geen aangifte is gedaan. EEN GROTE OPLICHTER EN LEUGENAAR IS HET!!!

 38. We doen geen aangifte…..omdat het een onzin verhaal is!! Was het niet Gerrit die enkele dagen geleden beweerde zijn tegenstanders sinds 2006 al af te luisteren?? Dit is alleen maar om in het nieuws te komen, en meer niet.

 39. Jeetje man!!! zo te lezen zit je niet lekker in je vel. Ora no a jega om terug te keren naar je geboorteland (Nederland). Toon wat respect!!!! Als het niet gaat mag je vertrekken

 40. The eagle has landed….I repeat: The eagle has landed.

 41. Heb dat gat in die deur eens nader bekeken en vind het een staaltje van lenigheid om via dit gat de deur aan de binnenkant opengemaakt te hebben, of is de deur eerst aan de binnenkant (inside) opengemaakt en toen aan de buitenkant een gat ingegooid, Gerrit welke van de twee heb je toegepast. Als je voor de eerste optie kiest heb ik een volgende vraag. Het moet een heel dun armpje van ongeveer twee meter lang zijn geweest, mag ik jou arm even zien ?

 42. Deze man (?) gaat nu echt zielige kinderachtige trekjes vertonen. Hebben we dat hele afluistergedoe al niet eens eerder gehoord en ook toen uit deze zelfde hoek ? En ook toen was het een verzonnen iets. De Enige die iets daarop lijkend zou kunnen uitvoeren zou de colombiaanse geheime dienst zijn en die zijn kind aan huis bij de MFK, hè Gerritje.

 43. Vermoeiend die pathologische leugenaar .

 44. Rare gewaarwording maar Schotte heeft niet gezegd waar die dingen geplaatst waren. Dus ga ik maar van uit dat de politie ze heeft meegenomen voor onderzoek of heeft Schotte ze zelf bewaard. Is de glazen voordeur in diggelen geslagen. Wat ik daar boven op de foto ziet, kan je niet nooit via dat glas naar binnen zijn gegaan misschien wel een muisje en dat muisje lijkt verdomd veel Schotte. Dit is een rare verhaal moeilijk te geloven.

 45. Bai gaña baka…..

 46. FBI, CIA, MI 5, KGB……….MFK hahahaha

 47. Volgens mij ziet deze man spoken en moet snel van de straat te worden gehaald. Dit lijkt verdomd veel op mensen die paranoide neigingingen lijden. Deze man moet ziek zijn.

 48. Echt ze moeten die man heel snel het land uitzetten, wat een onzin, hij en inbraak gaat gewoon niet samen, ( de Fatum affaire). Hij is compleet door doorgedraaid, opname rijp. Ik krijg met de dag een een soort waanzinnige braakneiging voor dit soort types. En wat nog erger is, dat er mensen in dit soort onzing geloven, mensen met dezelfde iq als mister him self

 49. Oja krijgen we die onzin weer. Zeker door nederland geplaatst of de PAR? Nee door je Italiaanse, libanese en columbiaanse MAFFIA vriendjes om je in de gaten te houden Schotte om te kijken of je wel doet wat zij je opdragen. Of Helmin Wiels de jou niet vertrouwd?! Zeg het maar. Denk dat je zonder bewijs voor de eerste twee gaat. Goedkopr verkiezingsstunt. Waar koop je trouwens zo’n tracking decice…….misschien je halfbroer jamaloodin die heeft toch een beveiligingsbedrijf, die heeft er nog wel een paar liggen. Goedkoop.

 50. Heel erg vreemd verhaal… Er wordt gezegd we weten “wie” het zijn en dat de gestolen apparatuur zo genoemde “tracking devices” bevat. Deze liggen zoals onderschrift bij de foto gwoon nog daar op kantoor. Waarom zou de persoon in kwestie de moeite nemen deze ter plekke te ontmantelen terwijl deze een handeling pleegt elke strafbaar is en dus weinig tijd heeft. Mis ik iets in de tekst ofzo?

 51. volgens de wet is het gerechtigd om bij criminele organisaties en bij terroristen afluisterapparatuur te plaatsen.

  indien er een vermoeden bestaat dat geld gebruikt word om wit te wassen

 52. Gerrit had nog wat spullen over van zijn Colombiaanse vrienden.

 53. Ik denk dat het de Colombiaanse dienst is.
  Hebben al alle informatie van de VDC, nu willen ze deze malloot blijven volgen.
  Van je vrienden moet je het hebben.

 54. Hahahahahahahaaha….kunnen we deze man misschien minder aandacht geven, want buitenland leest ook mee…echt te genant!!

 55. Geen aangifte? Oh ja, anders wordt onze blèrende Pinoccio zelf opgepakt. De man zit vast in een dimensie die diagonaal tegenover de realiteit staat. Hij is nu echt doorgedraaid … helemaal koekoek … maakt me denken aan een titel van één van Gabriel Garcia Marquez’ boeken, “Crónicas de una Muerte Anunciada” ( Cronicles of a Death Foretold) en arme Amerigo Thodé die ook graag achter leiders aan loopt lijkt nu echt re-koekoekoek te zijn geworden.

 56. Nu is me duidelijk waarom hij nog een dag op Forti nodig had… nog even iets demonteren.

 57. Hahhaha afluisterapparatuur op hoog niveau? DAT geeft nog eens hoop 🙂

 58. hoe zit het trouwens met die verzekeringfraudes van hem.
  dat heeft hij al vaker gefixed..

 59. Dat krijg je ervan, als je van die Colombiaanse klerenhangers in huis haalt. Of je hebt het allemaal zelf in scene gezet, want je deinst voor niets terug en je weet niet door eigen intelligentie, dat het een ‘inside job’ is. Van stelen weet je zelf het meeste. Heb je nog steeds de betekenis van een staatsgreep niet onder de knie, dwerg? In tegenstelling tot je honden is het wel degelijk bekend wie in 2005 een vrouw heeft doodgereden en dat jij daarmee dankzij je toenmalige dubieuze schoonvader bent weggekomen. Val het volk toch niet lastig met dit soort zaken, terwijl je tonnen boter op je hoofd hebt.

 60. Dat dat printje uit 1986 zou zijn is larie. Maar hoogstaand is het niet. Het lijkt een microprocessorbordje met een of ander RF extensieboard (WiFi? Xbee?) en daaraanvast een voedingsbordje en een microfoonmodule. Wel recent spul, maar toch gewoon hobbykwaliteit. Had hier zo op mijn bureau kunnen liggen.

 61. Het doen van valse aangifte is stafbaar

 62. Nu wordt hij nog paranoide ook. Gaat de goede kant op met hem.

 63. In september 2010 zijn op tal van plaatsen honden vermoord op het eiland. Alleen rond Williwood zeker 27, waarvan drie bij ons en ik ben zeker geen MFK stemmer. Goedkope retoriek van deze charlatan!

 64. Bijna klaar voor capriles nog ff, hij moet opschiieten om daar te komen, hoorde net dat er bepaalde figuren op zoek zijn naar hem.

 65. volgens mij is dat apparaat van colombiaans kwaliteit

 66. Slaapverwekkende humor, maar bovenal zeer slecht uitgevoerd amateuristisch toneelspel. “Inside job” en dode honden uit 2010. Gerrit, dit is zo goedkoop, doorzichtig, laag en slecht. Jouw tijd zit er echt op! Let op mijn woorden! Je mag nog veertien dagen nagelbijten, gevolgd door slapeloze nachten en dan staat het karretje gevuld met pek en veren klaar om je door Otrobanda en Punda te vervoeren.

 67. Ratjebamboe die man.

 68. Ik dacht dat PS dit als campagne strategie had. Doemdenken en complot theorieën.

 69. k

 70. Over een paar jaar komt er een nieuwe “Bourne Trilogie” (Google dat maar even) in de bioscoop…wat een komediant zeg.

 71. Precies, inside job oftewel zelf in scène gezet. Of was het wellicht toch de KGB…

 72. Gaap… de zoveelste doorzichtige poging van onze MAVO3 ex premier om zichzelf in een martelaarsrol te presenteren.

  Een eerdere poging daartoe mislukte afgelopen zaterdag jammerlijk toen hij zich opsloot in Forti en er tot zijn schrik achterkwam dat dat niemand dat wat interesseerde. Schotte moest toen heel snel de portemonnee, of beter: die van Robbie dos Santos, trekken en wat MFK aanhangers betalen om voor Forti te gaan staan.

  En nu wordt dan een inbraak geacteerd. Niet de eerste keer dat Schotte dat probeert, want Fatum heeft al eens een inbraak schadeclaim van Schotte afgewezen omdat deze, hoe typisch MFK prutswerk, van binnen naar buiten hadden plaatsgevonden.

  Benieuwd welke stunt de B acteurs van de MFK volgende week voor ons in petto hebben.

 73. Ik haal even een telegraafbericht aan, ik meen van Groucho Marx aan Charlie Chaplin:
  “Please. Stop.”

 74. Dus er wordt afgeluisterd, inbraak gepleegd, maar je doet geen aangifte? Je bedoelt: “ik wil niet dat de politie ziet wat er op die computers zit.” en “al klopt er niks aan dit verhaal zullen mijn aanhangers dit als de gouden waarheid zien en ben ik weer nogmaals slachtoffer.”

 75. Te gek voor woorden dit,die man heeft last van achtervolgings waanzin en het volk trapt er nog in ook!

 76. Ja, ja Schotte. Daar ga je weer met je slechte gedracht.

  VRAAG MAAR AAN AMPAROS DOS SANTOS, DIE ZAL WEL WETEN WAAR DIE TRACKING DEVICES VANDAAN KOMEN.

  Gerritje, el muchachito di 12 trabou i 13 frakso!!!

 77. “Deze computers waren ook uitgerust met de ‘tracking devices’ en zijn dus traceerbaar.”

  Ik zie een Macbook:

  http://www.apple.com/support/icloud/find-my-device/
  Dat is geen ‘tracking device’, maar gewoon een dienst van Apple. Als alles te traceren is, ga je toch naar de politie en haal je alles zo weer terug?
  Of als de politie volgens hem niet meer te vertrouwen is, ga je toch met je eigen hit-squad naar de laptop dieven toe?

 78. hahahahahaha, Een printplaatje om een FM radiotje te bouwen.

  {quote] Volgens Schotte gaat het om apparatuur van hoog technologisch niveau [/quote]

  Printje anno 1986 van om en nabij de 26 Nfl. 26,00 (voormalige nederlandse gulden) bij Tandy Hoofddorpplein Amsterdam-West.

  De zogenaamde inbraak (zie foto) lijkt meer op een poging van (voorbedachte fraude)
  Tja daar is hij niet vies van.

 79. James Bond op Curacao. Niets is deze man te gek. Met zijn relaties is het creeren van een spannend avondurenverhaal een fluitje van een cent. Typisch de belevingswereld van Schotte, had hij wellicht zijn flack-vest aan ?En de pistoleros waar zijn die gebleven? Alles om maar in het “nieuws” te komen. Die dooie honden is ook zoiets, om daar na twee jaar op terug te komen. Ik vind de honden van mijn buren soms ook strontvervelend.

 80. Het pathologische liegbeest is weer aan het woord,volgens het liegbeest gaat het om apparatuur van hoog technologisch niveau, die alleen door ‘ bepaalde groepen ‘ gebruikt worden,dus met andere woorden een of andere veiligheid dienst.Er is ook ingebroken in het partijgebouw van de MFK “doet mij direct denken aan de inbraak en verdwijning van zijn huisraad in zijn eigen woning die ook een ínside job’was,met het aanhalen over de dood van zijn honden daar heb ik ook mijn twijvels over.word vervolg.

 81. hahaha………de leugens stapelen op…..

  Misschien kunnen we een quiz doen:
  Wat wordt de volgende leugen van het MFK kamp?

 82. tsja, wat inbraken beteft heeft Schotte natuurlijk het nadeel van de twijfel.
  was dat van zijn honden al eerder bekend of komt hij daar nu mee?
  vreemde vogel die Schotte.

 83. Huh?! Aangifte doen heeft ALTIJD zin. Of hebben ze het zelf gedaan, om zo de slachtofferrol in te kunnen kruipen?