CURAÇAO – Een politiepatrouille is gisteren om 10.20 uur uitgerukt naar de Cadushistraat Kaya A wegens een overval. Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat een 29-jarige vrouw door de straat liep toen een man haar tegemoet kwam. Op het moment dat de man haar passeerde greep hij naar haar tas.

De vrouw gaf echter niet toe en bleef haar tas vasthouden waardoor een worsteling ontstond. Het slachtoffer gaf de overvaller een klap in het gezicht en kreeg toen een vuistslag in haar gezicht. De vrouw liep hierdoor een snee op aan haar mond. De overvaller nam vervolgens de benen zonder de tas.

Verdachte
Rond 11.30 uur leidde het onderzoek naar de overval, tot de arrestatie van een negentienjarige verdachte. De jongeman werd in zijn woning in Janboos aangehouden. Het Overvalteam zet het onderzoek voort.

8 reacties op “Slachtoffer overval geeft zich niet gewonnen”

  1. Goed zo ,dat is pas een dame met ballen!

  2. Dank je wel PS en Wilsoe voor jullie geweldig beleid mbt justitie!

  3. @Marinus,

    Een van de laatste die weerstand hadden geboden zijn inmiddels begraven…

  4. Als ze een derringer op zich had, was ze die klap ook niet opgelopen. Misschien moeten een van die vechtende politieke partijen eens met een goeie zelfverdediging wet komen?

  5. Gelukkig is het goed afgelopen met de vrouw. Voor hetzelfde geld schieten ze je zo overhoop voor een simpele handtas.

  6. Heel goed: altijd weerstand bieden!

  7. Hulde voor de politie en het slachtoffer!

  8. Hopi bon van de dame en de politie !