• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een grote brand bij de zoutpannen van Jan Thiel zorgt voor grote wolken rook boven het eiland. Vanuit meerdere plekken is de brand duidelijk te zien. De brandweer is inmiddels ter plaatse, maar over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.

“De politie is er nog niet naartoe”, vertelt een woordvoerder van de politie. “We krijgen bericht van de brandweer of we moeten gaan. Meestal wordt de politie bij zulke incidenten ook opgeroepen.”

Foto’s door Patrick Hilhorst

22 reacties op “Grote brand in Jan Thiel”

 1. @ Juan. Staat duidelijk in het terroristenvakblad “inspire” dat bos en natuurbranden een zeer goed manier van terreur zijn, ga maar even googlen zou ik zeggen, ook terroristen hebben vak literatuur

  De grootste googelaar hier is Wiels.

 2. Het heeft niks met politiek te maken, het is eerder een land eigenaar die een stukje land in de buurt wilde schoonmaken. Ik heb vaker mensen een stuk knoek in de fik zien steken omdat het een luie en makkelijke manier is om snel veel onkruid en bomen weg te krijgen.

  Wat helaas ook veel gebeurd is dat die brandjes snel uit de hand lopen, dat was bijna het geval toen ik onze oude kavel met wat werklui ging opruimen. Alles ging gelukkig nog goed. 🙂

 3. Hoi ikke, ik gebruikte vroeger ook ikke maar aangezien ik jouw ook zag ben ik maar hierop overgegaan 😛

 4. dus het zou me niet verbazen dat hier kwade wil in het spel is

 5. Staat duidelijk in het terroristenvakblad “inspire” dat bos en natuurbranden een zeer goed manier van terreur zijn, ga maar even googlen zou ik zeggen, ook terroristen hebben vak literatuur
  http://en.wikipedia.org/wiki/Inspire_%28magazine%29

 6. @ikke, helaas op dit moment weet je niet meer wat je kan veranderen. in venezuela denken ze misschien dat er een coupe is gepleegt. van Schotte en Co kan je nu eenmaal veel verwachten ook dit.

 7. Begin van een inval van de NL troepen heer Schotte ?

 8. De mondi aan het eind van Jan Sofat stond ook in de fik, maandag ochtend:
  zie foto: i.imgur.com/p5Gel.jpeg

 9. sorry mensen maar opmerkingen dat deze brand een oorzaak heeft met een politieke achtergrond gaat mij te ver.

  hoi “de andere Ikke” hahaha

 10. Ongetwijfeld: dit komt uit de hoeken van de BOBORANOS, dit was destijds ook het geval met de gevonden handgranaat zonder pin.

  Deze dingen past precies in het straatje van wiels. Kijk maar naar zijn bodylengauge op al zijn optreden op youtube.

 11. Als het niet lukt met leugens om het eiland curaçao af te branden,dan maar letterlijk laten afbranden.wie zit hier achter?.

 12. Bijzonder toevallig nu in de HITTE van de strijd?.

 13. Curacaose professionele aanpak …….

 14. de politie heeft geen tijd swa. men zit bij de snack of moet familie naar huis brengen in de patrouilleauto. ga de politie niet storen!!

 15. Wiels had beloofd dat het eiland ‘zou branden’, dus wat dat betreft houdt hij wel zijn woord.

 16. @Kees.
  Die mundi brand op JS, 2 dagen geleden was ik er ook al en toen was het er ook al zwart. Misschien proberen ze het zo schoon te maken?

 17. tsja de politie heeft het al zo druk en dan komt dit er nogeens bij hallo hallo !!

 18. Gisteren exact hetzelfde op mundi Jan Sofat.. Toeval ?

 19. Is de oorlog van Wiels al begonnen?????

 20. Aanval van de PS!

 21. Gruwelijk, precies daar waar ik wekelijks met de honden loop :s

  Gelukkig update 20.30u: het vuur is uit… danki dios!!

 22. De knoek tussen Schelpwijk en het SDK staat ook al 2 dagen in brand, gister middag hebben ze geblust, maar toen het vanacht weer oplaaide is er niemand gekomen…….vandaag weer geblust maar nu brand het weer……..ik vind dat er erg laks mee omgegaan word en het zal me niets verbazen als het hier net zo erg gaat worden als Jan Thiel…..