• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Aqualectra heeft zaterdag een machine in Mundu Nobo uit de roulatie moeten halen voor dringend onderhoud. Dit zal zes weken duren. In deze periode zal er voldoende elektriciteit zijn om aan de vraag te voldoen, maar zijn er geen reserves voor eventuele onvoorziene omstandigheden.

Het onderhoud had al enkele dagen geleden moeten beginnen maar om diverse redenen, zoals onderhoud aan andere diesel machines, BOO-centrale die ook nog niet klaar was met haar reparaties en de periode van weinig wind in de maand augustus en september, was dit uitgesteld.

Schakelsysteem
Aqualectra zegt alles in haar macht te doen om ongemak voor haar cliënten te voorkomen maar sluit niet uit dat het schakelsysteem toegepast moet worden. Aqualectra betreurt de situatie en biedt haar verontschuldigingen aan de gemeenschap aan.

6 reacties op “Machine Mundu Nobo kapot”

 1. Graag gewoon de elektra afsluiten bij de boberanos die er blijkbaar geen probleem mee hebben.

 2. Hey. Thank you Schotte

 3. Nou gisteren werd er al geschakeld in Sunset. Wat een ramp die Aqualectra 🙁

 4. Haha. Daar gaan we weer. Gelukkig hebben we de 2 reserve generatoren nog. Ow wacht. lol

 5. Met dank aan Gerrit die de reserve capaciteit het eiland heeft afgezet. ( Dit om zijn eigen bedrijf in zonne energiezaken zo in een betere positie te brengen) .

 6. Werner Wiels & Gerrit Skotte BERGUENSA
  MISMANAGEMENT en de capabele personen zijn weggeprocedeerd tegen miljoenen kosten om “vriendjes” op de stoeeln van Aqualectra te vullen met NITWITS en NONO”s
  EN TOCH ZIJN ER NOG MENSEN DIE MFK STEMMEN ??????