• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

8 reacties op “Vijfde verdachte (18) moordzaak Chinees echtpaar”

 1. @Eric

  Onzin beste Erix. We hoeven de kranten in Nederland er maar even op na te slaan. Veiligheid, waar vindt je dat nog. Als globetrotter kan ik je zeggen dat dat er weinig is te vinden op onze aardbol. In de US ongeacht in welke shoppingmall je bent kan het zomaar gebeuren dat je als argeloze shopper midden in een vuurgevecht komt. In Alphen ad Rijn, dichterbij voor jou, idem ditto. Doodsteken, doodslaan na avondje stappen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

  Ik zou zeggen volg je hart en laat je niet van de wijs brengen door allerlei berichten. Het enige wat je zorg zou kunnen baren is hoe de politieke verhoudingen er na de verkiezingen uit zullen zien.
  Voor de rest, ach.

 2. @ Eric. Misschien was deze trieste overval enkel een voorproefje van hoe het gaat worden op (failliet) Curacao ….

 3. Triest en heel verdrietig. Dit soort berichten doet je als lezer huiveren en al helemaal wanneer je met plannen loopt om je op dit prachtige eiland te willen gaan vestigen. Ja beste forumleden; ik loop met plannen om Nederland te gaan verruilen voor Curacau.Twijfel begint dan een niet geheel onbelangrijke rol te gaan spelen bij de levendige gedachten om op dit mooie eiland een nieuw bestaan op te gaan bouwen. Sterkte en kracht aan hen die het verdriet moeten dragen van al dit onbegrijpelijke gebeuren.

 4. Te triest voor woorden allemaal.

 5. @Henkie is deze stupide opmerking het hoogst haalbare met jouw IQ, dios yudà bo !

 6. waarom zoveel ophef mensen, wordt gewoon onafhankelijk en dan wordt curacao een dubai in de caraiben. het is gewoon NL die het hele land achterhoudt! alle criminaliteit, het is de schuld van NL! NL zorgt ervoor dat de jongeren geen kansen krijgen, dat hun banen worden ingepikt door haitianen en venezuelanen! geloof mij nou eens? in suriname zijn het ook veelal de negers die voor overlast en criminaliteit zorgen, want hun vaders zijn in geen velden en wegen te bekennen en hun moeder papt met de zoveelste man aan voor een stukje weave voor haar hoofd en om in het weekend te gaan feesten. NL heeft ze zo gevormd!!!

 7. 5 verdachten, 2 dode ouders, 1 wees kind, o NAF buit.
  wat kan het leven soms hard en triest zijn.

 8. en toen kwam er een grote olifant en dat was het einde van het verhaal