CURAÇAO – Zal de verkiezing leiden tot herstel van de democratie en het vertrouwen en verbetering van het leefklimaat? Dat is een vraag die de Vereniging Bedrijfsleven Curaçao (VBC) bezighoudt. Reden voor de VBC om de lunch lezing ‘The Principles of Responsible Voting’ te organiseren.

Het bestuur van de VBC heeft de lokale journalist Orlando Cuales bereid gevonden om nader in te gaan op dit vraagstuk. Hij zal een analyse geven over hoe het zover heeft kunnen komen en vervolgens een blik in de politieke toekomst werpen.

Deelname
De lunch lezing vindt morgen plaats in de Flamboyant room van het Princess Beach Curaçao Resort hotel aan de Dr. Martin Luther King Blvd. De aanvang is vanaf 12.00 uur. Kaartjes kosten 150 gulden inclusief lunch en kunnen besteld worden bij de VBC via telefoonnummer 461-1210/461-5422 of via e-mailadres info@vbcuracao.com.

7 reacties op “Wat gaat de politiek ons brengen?”

 1. 150 gulden voor dat gezever van de VBC, het is echt geen rocket sience jongens!

  Boeven stelen
  Goede mensen helen

 2. Gratis lezingen in de wijken in jip en janneke taal, waarbij precies uitgelegd wordt wat er nu gebeurd is en hoe Curacao er financieel voor staat als gevolg v h wanbeleid v d vorige regering, lijkt me heel wat zinvoller!!

 3. Ik denk dan aan het aanhoudend gekant zijn van de VBC tegen elke minimumloonstijging…hoe verantwoord is dat? Wat doet dat met de stem van de massa?

 4. informeer je personeel om te beginnen. doe iets want veel Curaçaoënaars absorberen slechts de informatie van de partij, die zij aanhangen als zijnde de enige juiste informatie.

 5. Bedrijven hebben geen stemrecht, jullie zullen toch echt de wijken in moeten om wat duidelijk te maken..Dit soort onder-onsjes schiet niet op.

 6. Gezien de rol die bepaalde “ondernemers” op ons eiland hebben gespeeld, de afgelopen jaren, als het gaat om het verstrekken van steekpenningen, in welke vorm dan ook (behoeft denk ik geen uitleg), is het te hopen dat de VBC ook de hand in eigen boezem wil steken. . .

 7. Wat gaat de politiek ons brengen? Twee woorden: meer teleurstelling.

  Over de mate en de aard van de teleurstelling kunnen we slechts speculeren. Orlando kan dat heel welbespraakt.

  Ik hoop dat ik u 150 gulden heb bespaard.