• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Oud-MFK-lid Dean Rozier wil met een e-mail, die afkomstig zou zijn van MFK-lid Rudney Garmes, bewijzen dat niet alleen hij maar ook Garmes ontevreden was over de situatie bij MFK. Rozier werd zondagavond door enkele leden van de MFK-fractie beschuldigd van omkoperij.

Uit de e-mail die Garmes op 22 juli stuurde naar Rozier, zou blijken dat Garmes zijn partijgenoten Monique Felida, Gilmar Pisas en Rozier uitnodigde om samen te komen. “Ik ben van mening dat wij met enkele eisen moeten komen voor Gerrit (Schotte)”, staat in de e-mail. Garmes noemt vervolgens de volgende punten: Jorge (George Jamaloodin) moet zo snel mogelijk aftreden, Oswald van der Dijs moet weg, niet toestaan dat Darick Jones wordt verwijderd bij Aqualectra, voor Jacinta (Scoop-Constancia) en (Nasser) el Hakim moet een adviseur aangesteld worden en de relatie met Nederland, Sint Maarten, Aruba, en de Centrale Bank moet hersteld worden.

Zorgpunten
“Ik zal mijn gedachten toelichten aan jullie, dit zal de eerste stap zijn en er zullen meerdere volgen. Jullie kunnen ook jullie punten naar voren brengen”, staat er vervolgens in de e-mail. Rozier heeft de mailwisseling onder meer gestuurd naar Versgeperst.com. De ex-MFK-er hoopt op deze manier zijn naam te zuiveren. “Ontvang hierbij de uitnodiging die ik op 22 juli heb ontvangen van mijn ex-collega’s. Hier kunnen jullie zien wie wie heeft uitgenodigd voor een vergadering op 23 juli en ook de agendapunten/zorgpunten die er leefden binnen de fractie van MFK. De punten zijn de reden waardoor ik onder meer mijn besluit heb genomen om mijn steun in te trekken voor kabinet Schotte. Op geen enkel moment was er sprake van omkoping of bieden van geld aan wie dan ook. Er zal meer informatie volgen, blijf in afwachting”, schrijft Rozier. Garmes heeft nog niet gereageerd op de mailwisseling.

26 reacties op “E-mail van Rozier en Garmes laat ander beeld zien”

 1. @ Sjors. Als ik de woorden van onze premier Betrian goed weeg, komt Schotte never nooit meer in aanmerking, ook al stemmen 65.000 mensen op hem. Desalniettemin zou ik een langdurige gevangenisstraf graag als zekerheidje achter de hand hebben. De ruzie binnen MFK zal een slechte invloed hebben (LPF, CDA).

 2. @Guir, hetzelfde dat iedereen maar kan zeggen dat hij zgn omgekocht is.. en dan wacht nadat Schotte uit fort amsterdam komt en dan ook met een heel ander verhaal aankomt. Was toch Elias die hem wilde omkopen..

 3. @Guis,

  tenzij iemand wil getuigen dat ze deze email hebben ontvangen op genoemde datum.

 4. Mooi man

 5. Neem voortaan een verborgen camera mee deze keer!!!!!!!!!!

 6. Zolang die e-mails geen briefhoofd hebben zijn ze niet echt. Het moet duidelijk te zien zijn wie ze verstuurd heeft ook het ip-adres moet te traceren zijn. Iedereen kan zo’n mail versturen en doen alsof.

 7. @Zorro, ik ben wel bang dat als Wiels en Schotte toch weer winnen dat er dan weer een heel gebeuren gaat komen rond de screening. Ze zullen op 1 of andere manier wel de screening stoppen en niet nodig achten en Douwe Boersema zal wel ergens een wetje vinden waar dat mogelijk is en dan zijn we terug bij af. Schotte heeft al laten zien geen normen en waarden te hebben en is desnoods bereid om Curacao in een kwaad daglicht te stellen in het buitenland en is blijkbaar bereid om een invasiemacht van Venezuela te verwelkomen.

 8. Als het voor de verkiezingen lukt om Schotte, Garmes, Felida en Pisas als verdachte aan te merken, is dat een reden te meer om niet door de screening te komen. Schotte is helemaal serieus wegens belediging van de Kroon.

 9. @ Peter,

  Schotte zelf heeft helemaal geen dubbele agenda, daarvoor ontbreken teveel grijze cellen. Schotte raakt simpelweg opgewonden van snelle auto’s, bodyguards, mooie pakken, lekker reizen, dagvergoedingen oftewel het luxe leventje.
  Schotte dacht dat hij er helemaal bijhoorde toen hij premier werd.
  Daar hield het voor hem eigenlijk wel op.
  Degenen die hem op die plek hadden neergezet (en die hem influisterden) die hadden wel degelijk een dubbele agenda. Toen Schotte eenmaal zat moest hij ‘deliveren’, moest hij het gestelde vertrouwen waarmaken en dat resulteerde in diverse benoemingen voor bepaalde personen en famillies.
  Nu zal het ze niet gaan om het salaris, maar wel om de info en invloed die ze kunnen uitoefenen. De inkeerregeling voor Dos Santos zou hem werkelijk miljoenen besparen. Een licentie voor een loterij nog wat extra miljoentjes. Tja, dan begint er wel ergens een lampje te branden…………of niet ?

 10. @ Nardy,

  Doe eens een gooi !!
  Stel jezelf nog een keer dezelfde vraag en probeer een antwoord te verzinnen.

  Tip nodig ?
  Jamaloodin ? School nooit afgemaakt en dan minister van Financiën ? Beetje hoog gegrepen ?
  Constancia ? Geen opleiding gehad. Diploma fraude, Veroordeeld wegens winkeldiefstal. Geen idee waar ze het over heeft wanneer ze met medici moet praten. Kwartje begint te vallen ?
  Oswald ? Hmmmmm, dubbele agenda wellicht ? Ga maar eens in zijn verleden graven. Was vroeger absoluut geen lieverdje (jaren 80 en 90).
  Hakim ? Schuld bij de belastingdienst, weinig echte kennis van zaken, meer bezig met het regelen van zijn eigen zaakjes. Zou dat een antwoord kunnen zijn ?

 11. het schijnt dat je eerst moet aantonen dat je goed kunt liegen om lid te kunnen worden van de MFK.
  en je moet natuurlijk ook zeer goedgelovig zijn.
  want alle leugens van de mede MFKers moeten wel door alle anderen geloofd worden.
  opperleugenaar Schotte schijnt deze regels in de statuten van de MFK te hebben vastgelegd.

  jammer voor de mensen met een beetje intelligentie, die zijn buitengesloten van lidmaatschap.
  maar mogen wel als sponser dienen (dos Santos).

 12. Trots op Dean Rozier, het lijkt erop dat hij terecht zijn vertrouwen kwijt was.
  Eigenlijk ben ik best benieuwd naar de toelichting op deze email van Rudney Garmes….

  Waarom acht Garmes Jamaloodin, vd Dijs, El Hakim en Constantia incapabel……….?

 13. Ach deze regering.. liegen en liegen

  ik heb een brief gestuurd.. ik heb geen brief gestuurd
  PAR heeft geheime overeenkomsten met oliemaatschappijen
  Schotte – ik lieg nooit
  Staatsgreep op Curacao etc.

 14. Als blijkt dat Rozier en Garmes de waarheid spreken dan moet er tegen dhr Pisas een aanklacht worden ingediend wegens laster en valse beschuldiging en moet hij uit zijn functie worden ontheven.Dat het in de partij rommelde kon je merken. Onenigheid met de weinige mensen die wel goede bedoelingen hadden maar ondergesneeuwd raakten.
  Ook die konden opstappen. De adviesen die Garmes opperde om een adviseur voor Jacinta en voor Hakim te benoemen waren niet genoeg want ook die moesten opstappen, één adviseur voor Jacinta zou ver van genoeg zijn, de hr Garmes zou moeten denken aan een hele schare van adviseurs voor Jacinta Incapable Scoop en dan nog zou ze het niet begrijpen en voor el Hakim een heel bataljon aan adviseurs en dan nog zou hij zijn zakken vullen en geld naar Libanon sturen. Dit soort individuën mogen NOOIT meer aan de macht komen. Stuur Jamadooltje en Pisas terug naar Sur en laat hen daar Bouta gaan bedonderen, Jacinta terug naar Boka en Hakim(het financieel wonder) terug naar Libanon waar hij zijn geliefde Alkaijda kan gaan besodemieteren dat zal hem bezuren. Of maar toch bon futuro?

 15. Het illustreert vooral dat er totaal geen eenheid heerste in die partij. Iets wat heel belangrijk te noemen is, want zodra de gezichten niet allemaal dezelfde kant opstaan, is het zo gedaan met de interne samenwerking en komt chaos in beeld.
  Het begint met interne e-mails, sub-vergaderingen en uitingen van ongenoegen. Als dan G.S. als een narcistisch ingestelde heerser de kudde toch bij elkaar probeert te houden, komt het een keer tot ontploffing. Toch goed dat uiteindelijk de waarheid boven tafel komt! De verkiezingen zijn nu al bij voorbaat verloren door MFK en wellicht gewonnen door PAIS (mijn favoriet).

 16. zo blijkt maar weer wat een ongelooflijke ratten dit soort lieden is. voor de buhne een heleboel ophitserij, valse voorwendesels etc. en achter de linies, heel andere ontwikkelingen. ik roep de korpschef van politie op om pisas, onmiddellijk te schorsen en zijn opmerkingen, dat rozier hem had willen omkopen, door een betrouwbare interne onderzoekscommissie onder de loep te leggen. het kan niet zo zijn dat pisas in zijn functie van algemeen opsporingsambtenaar, pogingen tot omkopingen naast zich neerlegt. dat is zeer strijdig met zijn ambtseed/belofte en daarmee heeft hij een ernstige vorm van plichtsverzuim gepleegd. waarom hij niets met die informatie heeft gedaan, heeft vooral te maken met het gegeven dat het feit nimmer door rozier werd gepleegd.

  het toont aan hoe verrot deze lieden zijn. bovendien is het een ernstige smet op het blazoen van de politie, die toch al niet best is. ik hoop van ganser harte dat er een officier van justitie durft op te staan om de kwestie pisas, ambtshalve onder de loep te nemen. zo niet, valt justitie wat mij betreft eveneens door de mand.

 17. Dit is nog helemaal niks….Ik hoop dat Rozier nu echt met bewijzen komt waarmee Schotte bezig is. Volgens mij heeft Schotte een dubbel agenda en denkt hij dat iedereen dat heeft.

 18. m. st jago moet je als ambtenaar niet werken in plaats op alle forum te zitten en je zieke mening te ventileren???

 19. Zo vallen ze allen door de mand door hun eigen stomheid.
  Het is toch geen wonder dat ons land er na amper 24 maanden zo slecht voor staat.Wat een boeven zijn dit bij elkaar zeg.
  Het ergste is dat meelopers als Cooper zich muisstil houden. Een echte landverrader.

 20. Hetgeen de MFK aan het doen is, is stemming kweken. Geruchten de wereld in helpen, waar of niet, je veroorzaakt iets en daar gaat het ze om.
  De domme massa kijkt niet op het internet en zoekt geen informatie, maar luistert slechts naar “hun leiders” en neemt alles voor zoete koek aan. Zo probeert de MFK de zaak te beinvloeden, het zegt iets over hun.
  Tevens dekken ze de afgang van Gerrit af op deze wijze door het maar ergens anders over te gaan hebben.

 21. Dit is dus weer een bewijs dat je mensen van de MFK niet op hun woord kan vertrouwen.

 22. Hier komt maar weer eens pijnlijk aan het licht dat men LIEGEN en BEDRIEGEN bij de MFK tot standaard heeft verheven.

  Wat een walgelijke boevenbende.

 23. Het begint langzaam maar zeker steeds meer te stinken…Trek maar open die beerput 🙂

 24. Kijk, zo moeten we het hebben, interne strijd gaat altijd ten koste van een verkiezingszege, dat zag je in NL ook met de LPF, destijds. Laat ze elkaar maar lekker in de haren vliegen, het liefst tot aan de verkiezingen. . .

 25. pik is zijn baan bij de politie kwijt en monique foei ben jij een ¨educado¨? is dit wat je de kinderen op school leert? liegen… foeiiii. en jij komt ook nooit meer voor de klas.

 26. En zo blijft het een liegende boevenbende die MFK. Beter kunnen ze al die mensen maar opsluiten