CURAÇAO – Een medewerker van Curaçao Road Service (CRS) werd vannacht tijdens het documenteren van een ongeluk in de Saturnusstraat overvallen. Het 22-jarige slachtoffer zat in het CRS-busje toen de mannen hem overvielen en schoten op hem losten.

 
Na foto’s te hebben gemaakt van het ongeluk, trok de CRS- medewerker zich terug in zijn busje om een rapport te schrijven. Hier werd hij overvallen door twee mannen die schoten op hem losten. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn rechter handpalm en de overvallers gingen er vandoor met onder meer een scanner en een camera. Na behandeling in het ziekenhuis, kon het slachtoffer naar huis.

Informatie
Het overvalteam doet zijn uiterste best de zaak op te lossen, maar vraagt iedereen die informatie denkt te hebben, contact op te nemen. Dit kan via 8666140/8666192, 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

11 reacties op “CRS-medewerker overvallen”

 1. Dat mensen uit armoede gaan stelen omdat ze geen andere uitweg zien , kan ik me voorstellen, maar meneer wilsoe leg dan eens uit wat schieten en verkrachten met armoede te maken hebben. Daar is geen enkel excuus voor. Nu de politie geen tijd meer kwijt is begeleiden van bange minsters en Pm’s, zondagwandelingen en orde forti bewaren is er tenminste weer mankracht vrij om nuttige dingen te doen. Zet hem op!

 2. Kom op zeg!, dit is echt niet normaal en leuk meer!.. Kom op curacao, gooi het roer nu echt eens om en doe er wat aan allemaal!.. STOP HET GEWELD!..

 3. Dat zijn nou de gevolgen van het feit dat we al 2 jaar geen minister van justitie hebben. Schotte vond een secretaris voor R. dos Santos in het kabinet belangrijker.

 4. Het is wachten op de eerste reacties die het slachtoffer de schuld geven. “Had hij maar niet met een camera daar ‘s nachts moeten zijn. Dan vraag je er ook om.”

 5. eke dag weer sta ik versteld, wat een een wanorde, wat is dit land in 2 jaar afgegleden tot een hoop bagger

 6. ga lekker zo door, niemand wil hier meer wonen, laat staan op vakantie gaan,
  goed gedaan jochie!

 7. WIlsoe hoorde ervan maar keek niet op van zijn bureau, waar hij zijn volgende brief voor Robbie dos Santos nog eens nalas.

 8. Pardon!!!!! Zijn die gasten nou helemaal van de pot gerukt?
  Wat is dit, schieten om te schieten??
  Wat lopen er toch een mafkezen rond op deze wereld.

  Heel veel sterkte beste WERKnemer CRS!
  Ik hoop dat je het trauma te boven komt en dat je fysiek helemaal hersteld.

  Een schande is het, onschuldige mensen die met hun werk bezig zijn, overvallen door van die karakterloze kneuzen.

 9. Goed voorbeeld doet goed volgen……………

 10. Dank je wel Wilsoe!

 11. Een scanner en een camera en daarvoor moeten schieten…

  Is dit vanwege Wiels zijn oproepen?