• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – PAIS feliciteert het volk van Curaçao met de beëdiging van het interim-kabinet. “PAIS is blij dat de democratie heeft gewonnen. De grote meerderheid van dit volk heeft met voorbeeldig gedrag gedemonstreerd dat zij vertrouwen heeft in onze democratische instituten”, zegt PAIS-leider Alex Rosaria.

PAIS feliciteert ook het interim-kabinet Betrian met haar vastberadenheid en overtuiging. “Wij zijn ervan overtuigd dat het interim-kabinet voldoet aan de vastgestelde punten van ons Staatshoofd, zijne excellentie Frits Goedgedrag. Ondanks dat onze vastbeslotenheid op de proef is gesteld door een groepje machtswellustigen, heeft de democratie overwonnen”, vindt Rosaria.

10 reacties op “PAIS: Democratie overwint op Curaçao”

 1. Who the Hell is Big Sam, mr Big mouth with no brains Sam I would think.
  De gouverneur is een van de meest gerespecteerde en integere mensen in onze samenleving en Sammy jij kan niet een in zijn schaduw staan. Jij hebt niet eens in de gaten hoe jij door Wiels Monk en Gerrit gen….t word. Je wordt bewust dom gehouden. Ja Wiels is mr BIGD…..CK and you love it. Jij en jou domme Wiels aanhangers lopen achter hem aan alsof hij werlekijk iets voor jullie kan en zal doen, keep on dreaming B.D. je zal van een koude kermis thuis komen en dan willen vluchten maar dan kan het niet meer en zal je je in je eigen modder moeten wentelen en maar huilen en zeggen dat Nederland het heeft gedaan. Een tweede Haiti staat jou en anderen te wachten. Veel geluk

 2. @Big Sam

  Het is niet te hopen voor jou dat je ooit te maken krjgt met hartklachten. Dat is verre van prettig namelijk.
  Je bent een respectloos figuur waar je duidelijk je achtergrond uit kunt ventileren. Saillant detail zat bij de gouverneur toevallig aan boord toen hij vertrok. Dus stop met je smerige suggestieve haatzaai verhalen. Je kunt niet eens in de schaduw van de man staan.

 3. frits is thuis maar aan het schuilen,hij was nergens heen gegaan. are you man enough mr FRITS, i dont think so,

  but mr Wiels is mr BIGSTUFF,JAH BLESSIGS TO THE MAN>

 4. @Nardy

  Chapeau, brother.

 5. Rosaria, we wensen je alle succes. En niet omdat we je zo goed vinden, want dat vind ik je eerlijk gezegd niet, maar wel omdat je integer bent.

  Profiteer er dus maar van dat in het land der blinden (MFK, PS, MAN) eenoog (Pais) koning is.

  Laat het fatsoen terugkeren in de regering en Staten: stem Pais, PAR of PNP.

 6. We kunnen hier wel blij reageren maar helaas heeft PS en MFK veel geld om campagne te voeren! Gezicht van Schotte komt nog vaker op tv dan Chavez in Venezuela!

 7. Waar is de ‘like’ button?

 8. Leuke reactie, maar toch even een correctie: de Gouverneur is geen ‘Staatshoofd”, dat is Bea nog steeds. Hij is wel haar vertegenwoordiger op Curacao of eigenlijk de vertegenwoordiger van de Kroon (het Staatshoofd, onder ministeriele verantwoordelijkheid).

  Ben trouwens benieuwd naar de ‘officiele’ reactie van Betrian, aangezien Kerriet Skot, zoals onze zuiderburen hem noemen, de interims nogal heeft uitgedaagd door te zeggen door te zullen regeren. . .

 9. inderdaad!

 10. Danki Alexander!
  En ook masha danki aan:

  – Akshon Sivil die ons bewust maakte
  – Omayra Leeflang’s tomeloze inzet
  – Asjes’ coup
  – Wiels’ idioterien
  – de supercartoons van Pa Stechi en Korsou su Wall of Shame die de ernstige situatie luchtigheid brachten
  – Arthur ‘we blijven lachen op deze klip’ Donker’s pika’s
  – Facebook die ons hielp snel te communiceren
  – Vele klokkenluiders die informatie belangrijker vonden dan hun eigen hachje
  – Cleopa
  – Dean Rozier
  – 12 Statenhelden
  – En………..many many many concerned citizens

  NOS MES POR!!
  Lang leve Curacao en onze de Gouverneur!!
  Dat Mr Goedgedrag maar weer gauw mag herstellen en thuisverwelkomt mag worden!

  Hoogachtend,
  Curacao